View Full Version : Изкушението на публично място..
pro_teen
09-22-2008, 08:07
:grin: Здравейте на всички ... :) Последните 2-3 дена ми се въртят разни идиотщини в главата, като ИМАТЕ ЛИ ПО-ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ЗА СЕКС ИЛИ ЗАКАЧКИ И ТАКИВА РАБОТИ.. на публично място или където има много хора?
Nadelina
09-22-2008, 08:11
Az opredeleno se vyzbujdam mnogo na publichno mqsto, v smisal trypkata e mnogo po-golqma, kogato znaesh, che mogat da te hvanat.
pro_teen
09-22-2008, 08:15
И аз така казвам :) :)
tarataika
09-22-2008, 09:04
ама някой от вас правил ли го? прим на пейка в парк...щото на мен ми се иска адски много, ама не ми достига смелост...ако някой има опит, да разкаже :D :D
Nadelina
09-22-2008, 09:08
ама някой от вас правил ли го? прим на пейка в парк...щото на мен ми се иска адски много, ама не ми достига смелост...ако някой има опит, да разкаже :D :D
Mi az sym go pravila na peika v park i na peikata pred nashia blok sym go pravila.... Ot kakvo se pritesnqvash? Kef si e.
tarataika
09-22-2008, 09:12
Mi az sym go pravila na peika v park i na peikata pred nashia blok sym go pravila.... Ot kakvo se pritesnqvash? Kef si e.
минават секви бабички, малки дечица.. :oops: :oops:
Бабите снимат и качват във vbox-а :D
tarataika
09-22-2008, 09:41
:razz: :D :lol: :razz:
nejnaDROGA
09-22-2008, 09:44
ОоОоОо определено се е случвало :oops:
Най-вече когато сме на някое заведение с компанията и ... :oops:
минават секви бабички, малки дечица.. :oops: :oops:
е кво като минават бабета ? те да не са девствени :? айде сяя..като ти е кеф,да не ти пука..яка тръпка е - правила съм го и пак бих. :)
Най ммного се възбуждам от публични места, мисълта, че някой ще ни види или ни гледа. При всяка една възможност го правим на публично място.
Bellatrix
09-22-2008, 10:19
Mда, на 1 пейка в Борисовата градина :oops: :oops: :oops: Много беше хубаво... :oops:
pateto16
09-22-2008, 10:25
ima strashno golqma trapka....iskalo mi se e da sableka priqtelq si posredata na nqkoe publi4no mqsto :)
GotTheLife
09-22-2008, 10:43
по-скоро ше умра от срам :D
DiabolicAngel
09-22-2008, 11:18
Най ммного се възбуждам от публични места, мисълта, че някой ще ни види или ни гледа. При всяка една възможност го правим на публично място.
mishaaaaa
09-22-2008, 11:32
Оу, това е толкова възбуждащо, че само като си помисля ми се приисква.
С приятеля ми сме го правили на не толкова публични места, но и от това тръпката е голяма. :grin:
pasii_sladuranata
09-22-2008, 11:52
]По-сладко е тогава ;]
rozova_lady
09-22-2008, 11:59
P.S Izvinqvam se za latinicata.
Imala sum takiva dni kogato izlizame
s moq i 6tom se saberem v nqkva kompaniq
i zapo4va da mi se iska,i da se natiskame,
no ve4e ne e taka,otminaha tezi dni :)
SunShinePearl
09-22-2008, 12:15
само сме били мн разгорещени(на пейка) ама щото е публично място не стигнахме до секс
snejana67
09-22-2008, 12:28
:) и мен ме е срам на публично място :-D :-D
в църквата е по-голям кеф :D
love'sux..
09-22-2008, 12:53
leleelell :grin: az shte umra ot sram... ma to4no dneska edna fr se eba pred mene i oshte hora :-D :shock: behse nekfo0 mn divo :razz:
правила съм го на пейка пред един блок и то няколко пъти ..
SpOrTs_GiRl
09-22-2008, 14:24
]По-сладко е тогава ;]
DjuDjiTo
09-22-2008, 14:37
мм.. един път много се бяхме разгорещили на пейката пред къщи обаче щеше да ми е за първи път и нещо не ми се хареса иадеята '1ви път на пейка' ... иначе беше хубаво :) ... ех спомени, спомени......
Castaway
09-23-2008, 12:25
само сме били мн разгорещени(на пейка) ама щото е публично място не стигнахме до секс
Ммм да, и ние така .. ам и в едно кафе веднъж :D:D:D:D ..
абе яко си е спор няма :-P :razz: :oops: :oops: :oops:
В Борисовата съм го правила :)
Ама все попадам на мъже, които ги е срам да правят такива неща на публи4ни места.... :?
TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 12:41
Това си е доста готино изживяване, за съвет пробвай първия път на някое по затънтено място (например на пейка в някоя детска градина вечер (ще си навън и ще бъдеш сигурна, че няма кои да мине отблизо и да ви види) пък като се отпуснеш вече може и пред блока да го направиш :)
Rebirthing
09-23-2008, 13:19
Ми яко е :lol: аз съм правила в тоалетните на едно заведение "Дивака" / е едва ли се смята за публично място, но все пак :lol: /
it_ends_tonight_
09-23-2008, 13:23
Абе възбуждала съм се доста пъти на публични места, но не съм го правила. Ако стана малко по-опитна сигурно ще имам някое друго преживяване :D
sasha_90
09-23-2008, 13:53
Разбира се,че да.Когато има много хора около нас,си мисля само как..........
+1
Стига да не ни виждат...дамм 8)
DevilWish
09-23-2008, 17:18
Az opredeleno se vyzbujdam mnogo na publichno mqsto, v smisal trypkata e mnogo po-golqma, kogato znaesh, che mogat da te hvanat.
Така е . . мен все на публично място ми се иска моя да го нападна ,ама той е консерва и не се дава лесно :oops:
mynichka
09-24-2008, 09:07
]По-сладко е тогава ;]
+5789 :grin:
Nadelina
09-26-2008, 17:40
Така е . . мен все на публично място ми се иска моя да го нападна ,ама той е консерва и не се дава лесно :oops:
I moq, ne se kosi. Ama e gotino da go iznasilish. Spomnqm si vednaj kak bqhme na edna peika i zapochnahme da pravim sex i trygnaha nqkfi hora i tochno na edin metyr ot nas minaha, moq se stapisa, a az pyk oshte poveche da go izloja pishtqh kato luda :-D :D
GreenFairy
09-26-2008, 18:05
Ами най-голямо желание имам точно преди да се кача на влака към София... А иначе на моя съм му правила свирка на едно тепе в Пловдив и после в McDonal's довършихме... :oops: :oops:
literbebe
09-26-2008, 19:49
и аз нещо такова :D
нз ама мен не ме влече да ни хванат...може би защото съм девствена и няаам мн опит но се пак предпочитам по уютните и романтични места а не да се.. из***ам на някоя пейка в парка.. ддз.
мое мнение..
em na men mi se e slurvalo nemalko pati :D :D :D :D
BurningDesire
09-28-2008, 17:46
Какво им е възбуждащото на публичните места? И аз съм го правила на места, на които могат да ме хванат, ама ми действа антисексуално, щото не се наслаждавам на секса, ами мисля, че трябва по-скоро да свършваме. Както винаги съм казвала - най-хубаво е на леглото вкъщи, на топличко и на удобничко, пък и има най-много възможности за смяна на позите, има и баня и всичко. Хич не ми трябва да се чепя по пейките.
да и аз много се възбуждам на публични места.... :grin:
Schnitzer
09-29-2008, 22:24
Мда,пък ако си имам и гадже с удоволствие бих и пуснал език на някоя тъмна пейка. :D
Bombshell
09-30-2008, 03:35
]По-сладко е тогава ;]
+1
по-скоро ше умра от срам :D
i az. a sa ve4e 6te vnimavam i na kvi peiki sqdam
Charmed_90
09-30-2008, 21:05
ами аэ лично съм го правила на плажа преэ нощта,но пак ни хванаха хахах Сконфуэихме се малко,но като отминаха си продължихме - и пак си беше яко :) :P
russianmafiaboss
10-01-2008, 00:18
мм секс закачки? да ти кажа щом го направиш някъде на публично място, отначало те е шубе, но после го възприемаш като начина на живот или поне като нещо по-обикновенно и не ти е чак толкова интересно
MimEnCeTo0o
10-02-2008, 14:15
нз ама мен не ме влече да ни хванат...може би защото съм девствена и няаам мн опит но се пак предпочитам по уютните и романтични места а не да се.. из***ам на някоя пейка в парка.. ддз.
мое мнение..
сега защото не си го правила мислиш така и аз така си казвах преди но сега искам да пробвам :-P ама прятеля ми не иска :?
soul1199
10-02-2008, 14:34
Бабите снимат и качват във vbox-а :D 8-) 8-) 8-) po vuprosa ami ddz
HardcoreSyndrome
10-02-2008, 15:00
не съм фенка ;) мразя гаджето да ми се натиска пред куп очички 8-)
:lol:
sextazy_baby
10-02-2008, 15:13
Много по-яко е,а и моите задръжки и без това никакви ги няма...