Влез

View Full Version : Дълбока пропаст

AR147
09-22-2008, 19:43
Вечерта е добра ,но звездите бледнеят...Привет събеседници ,прощавайте ако темата не е баш за тук , но темата ми включва и любовта за това реших да я пусна тук.....

От една страна може би пиша с желанието да се натъкна на нови приятели ,от друга страна имам нужда да споделя мъката си ,която взе да ми натягва вече......на 17 г. съм от Пловдив.....живея си живота...някой биха ме нарекли задръстен , но нямам голям избор...1 смяна на даскало след това на работа директно в автокъщата/авточасти ...семеен бизнес...и така до около 6 часа всеки ден...доста натоварваща физическа работа и много отговорности.....прибирам се с мисълта ,че някой може би ще ми е писал да излезнем да се вийм на по кафе....уви.....както съм оставил компа така го заварвам....пиша аз...всеки се оправдава с някфа работа...имало е дни ,в който по няколко дена скайпа ми не се чува никъф...на който и да пиша ...смиъл няма...все си стоя сам вкъщи.... :( ....самотен и отчаян както винаги.....относно любовта ..за пореден път женските доказват ,че са пълни курви....( с извинение към женския пол) .......тъй като съм доста различен спрямо другите ми съученици те ме приемат скиптично...и там съм пак сам....секи насам натам кафета а у едно друго....никой ня каже да пием по едно кафе... :( .... с всеки изминал ден се чуствам все по самотен....сякаш живея в един отделен свят..... :smt086 .... независимо какво ще направя...винаги оставам сам.....не разбирам ,защо е така...дали заради външния ми вид...или това ,че съм арабин ........ :( ..... просто с всеки изминал ден се чуствам все по нещастен....знам ли..... простете сигурно вече Ви е писнало от такива като мен..... исках да споделя с някой...... :(

PeopleAlwaysLeave
09-22-2008, 19:51
Човек, не се затваряй в себе си!!! Излизай. Търси нови запознанства. Не разчитай на старите. Това дали те мислят за сдухан или не зависи единствено от теб - като какъвто се покажеш пред тях - като такъв ще те мислят. Така че никви притеснения и простотии - в даскало се заговаряй с тоя-оня, бъди общителен. Ти самият си се настроил адски песимистично към живота заради някви си там дето ти отказали да излезете на кафе - ми голям прас! Да не са единствени ебахти ? Толкова много хора има просто явно ти самият се затваряш, а когато един човек забележи подобно нещо съвсем нормално и той да се дръпне. Произходът ти няма никакво значение - в крайна сметка всички сме хора нали ? Моят съвет е да търсиш сам нови познанства, а не да чакаш някой да се сети да те викне на кафе. И по-оптимистично - животът е кратък и по-добре го живей докато можеш, защото не знаеш какво ще стане утре :)

DevilWish
09-22-2008, 20:02
Абе човек за какво си проваляш живота??
Не ми хареса отношението към "женските" ,които са "големи курви" ,обаче . . все пак не мисля ,че е правилно така да се затваряш в себе си.Кажи на Вашите - семейният бизнес ще го продължиш малко по-късно ,сега е момента малко да си поживееш ;) Не може все работа ,работа ,работа и ти го знаеш ;) Училище + работа = естествено ,че ще седиш само в къщи.
Колкото до момичетата ,ще попаднеш на правилната ,но може би не е сега времето ,не избързвай.
И аз съм от Пловдив ,с удоволствие бих се запознала с теб ,но вече не живея в България.И все пак ще те добавя в скайпа си :) И не защото те съжалявам ,напротив ,просто за да те стимулирам да продължаваш напред ;) =)

Honey:)
09-22-2008, 20:04
Ако седиш и чакаш някой да се сети за теб....можже и да не дочакаш.Защо някой трябва да се сети за теб?Ами излезни с някой ти предложи създавай контакти,защото като седиш и се самосъжаляваш няма нищо да се промени.Затова излез и намери нови приятели забавлявай се и си живей живота-само един е не го пропилявай в отчаяние и песимизъм.Просот вземи това,което искаш.Забавлявай се и горе главата :)

sladur4etyYy
09-22-2008, 20:35
бих ти помогнала ако го нямаше тва 4е ''женските са пълни курви''!! ае като са курви и като много ти знае устата, се оправяй сам :x

anichkaaaa
09-22-2008, 20:38
Виж ся .. Не искам да се заяждам или нещо подобно .. Но ти казваш, че се държат скептично , не ти обръщат внимание и тн , а в същото време жените били курви .. Съветвам те да потърсиш точното значение на тази дума :) ако бяха курви , едва ли щеше да пишеш тази тема , защото все някоя "курва" щеше да се навие да ти пусне ;)

DevilWish
09-22-2008, 20:40
Марш в турция да те еба маиката че като ве подпукам с кемал ще ве еба маиката
Това показа ,само колко умствен багаж имаш - 0 ;)
Поздравления за излагацията ;)
ПС - Всички расисти дано умрат ;) :))) специален поздрав за KillSwitchEngage :)

crazy_style
09-22-2008, 20:45
не разбирам ,защо е така...дали заради външния ми вид...или това ,че съм арабин ........

moje i tva da e... kakuv e vun6niq ti vid... dai nqkav pic ili pi6i na li4no... razbiram te dostatu4no dobre

zlatoto_90
09-22-2008, 21:07
Бъди много по-вече оптимист !

BaiToq
09-23-2008, 05:17
Не скачай без въже!

Pliok0019
09-23-2008, 11:41
Никога не бих излязла с арабин. Така ти се пада!

kuklichka_bg
09-23-2008, 19:04
taman se 4udeh ko da napisha i stignah do arabin v bg ako ne si bg pove4eto hora ne te priemat na dobre sorry az li4no nqmam nishto protiv horata osven CIganite :]

MoOnLiGhT_ShAdOw
09-23-2008, 19:14
За жалост, както казаха преди мен, хората в българия имат проблеми с приемането на хора от други народности. Хич ли няма и други като теб? Пловдив не е малък град, едва ли липсват други самотни хора, които се чувстват отхвърлени от обществото и си търсят приятел. Може точно сред тях да е своята сродна душа. :)

Но не ми хареса начина, по който съдиш за другите. Заради него може би ти се полага малко самота. Не можеш според поведението на няколко момичета (приемам, че са малко, защото ти казваш, че си непопулярен), вероятно фешънки, които си търсят лъскави батковци, да съдиш и за другите по този начин. :?

bEbsI
09-23-2008, 19:21
Всеки си мисли,че неговите проблеми са най-големи нали така беше? Е,не са.Излез разходи се малко сред природата,купи си нещо сладко,иди на кино.По пътя все ще срещнеш нови хора.А знаеш ли колко хора нямат приятели? И понякога си мисля,че ще ми е по-добре без всякакъв лигоч около мен..ама намират се.Затова се порадвай на това,че си сам и спри да се оплакваш.Докато го правиш никой няма да ти обърне внимание.

kPuCkA
09-23-2008, 19:22
Това, че си арабин няма никакво значение, ти сам го превръщаш в комплекс, който те кара да се затваряш сам в себе си...преодолей го и тогава търси приятели, истински приятели.

mitakkka
09-23-2008, 22:51
Каквото и да си говорим държавата си ни е расистка-това няма да се оправи близките години - затова може би така става при тебе-не те приемат наистина заради това че си арабин-няма какво да те лъжа-то друг повод в БГ нз :?

Honey:)
09-24-2008, 08:29
Никога не бих излязла с арабин. Така ти се пада!

:shock: :-o :shock: е нямам думи.Всеки е човек к'во значение има расата? ооо :oops: :-x :-x

mynichka
09-24-2008, 09:00
няма значение , че си арабин ..просто си различен ..бъди себе си ..забавлявай се и не разчитай на Скайп :)