View Full Version : Страх/Въпрос?
Take1nlov3
09-21-2008, 19:44
Добър вечер, ще съм кратък и точен.Моята приятелка не искаше да я отварям миналата вечер обаче стана лек инцидент беше се "подмокрила" и аз без да искам леко си вкарах пръста и текна много малко кръв 1-2 капчици тя сама казата че не е отворена а просто ципата е леко цепната.
Тя каза че са и казвали че когато момичето не е отворено както трябва а просто е леко цепната ципата имало появявали се проблеми,болети и т.н. може ли някой компетентен да ми помогне благодаря.Лека вечер :)
girl_in_black
09-21-2008, 19:46
Няма никакъв проблем, спокойно.
Take1nlov3
09-21-2008, 19:47
Бих искъл да чуя още мнение защото и аз съм притеснен :(
BlackaTBW
09-21-2008, 19:54
Това баба й ли го е казала?
Споко, нищо няма да й стане.
А и като гледам на къде вървят нещата, скоро ще бъде отворена 'както трябва'.
DulceGatito
09-21-2008, 19:54
Еми според мен наистина няма за какво да се тревожиш ...мисля че няма опасност от болести но има малка вероятност ако например не са ти били чисти ръцете..и да се получи малка инфекция..но иначе няма пролеми.. 8)
Take1nlov3
09-21-2008, 19:56
Рацете ми бяха чисти.Благодаря на всички получих отговора който исках да чуя :) лека вечер
BlackaTBW
09-21-2008, 19:58
^Радваме се, че те успокоихме. Купи си правописен речник. Лека вечер.
Nadelina
09-21-2008, 19:58
Nqma opastnost ot nikakvi bolesti ot podobno neshto.
Take1nlov3
09-21-2008, 20:01
^Радваме се, че те успокоихме. Купи си правописен речник. Лека вечер.Спокойно мога да пиша на Български.
MostHated
09-21-2008, 20:14
kефиш меее :grin:
vaseto0o
09-21-2008, 20:17
нефиш меее :grin:
кефиш или нерфиш :razz:
pro_teen
09-21-2008, 20:19
няма шанс за болести, спокс. ;] :)
о колко си загражен :) мн сладко :grin:
няма проблеми няма за какво да се тревожиш :)
Това баба й ли го е казала?
Споко, нищо няма да й стане.
А и като гледам на къде вървят нещата, скоро ще бъде отворена 'както трябва'.
+1
SpOrTs_GiRl
09-21-2008, 22:06
^Радваме се, че те успокоихме. Купи си правописен речник. Лека вечер.Спокойно мога да пиша на Български.
Ако можеше, щеше де знаеш, че "Български" се пише с малка буква. ;) .. Учи се в 7 клас.
И спокойно, нищо няма да й стане на мацката. : )
хахаха без да искал така си вкарал пръста....да бе аз така без да искам вчера правих секс....мога да се закълна ,че не беше нарочно! :D
pro_teen
09-22-2008, 06:44
Човека под "без да искам" е имал предвид, че нарочно си е тикнал пръстта там ... и си търси оправдание, че я е отворил (УЖ) :D
едва ли ще й стане нещо, обаче ципата може да зарастне след известно време ....
TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 06:54
Добър вечер, ще съм кратък и точен.Моята приятелка не искаше да я отварям миналата вечер обаче стана лек инцидент беше се "подмокрила" и аз без да искам леко си вкарах пръста и текна много малко кръв 1-2 капчици тя сама казата че не е отворена а просто ципата е леко цепната.
Тя каза че са и казвали че когато момичето не е отворено както трябва а просто е леко цепната ципата имало появявали се проблеми,болети и т.н. може ли някой компетентен да ми помогне благодаря.Лека вечер :)
ами братле освен да я доотвориш ... да и е мирна главата :)