View Full Version : Много объркана!!! Help
seduction_ls
09-21-2008, 19:01
мерси на всички
Хюстън,Хюстън чуваме ли се?
нема кво да се чудиш, фащай го ако те иска
PeopleAlwaysLeave
09-21-2008, 19:22
Е ние няма как да ти помогнем, защото няма как да знаем какво точно изпитваш. Ти трябва да си прецениш, но по това, което казваш явно го харесваш момчето така че моят съвет е да действаш :)
sunshineee
09-21-2008, 20:08
Е ние няма как да ти помогнем, защото няма как да знаем какво точно изпитваш. Ти трябва да си прецениш, но по това, което казваш явно го харесваш момчето така че моят съвет е да действаш :)
+1 :)
BlindedAngel
09-21-2008, 20:26
Приятели с привилегии ще ви отива много 8-)
Пеперудките.....съм ги чувствала само 1 път......и то в 7 ми клас...с 1 вото ми гадже...... :D Той ме разочарова..... :D ама аз продължавах да си ги чувствам. Сега съм с човек който мн обичам....и сме от ммн дълго заедно.... но не чувствам пеперудки. Просто го обичаМ....как да ти обясня.....
Whyniser
09-21-2008, 21:10
Пеперудките.....съм ги чувствала само 1 път......и то в 7 ми клас...с 1 вото ми гадже...... :D Той ме разочарова..... :D ама аз продължавах да си ги чувствам. Сега съм с човек който мн обичам....и сме от ммн дълго заедно.... но не чувствам пеперудки. Просто го обичаМ....как да ти обясня.....
Обясни ми го в лютеница,кашкавал,кисело мляко (на баба кафяво за предпочитане),вафли боровец 4-ка и некои мач у ШЛ (нашите не стуват вече,срам ме е от Левски вече (бях им почитател) )
Обясни ми го в лютеница,кашкавал,кисело мляко (на баба кафяво за предпочитане),вафли боровец 4-ка и некои мач у ШЛ (нашите не стуват вече,срам ме е от Левски вече (бях им почитател) )aaaaaa???????? :oops:
sasha_90
09-22-2008, 15:26
Доколкото прочетох,го харесваш.Не винаги се познава по "пеперудите" в стомаха.
karincety94
09-22-2008, 16:00
tei kato gledam mai si vliubena... i az v momenta sym vliubena no peperudkite v stomaha za 1-vi pyt gi nqma... otletqha v ne4ii dr stomah no tova ne zna4i 4e ne go obi4am... shtom go haresvash ili spored men obi4ash zemaite se i ot tam natatyk kvot stane :)
Никой не може да ти каже какво чувстваш. Остани сама и се опитай да осмислиш всичко.
Gnidi4ka
09-22-2008, 19:18
na4i sq 6ti kaja kvo ti ima i mene me trese6e nqkuv takuv hormon ama vze da mi minava :oops: zna4i mom4eto ti obru6ta vnimanie kefi6 4e e mil s tebe i osven tva 4e e naistina gotino mom4e za koeto mn momi4eta biha si izkubali kosite qko ti e nqkak si kefi te i po4va6 da se privurzva6 kum nego i sled nqkuv period si misli6 4e go obi4a6 tc nqma takova ne6to ama vse pak ni6to ne ti pre4i da ste zaedno 8)
Whyniser
09-22-2008, 19:46
Обясни ми го в лютеница,кашкавал,кисело мляко (на баба кафяво за предпочитане),вафли боровец 4-ка и некои мач у ШЛ (нашите не стуват вече,срам ме е от Левски вече (бях им почитател) )aaaaaa???????? :oops:
А не ми се прави.Ще те кажа на чичо ти аз :P 8-)
аз лично мисля че го харесваш тъиче зимаите се
+1 :)
+1
DevilWish
09-22-2008, 20:20
Според мен си влюбена. . първо се изясни и той какво чувства и тогава мисли за по нататък ;)
Аз мин. год, бях влюбена/за пръв път/ в 1 момче,но това, тези чувства към сегашното момче не са като миналогодишните,
Любовта Никога не е една и съща, за да разбереш какво чувсвтваш към него няколко дена не контакувайте! Ако ти липсва, ако искаш да си до него, ако имаш нужда да си с него и т.н - еми честито Влюбена си! :P
seduction_ls
09-23-2008, 13:48
Благодаря на всички!
Може би наистина съм влюбена, но се заблуждавам заради миналото момче и тогавашните ми чувства.Ще обмисля какво да правя, тъй като мисля, че имаме хубаво приятелство и нз как биха се отразили на него по- ... интимни отношения