View Full Version : бръснене
girl4eety
09-21-2008, 12:28
Сега вече ее зима и ще се носят дълги панталони и дълги блузи,та вие намирате ли го за необходимо да се бръснат краката и подмишниците?
Вие бръснете ли се зимата някъде и къде ?
иеии още 1 смислена тема .. браус .. кой когато иска го прай! тебе кфо ти се бърка в нещата ?? ако искаш да станеш маймуна не го прави.. ако не искаш да си маймуна .. бръсни се.. :lol:
Nadelina
09-21-2008, 12:35
Horata ne se brysnat, za da izglejdat dobre za pred horata, brysnat se za sobstveno udovletvorenie, koq normalno jena bi se chuvstvala dobre s kosmi.
krisiiiiito
09-21-2008, 12:37
:shock: даа цяла есен ии зима няма да си бръсна краката...мишниците и п*тката (извинете ме за израза :D ) :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
и все пак това че ще захладнее и няма да носим къси неща не значи че не трябва да се обезкосмяваме 8-) пък и ти какво да не би да се бръснеш само защото те е срам да те гледат обрасла в космарлаци :D ... това трябва да се прави от лична хигиена :wink:
аз нямам намерение да спирам :booooomb: 8-)
Аз мисля да не се обезкосмявам и тъкмо пролетта да кандидатствам в зоо-то за горила. Ще ме вземат предполагам :shock:
Pepincetyy
09-21-2008, 12:49
Хахах не аз зимата не се бръсна :razz: плета си плитчитци :razz:
Бъзик....естествено,че се бръсна навсякъде независимо дали е лято,зима,пролет или есен,това е до лична хигиена по-комфортно се чувствам като нямам косми отколкото да имам навсякъде...
TheNewReligion
09-21-2008, 13:01
О, Боже... :shock:
П.П.: Правилния глагол е "обезкосмявам", а не "бръсна", тъй като не всички използват самобръсначки. :wink:
vanPersieFan11
09-21-2008, 13:10
Сега вече ее зима и ще се носят дълги панталони и дълги блузи,та вие намирате ли го за необходимо да се бръснат краката и подмишниците?
Вие бръснете ли се зимата някъде и къде ?
ето предлагаш да не се обезкосмяваме и да имаме косми тъкмо за зимата за да ни е топло 8)
ПП> да,обезкосмявам се през зимата :)
MostHated
09-21-2008, 13:24
тфа че е зима не значи че няма се съблечеш пред момиче...
кфо като е зима сега да ходя кат маймуна ли? ... тъпа тема
ест. че се бръсна (без краката... ) там не си ги махам
да естествено че се епилирам ...през цялата година-независимо от сезона
:-D 8-)
slun4ice_90
09-21-2008, 13:38
ОО, аз не се понасям с косми дори да са много малки......Махам всичко наред... :D :o Луда перфекционистка съм.... :lol: Няма значение дали е пролет,лято, есен или зима....Чудя се как би могла една жена да се харесва космата?.... :? :shock: И по-точно кой мъж би искал до себе си такава жена....тцтцтц...
Аз се обезкосмявам независимо от сезона,просто така се чувствам по-добре.
TheGirlNextDoor
09-21-2008, 14:23
да бе верно закво да се обезкосмяваш?! ..не е ли най-добре космат да си ходиш целогодишно :shock: ..ти се обезкосмяваш само щтот през лятото хората ще ти гледат косматите крака и космите на подмишниците ще ти се заплитат с тези на половите органи ?! :?
странно ..ама сякви хора има :-o
Краката няма нужда, но мишниците да като си легниш до момичето не искаш да те земе за пурвобитен нали :P
Pepincetyy
09-21-2008, 15:09
Краката няма нужда, но мишниците да като си легниш до момичето не искаш да те земе за пурвобитен нали :P
Авторката не е ли момиче? :-o
schhhhhhh
09-21-2008, 15:41
Естествено,че се обезкосмявам и през зимата!
Просто ми е супер некомфортно космясала :? :?
Честно,не вярвах,че и такава тема ще се пусне тук
angel000
09-21-2008, 16:33
:shock: даа цяла есен ии зима няма да си бръсна краката...мишниците и п*тката (извинете ме за израза :D ) :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
и все пак това че ще захладнее и няма да носим къси неща не значи че не трябва да се обезкосмяваме 8-) пък и ти какво да не би да се бръснеш само защото те е срам да те гледат обрасла в космарлаци :D ... това трябва да се прави от лична хигиена :wink:
аз нямам намерение да спирам :booooomb: 8-)
+1
CaribbeanGirl
09-21-2008, 16:44
Аз също се обезкосмявам и през зимата, но в този сезон не е толкова фатално, ако не го направиш! Повечето го правят за собствено удоволствие, защото така им е по-комфортно, но ако на теб не ти пречи и да имаш косми-няма проблем! Всеки го прави по собствено желание! Между другото космите имат и биологична функция, така че не си мислете, че тва е няква зараза, от коята трябва 100% да се оттървете! И все пак е по-готино, ако си се обезкосмил/а, там където искаш :)
П.С. Примера с гаджето беше тъп! Моя приятел ме харесва дори и да не съм с идеално гладки крака! /НЕ говоря за косми станали примерно 2 см, но все пак ако са наболи не му пречи толкоз/
i_hate_you_but_i_love_you
09-21-2008, 17:24
Аз също се обезкосмявам и през зимата, но в този сезон не е толкова фатално, ако не го направиш! Повечето го правят за собствено удоволствие, защото така им е по-комфортно, но ако на теб не ти пречи и да имаш косми-няма проблем! Всеки го прави по собствено желание! Между другото космите имат и биологична функция, така че не си мислете, че тва е няква зараза, от коята трябва 100% да се оттървете! И все пак е по-готино, ако си се обезкосмил/а, там където искаш :)
П.С. Примера с гаджето беше тъп! Моя приятел ме харесва дори и да не съм с идеално гладки крака! /НЕ говоря за косми станали примерно 2 см, но все пак ако са наболи не му пречи толкоз/
+1 :)
Аз се обезкосмявам независимо от сезона,просто така се чувствам по-добре.
и аз съм така!То би ми било не приятно да ги търпя тия косми :smt115 :smt120
tItEufFf
09-21-2008, 19:10
Ами аз през една седмица имам плуване (предмет в даскало) .. и искам, не искам .. тряя се епилирам .. иначе веднъж месечно се епилриах преди
ооо махам ги навсякъде по всяко време, на крачетата по някога съм и оставяла по дълги , но рано или късно и там ги махам де ....
24white24
09-22-2008, 16:39
ЛЕлеле ще ме съсипете, какво като е зима не трябва да се подържате ли !!?! И какво като носите дълги дрехи това ви е оправданието, за да не се епилирате ли !?!
все още няма такава мода зимата да ти изкачат космите през дрехите :razz: :razz: :razz:
CaribbeanGirl
09-23-2008, 11:08
ОМГ!
...SoMэ__SpЭciaLLy...
09-25-2008, 15:55
Аз мисля да не се обезкосмявам и тъкмо пролетта да кандидатствам в зоо-то за горила. Ще ме вземат предполагам :shock:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Зимата също се носят поли,макар и с чорапогащник... Но дори и да не се слагат е препоръчително махането на гадните космарлаци :)
А ако няма гадже е най-добре да се поддържа жената за собствен комфорт
... e pros na li4en izbor ... Ne e nujno da se brasne6 tolkova 4esto za6toto nikoi nqma da zabeleji ne vse pak nqqa sa ostaaq da prili4am na jungla :razz:
Bloodlust
09-27-2008, 14:14
Аз се обескосмявам винаги, но ми е много странно защо всички се нахвърлихте така? Говорите все едно космите по краката са някакви гнусни, нехигиенични израстъци. Айде, за подмишниците и половите органи не споря, но ако авторката е решила, че не иска да се обезкосмява, няма нищо лошо. Даже ако не сте чули, в Скандинавските страни е голям хит жените да не се обезкосмяват.
snejana67
09-27-2008, 14:20
естествено че и зимата се епилирам - така се чувствам по комфортно
cHooOpiHka___
09-27-2008, 14:41
awe ti normalna li si we.... xaxax... :razz: :razz: :razz: :razz:
ми то .. ако обезкосмяването е само заради външния вид то няма смисъл да си обезкосмяваме путките...ама пък вие квото я нападнахте...Може да се чувства по конфортно с космите ;d
slim__shadygirl
09-27-2008, 17:26
Izvinqvam se,no prosto ne se sdurjah :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
:shock:
miii obezkosmqvam se suvsem nai-redovno,bez da se suobrazqvam sus sezona,drehite,predstoq6ti polovi kontakti i t.n.kakvoto maham lqtoto,maha go i zimata-ne go pravq za drugite a za sebe si,poburkvam se akoimam kosmi drugade osven na glavata i vejdite