Влез

View Full Version : Влюбена в гаджето на най-добрата ми приятелка...

fuckofff
09-23-2008, 13:48
zdraveite :) iskam da vi pomolq za savet kakvo da pravq.s edno momi4e se vodime ot okolo godina.bqhme ne razdelni.naposledak malko se ot4ujdihme no kato izlezem pak e s16toto.tq si ima priqtel ot malko pove4e ot 6 meseca,kogoto tv1rdi 4e mn obi4a.o6te 1viq p1t kogato go vidqh mn mi haresa.a i ve4e go 4uvstvam mn blizak.v posledno vreme mn zapo4naha da se karat.vse se razdelqt no posle se sabirat.a az sam vlubena v nego.iskam go a i po negovoto d1rjanie mislq 4e i toi ima nqkakvi 4uvstva kam men.znam 4e e podlo ot moq strana da post1pvam taka no....vlubena sam :oops: molq vi kajete mi kakvo moga danapravq za da mu pokaja kakvo izpitvam kam nego.ne iskam da govorq s nego.strah me e...

Модерирано от Барби
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица. :)

Erica
09-23-2008, 13:53
Ееее бих те запознала с моята бивша "най-добра" приятелка,тя много добре ги умееше тези неща да разделя хората...Развали 5 връзки,последната беше моята...,ама вече не поддържам контакт с нея...иначе с удоволствие,щях да те свържа...със сигурност ще ти обясни как става...тя ги разбира тези неща :oops:

Pliok0019
09-23-2008, 13:59
Недей да правиш нищо...Само ще изгубиш.

fuckofff
09-23-2008, 14:01
mila ti ne znae6 kak stoqt ne6tata pri tqh.ne minava den bez da se skarat . a na nego ne mu puka mn za neq. sry no sam egoist kakto i pove4eto hora.na 1vo mqsto slagam vinagi sebe si i gledam az da sma dobre. ne sam pusnala temata da me uprekvate.prosto iskah da spodelq s nqkoi i da pomolq za savet ako e v1zmojno.psl : toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq :)

Erica
09-23-2008, 14:10
Никой не те упреква.Просто аз не мога да ти помогна в такава ситуация...някак си като потърпевша и затова те насочих към моята приятелка :oops:

Но най-добрият вариянт е да говориш с приятелката си...Много е тежко и болезнено,като те предаде близък...Но ти сама си преценяваш как да действаш и как да постъпиш за напред..Нито имам намерение да те съдя,нито нищо животът си е твой.Успех за напред!

Bellatrix
09-23-2008, 14:10
Ееее бих те запознала с моята бивша "най-добра" приятелка,тя много добре ги умееше тези неща да разделя хората...Развали 5 връзки,последната беше моята...,ама вече не поддържам контакт с нея...иначе с удоволствие,щях да те свържа...със сигурност ще ти обясни как става...тя ги разбира тези неща :oops:
Дам, и аз мога да ти намеря такава 1 много мила приятелка...

sladur4etyYy
09-23-2008, 14:14
toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq :)

а ако наистина иска да е с теб, няма да е нужно да правиш каквото и да било, за да ги разделяш, защото той сам би я оставил и би дошъл при теб. не им се меси

slim__shadygirl
09-23-2008, 14:31
+1

MartiSSima
09-23-2008, 14:40
Е в крайна сметка момичето какво е виновно.Щом нещата между нейната приятелка и гаджето й не вървят те рано или късно ще се разделят.Между другото на колко си години?!
Моя съвет колкото и КЛИШИРАНО да звучи, говори и с "твоята приятелка", разбери какви са и намеренията към него а след това говори и с момчето.Наистина е кофти но почти на всяка от нас се е случвало да е от двете страни на нещата така че действай и както сама каза НАЙ - ВАЖНО Е ТИ ДА СИ НА ПЪРВО МЯСТОТО ЗАЩОТО НИКОЙ ОСВЕН ТЕБ САМАТА НЕ ТИ МИСЛИ ДОБРОТО!!!

ThereIsNoWayOut
09-23-2008, 14:52
добре , че не си ми приятелка ;)

tarataika
09-23-2008, 15:33
ами да - подло е!!! как дори можеш да си помислиш да поставиш приятелството зад някаква малотрайна лубоф....аман от курви вече :-x

anichkaaaa
09-23-2008, 15:51
КУЧКАААААААА !!!!!!!! 8-)

tarataika
09-23-2008, 16:01
абсолютна! Имах такава "приятелка", която постъпи така и май сами можете да се сетите финала...

PeopleAlwaysLeave
09-23-2008, 16:12
Мда, аз също съм имала такава приятелка ама бях по0силната и в крайна сметка не успя да ни раздели, нещо повече - момчето я намрази зараде нея самата, не защото се опита да ни раздели.

А теб те съветвам да не правиш нищо все още, най-малкото да говориш с момчето... Първо - ако си истинска приятелка на това момиче никога не бми постъпила така с нея, второ - казваш, че си егоист - ем като си егоист за какво са ти приятели ? Хем я имаш за най-добра приятелка, хем искаш да й отмъкнеш гаджето...не мислиш ли, че е малко подло ? И изобщо - ти как би се почувствала на нейно място ? Тва, че се карат теб не те интересува - това са си лично техни неща така че най-добре не прави нищо, изчакай първо сами да се разделят, убеди се, че на твоята приятелка не й пука за него и чак тогава евентуално говори с момчето.

HONDA
09-23-2008, 17:02
mila ti ne znae6 kak stoqt ne6tata pri tqh.ne minava den bez da se skarat . a na nego ne mu puka mn za neq. sry no sam egoist kakto i pove4eto hora.na 1vo mqsto slagam vinagi sebe si i gledam az da sma dobre. ne sam pusnala temata da me uprekvate.prosto iskah da spodelq s nqkoi i da pomolq za savet ako e v1zmojno.psl : toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq :)
Това си е тяхната връзка. Може да се карат колкото много си искат. Не се опитвай да ги разделяш. Просто не си ври носа в чуждите работи. Ако той иска да е с теб, ще я остави.

natedog
09-23-2008, 17:55
Аве няма да буташ човека ся ! Оставяй го ! Замисли ли се че може да се държи яко с теб защото обича приятелката си апък ти си нейна приятелка :shock: също така, как може да си влюбена като го погледнеш 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:

eirol
09-23-2008, 18:00
zdraveite :) iskam da vi pomolq za savet kakvo da pravq.s edno momi4e se vodime ot okolo godina.bqhme ne razdelni.naposledak malko se ot4ujdihme no kato izlezem pak e s16toto.tq si ima priqtel ot malko pove4e ot 6 meseca,kogoto tv1rdi 4e mn obi4a.o6te 1viq p1t kogato go vidqh mn mi haresa.a i ve4e go 4uvstvam mn blizak.v posledno vreme mn zapo4naha da se karat.vse se razdelqt no posle se sabirat.a az sam vlubena v nego.iskam go a i po negovoto d1rjanie mislq 4e i toi ima nqkakvi 4uvstva kam men.znam 4e e podlo ot moq strana da post1pvam taka no....vlubena sam :oops: molq vi kajete mi kakvo moga danapravq za da mu pokaja kakvo izpitvam kam nego.ne iskam da govorq s nego.strah me e...
Ima zlatno PRAVILO !!! " NE HODI S BIVSHIQ/TA NA PRIQTELQ/KATA SI" nd slu4aino e kazano po dobre ostavi vsi4ko da te podminava ina4e 6te ima6 samo glavoboliq ;( znam 4e e gadno no e po dobre ot tova kato trygnete povqrvai mi v momenta si bera rekoltata ot podobna slu4ka
NEDEI!!!!!!!

van1chka
09-23-2008, 18:28
и аз съм била на твоето място и избрах момчето после мноооого ще съжаляваш!!! много са малко хората на които можеш да разчиташ а приятелката ти явно е от тях. Ако наистина си егоист както казваш просто избери по-добрата алтернатива - приятелката ти

HONDA
09-23-2008, 18:32
и аз съм била на твоето място и избрах момчето после мноооого ще съжаляваш!!! много са малко хората на които можеш да разчиташ а приятелката ти явно е от тях. Ако наистина си егоист както казваш просто избери по-добрата алтернатива - приятелката ти
Никъде не пише, че тя е по-добрата алтернатива. (Да уточна... Съгласана съмс теб) Просто не си струва да си преебеш приятелството с мацката. То е много по-ценно от някой, който е с нея и в същото време се заглежда по друга... И то не коя да е, а най-близката приятелка на гаджето си.
Към авторката... Помисли дали един ден няма и с теб да е така ако си с него.

glezan4e
09-23-2008, 18:42
хахаха и аз имам такава приятелка...
а иначе.. не знам .. откажи се от това момче .. иначе не знам, но нищо хубаво няма да излезе .. момчета има много споко ;)

kuklichka_bg
09-23-2008, 18:59
Дам, и аз мога да ти намеря такава 1 много мила приятелка...

+1 te mai se razmnojavat 8-)

bEbsI
09-23-2008, 19:27
Не била виновна,че се била влюбила.Хубаво не е.Но е виновна,че дори си помисля какво да прави,за да скъсат.Добре де щом постоянно се карат толкова ли не можеш да изчакаш да се разделят пък тогава го забивай ебаси.

midle
09-23-2008, 20:58
Не задържай желанията си , отдай му се , някои от момчетата си падат по такива игри , стига да са достатъчно умни да се предпазват и да останат прикрити :) За всеки случай прати ми на лично съобщение skype адреса на приятелката си може да й притрябва утешение :-D

Whyniser
09-23-2008, 21:01
Криско-Тя е Кучка.mp3 :P

dreaml1nd_
09-23-2008, 21:35
ти като си толкова решена да му кажеш...ние какво по-точно трябва да ти кажем ? Как да му кажеш ли...ами честно казано...ти трябва да знаеш как ... флирт или директен разговор...иии щом поставяш себе си на първо място...после да няма тема... най-добрата ми приятелка не ще и да чуе за мен...

KpucuTo0o92
09-23-2008, 21:54
mislete kvoto iskate ve4e ne mi puka za nikogo :D :D :D fuckofff 6tom iska6 da si s nego a qvno i toi iska-davai neka ne ti puka za nikoi gledai ti da si 6tastliva i tva e ai uspeh4eta

lifestyler
09-23-2008, 21:54
не ти е лесно определено, но недей се заслепява от чувствата си.. замисли се дали ако постъпиш егоистично и примерно спечелиш това момче, дали ще ти бъде добре да видиш колко страда приятелката ти? не мисля. за златното правило и аз съм съгласна - дори той сам да дойде при теб, не си струва.. :? забрави го най-добре, намери някой по-добър от него и всички са доволни :smt003

mitakkka
09-23-2008, 22:40
В любовта и войната всичко е позволено ! :grin:

Yancheto
09-24-2008, 07:05
По-добре си запази приятелството,не разваляй всичко заради някакво момче.Момчета има много,но приятелката е една.Пък и не се знае докога ще издържи връзката ви и дали изобщо ще излезе нещо от нея.

ndle
09-24-2008, 07:27
Жена ми е командировка, ако иска6 ела вкъщи!

Honey:)
09-24-2008, 07:28
много хубаво си помисли кое искаш-приятелството ,което общо взето е вечно(с някой изключения като твойто :lol: ) или няк'во момче ,с което даже не се знае дали ще сте заедно!Сама го преценяваш това... ние каквото и да те съветваме ти си знаеш най-добре... но направиш ли грешната стъпка връщане назад към приятелката ти няма.... Я се замисли дали всъшност харесваш това момче,или просто адски много завиждаш на приятелката си,че има гаже а ти не, и искаш точно тоя ,за да й е кофти а? ооо не .... :x :-x

Pliok0019
09-24-2008, 12:16
Изборът си е твой. Само знай, че приятелството е нещо по-дълго и по-важно от мимолетна връзка.

metaxa
09-24-2008, 12:49
Знаеш ли разделяла съм макар и временно двама души на едното супер много държах,но ме предаде доста гадно като цяло не ми се говори за това.Най-тъпото беше че нарочно тръгнах с авера и който се обеснява на всяка :( Както и да е сега съжалявам и аз си знам какво ми беше...
По твоя въпрос ако си пич иди кажи на приятелката си така и така имам чувства към него,но според мен тя ще ти каже че няма проблем и тя не изпитва нищо към него, защото ние момичетата винаги така правим 8-) Ми честно да ти кажа много е гадно да те предаде човек на когото вярваш може би не знаеш какво е,но повярвай ми не ти и трябва.Според мен намери си друг.Прекрати отношенията си с момичето и с момчето за който говориш и си живей живота

fuckofff
09-24-2008, 14:20
blagodarq mn za mneniqta vi po v1prosa. kato gi pro4etoh i razbrah 4e pove4eto ste edinodu6ni smetnah 4e ot edna strana ste pravi.no az nqma da se otkaja ot tova mom4e.kakto nqkoi be6e napisal naistina mnogo mu blagodarq.smqtam 4e 6te e nai dobre da gi iz4akam da se razdelqt..da sam sig 4e nqma da se saberta otnovo i sled izvestno vreme da deistvam.kolkoto i o6te hora da me narekat ku4ka da ne o4akvat 4e 6te se zasegna.vsqko 2ro momi4e e kato men.a az kato iskam ne6to vinagi i na vsqka cena go polu4avam.az iskam tova mom4e i znam 4e nqkoi den 6te go imam.blagodarq vi za tova 4e me razubedihte za momenta da ne se zanimavam s nego...no 6te e samo dokato te se zaedno :)

Wrathchild
09-24-2008, 15:38
Аааа да, и щом си 'влюбена' дай да отмъкнем гаджето на уж най-добрата ти приятелка...
Получавала го била... пикло, я вземи порастни. Ще те поочука живота и ще си промениш набързо мненийцето.
Я вземи се замисли над това: Това момче ако остави приятелката ти заради теб, каква ти е гаранцията, че няма да направи същото и с теб?

Erica
09-24-2008, 15:44
blagodarq mn za mneniqta vi po v1prosa. kato gi pro4etoh i razbrah 4e pove4eto ste edinodu6ni smetnah 4e ot edna strana ste pravi.no az nqma da se otkaja ot tova mom4e.kakto nqkoi be6e napisal naistina mnogo mu blagodarq.smqtam 4e 6te e nai dobre da gi iz4akam da se razdelqt..da sam sig 4e nqma da se saberta otnovo i sled izvestno vreme da deistvam.kolkoto i o6te hora da me narekat ku4ka da ne o4akvat 4e 6te se zasegna.vsqko 2ro momi4e e kato men.a az kato iskam ne6to vinagi i na vsqka cena go polu4avam.az iskam tova mom4e i znam 4e nqkoi den 6te go imam.blagodarq vi za tova 4e me razubedihte za momenta da ne se zanimavam s nego...no 6te e samo dokato te se zaedno :)

Сигурно си приятелка мечта :grin:
Обикновено се очаква от приятелите ни да се радват на нашето щастие и да са тъжни,когато ние сме тъжни...Момичето е от толкова време с приятелят си и се предполага,че иска да се оправят и да е с него,щом го обича,а ти тайно ще се молиш...те да се разделят...
Ооо благодарна съм,че около мен вече няма такива "приятни" хора като теб :grin:

soul1199
09-24-2008, 15:44
da ne si posmqla!izbii si mislulta za nego,tva e adski podlo na tvoqta fr. da vzima6 gadjeto i tq go obi4a :shock: ostavi go!ne postupvai taka,4e 6e sujelqva6 nakraq!nakraq 6e ostane6 bez ni6o!i kvo 6e go ima6 za 2 sed i posle 6e se razdelite,a kude otiva priqtelstvoto vi :? tq nikoga nqma da ti ima doverie pov4e,ostavi go

PoisoNGirL
09-25-2008, 02:01
I az v momenta sym tochno v tvoqta situaciq.Bqh haresala gadjeto na nai-dobrata si priqtelka i si mylchah pochti 8 meseca.Malko kofti,no i az imah priqtel.Precenih,che ne trqbva da se mesham i tova se okaza pravilnoto reshenie.Ostavi sami da izqsnqt neshtata mejdu tqh i ako sled vreme oshte si vliubena v tova momche,te veche ne sa zaedno i toi iska da e s teb ok.No pyrvo izchakai,posle pogovori s priqtelkata si za da si sigurna,che tq nqma nishto protiv i togava.I po-vajnoto edno priqtelstvo vinagi e po-cenno ot edno gadje...kolkoto i da go obichash...

TPAKTOPUCTA
09-25-2008, 06:32
+1

+342324

накрая ще излезнеш виновна, че заради теб са се раделили.

mynichka
09-25-2008, 09:29
стига деее :( :( баси тя се пак ти е най-добра приятелка .. как ще се почувстваш на нейно място :( :o :o