View Full Version : Влюбена в гаджето на най-добрата ми приятелка...
fuckofff
09-23-2008, 13:48
zdraveite :) iskam da vi pomolq za savet kakvo da pravq.s edno momi4e se vodime ot okolo godina.bqhme ne razdelni.naposledak malko se ot4ujdihme no kato izlezem pak e s16toto.tq si ima priqtel ot malko pove4e ot 6 meseca,kogoto tv1rdi 4e mn obi4a.o6te 1viq p1t kogato go vidqh mn mi haresa.a i ve4e go 4uvstvam mn blizak.v posledno vreme mn zapo4naha da se karat.vse se razdelqt no posle se sabirat.a az sam vlubena v nego.iskam go a i po negovoto d1rjanie mislq 4e i toi ima nqkakvi 4uvstva kam men.znam 4e e podlo ot moq strana da post1pvam taka no....vlubena sam :oops: molq vi kajete mi kakvo moga danapravq za da mu pokaja kakvo izpitvam kam nego.ne iskam da govorq s nego.strah me e...
Модерирано от Барби
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица. :)
Ееее бих те запознала с моята бивша "най-добра" приятелка,тя много добре ги умееше тези неща да разделя хората...Развали 5 връзки,последната беше моята...,ама вече не поддържам контакт с нея...иначе с удоволствие,щях да те свържа...със сигурност ще ти обясни как става...тя ги разбира тези неща :oops:
Pliok0019
09-23-2008, 13:59
Недей да правиш нищо...Само ще изгубиш.
fuckofff
09-23-2008, 14:01
mila ti ne znae6 kak stoqt ne6tata pri tqh.ne minava den bez da se skarat . a na nego ne mu puka mn za neq. sry no sam egoist kakto i pove4eto hora.na 1vo mqsto slagam vinagi sebe si i gledam az da sma dobre. ne sam pusnala temata da me uprekvate.prosto iskah da spodelq s nqkoi i da pomolq za savet ako e v1zmojno.psl : toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq :)
Никой не те упреква.Просто аз не мога да ти помогна в такава ситуация...някак си като потърпевша и затова те насочих към моята приятелка :oops:
Но най-добрият вариянт е да говориш с приятелката си...Много е тежко и болезнено,като те предаде близък...Но ти сама си преценяваш как да действаш и как да постъпиш за напред..Нито имам намерение да те съдя,нито нищо животът си е твой.Успех за напред!
Bellatrix
09-23-2008, 14:10
Ееее бих те запознала с моята бивша "най-добра" приятелка,тя много добре ги умееше тези неща да разделя хората...Развали 5 връзки,последната беше моята...,ама вече не поддържам контакт с нея...иначе с удоволствие,щях да те свържа...със сигурност ще ти обясни как става...тя ги разбира тези неща :oops:
Дам, и аз мога да ти намеря такава 1 много мила приятелка...
sladur4etyYy
09-23-2008, 14:14
toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq :)
а ако наистина иска да е с теб, няма да е нужно да правиш каквото и да било, за да ги разделяш, защото той сам би я оставил и би дошъл при теб. не им се меси
slim__shadygirl
09-23-2008, 14:31
+1
MartiSSima
09-23-2008, 14:40
Е в крайна сметка момичето какво е виновно.Щом нещата между нейната приятелка и гаджето й не вървят те рано или късно ще се разделят.Между другото на колко си години?!
Моя съвет колкото и КЛИШИРАНО да звучи, говори и с "твоята приятелка", разбери какви са и намеренията към него а след това говори и с момчето.Наистина е кофти но почти на всяка от нас се е случвало да е от двете страни на нещата така че действай и както сама каза НАЙ - ВАЖНО Е ТИ ДА СИ НА ПЪРВО МЯСТОТО ЗАЩОТО НИКОЙ ОСВЕН ТЕБ САМАТА НЕ ТИ МИСЛИ ДОБРОТО!!!
ThereIsNoWayOut
09-23-2008, 14:52
добре , че не си ми приятелка ;)
tarataika
09-23-2008, 15:33
ами да - подло е!!! как дори можеш да си помислиш да поставиш приятелството зад някаква малотрайна лубоф....аман от курви вече :-x
anichkaaaa
09-23-2008, 15:51
КУЧКАААААААА !!!!!!!! 8-)
tarataika
09-23-2008, 16:01
абсолютна! Имах такава "приятелка", която постъпи така и май сами можете да се сетите финала...
PeopleAlwaysLeave
09-23-2008, 16:12
Мда, аз също съм имала такава приятелка ама бях по0силната и в крайна сметка не успя да ни раздели, нещо повече - момчето я намрази зараде нея самата, не защото се опита да ни раздели.
А теб те съветвам да не правиш нищо все още, най-малкото да говориш с момчето... Първо - ако си истинска приятелка на това момиче никога не бми постъпила така с нея, второ - казваш, че си егоист - ем като си егоист за какво са ти приятели ? Хем я имаш за най-добра приятелка, хем искаш да й отмъкнеш гаджето...не мислиш ли, че е малко подло ? И изобщо - ти как би се почувствала на нейно място ? Тва, че се карат теб не те интересува - това са си лично техни неща така че най-добре не прави нищо, изчакай първо сами да се разделят, убеди се, че на твоята приятелка не й пука за него и чак тогава евентуално говори с момчето.
mila ti ne znae6 kak stoqt ne6tata pri tqh.ne minava den bez da se skarat . a na nego ne mu puka mn za neq. sry no sam egoist kakto i pove4eto hora.na 1vo mqsto slagam vinagi sebe si i gledam az da sma dobre. ne sam pusnala temata da me uprekvate.prosto iskah da spodelq s nqkoi i da pomolq za savet ako e v1zmojno.psl : toi ako naistina iska da e s neq edva li 6te uspeq da gi razdelq :)
Това си е тяхната връзка. Може да се карат колкото много си искат. Не се опитвай да ги разделяш. Просто не си ври носа в чуждите работи. Ако той иска да е с теб, ще я остави.
Аве няма да буташ човека ся ! Оставяй го ! Замисли ли се че може да се държи яко с теб защото обича приятелката си апък ти си нейна приятелка :shock: също така, как може да си влюбена като го погледнеш 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
zdraveite :) iskam da vi pomolq za savet kakvo da pravq.s edno momi4e se vodime ot okolo godina.bqhme ne razdelni.naposledak malko se ot4ujdihme no kato izlezem pak e s16toto.tq si ima priqtel ot malko pove4e ot 6 meseca,kogoto tv1rdi 4e mn obi4a.o6te 1viq p1t kogato go vidqh mn mi haresa.a i ve4e go 4uvstvam mn blizak.v posledno vreme mn zapo4naha da se karat.vse se razdelqt no posle se sabirat.a az sam vlubena v nego.iskam go a i po negovoto d1rjanie mislq 4e i toi ima nqkakvi 4uvstva kam men.znam 4e e podlo ot moq strana da post1pvam taka no....vlubena sam :oops: molq vi kajete mi kakvo moga danapravq za da mu pokaja kakvo izpitvam kam nego.ne iskam da govorq s nego.strah me e...
Ima zlatno PRAVILO !!! " NE HODI S BIVSHIQ/TA NA PRIQTELQ/KATA SI" nd slu4aino e kazano po dobre ostavi vsi4ko da te podminava ina4e 6te ima6 samo glavoboliq ;( znam 4e e gadno no e po dobre ot tova kato trygnete povqrvai mi v momenta si bera rekoltata ot podobna slu4ka
NEDEI!!!!!!!
van1chka
09-23-2008, 18:28
и аз съм била на твоето място и избрах момчето после мноооого ще съжаляваш!!! много са малко хората на които можеш да разчиташ а приятелката ти явно е от тях. Ако наистина си егоист както казваш просто избери по-добрата алтернатива - приятелката ти
и аз съм била на твоето място и избрах момчето после мноооого ще съжаляваш!!! много са малко хората на които можеш да разчиташ а приятелката ти явно е от тях. Ако наистина си егоист както казваш просто избери по-добрата алтернатива - приятелката ти
Никъде не пише, че тя е по-добрата алтернатива. (Да уточна... Съгласана съмс теб) Просто не си струва да си преебеш приятелството с мацката. То е много по-ценно от някой, който е с нея и в същото време се заглежда по друга... И то не коя да е, а най-близката приятелка на гаджето си.
Към авторката... Помисли дали един ден няма и с теб да е така ако си с него.
glezan4e
09-23-2008, 18:42
хахаха и аз имам такава приятелка...
а иначе.. не знам .. откажи се от това момче .. иначе не знам, но нищо хубаво няма да излезе .. момчета има много споко ;)
kuklichka_bg
09-23-2008, 18:59
Дам, и аз мога да ти намеря такава 1 много мила приятелка...
+1 te mai se razmnojavat 8-)
Не била виновна,че се била влюбила.Хубаво не е.Но е виновна,че дори си помисля какво да прави,за да скъсат.Добре де щом постоянно се карат толкова ли не можеш да изчакаш да се разделят пък тогава го забивай ебаси.
Не задържай желанията си , отдай му се , някои от момчетата си падат по такива игри , стига да са достатъчно умни да се предпазват и да останат прикрити :) За всеки случай прати ми на лично съобщение skype адреса на приятелката си може да й притрябва утешение :-D
Whyniser
09-23-2008, 21:01
Криско-Тя е Кучка.mp3 :P
dreaml1nd_
09-23-2008, 21:35
ти като си толкова решена да му кажеш...ние какво по-точно трябва да ти кажем ? Как да му кажеш ли...ами честно казано...ти трябва да знаеш как ... флирт или директен разговор...иии щом поставяш себе си на първо място...после да няма тема... най-добрата ми приятелка не ще и да чуе за мен...
KpucuTo0o92
09-23-2008, 21:54
mislete kvoto iskate ve4e ne mi puka za nikogo :D :D :D fuckofff 6tom iska6 da si s nego a qvno i toi iska-davai neka ne ti puka za nikoi gledai ti da si 6tastliva i tva e ai uspeh4eta
lifestyler
09-23-2008, 21:54
не ти е лесно определено, но недей се заслепява от чувствата си.. замисли се дали ако постъпиш егоистично и примерно спечелиш това момче, дали ще ти бъде добре да видиш колко страда приятелката ти? не мисля. за златното правило и аз съм съгласна - дори той сам да дойде при теб, не си струва.. :? забрави го най-добре, намери някой по-добър от него и всички са доволни :smt003
mitakkka
09-23-2008, 22:40
В любовта и войната всичко е позволено ! :grin:
Yancheto
09-24-2008, 07:05
По-добре си запази приятелството,не разваляй всичко заради някакво момче.Момчета има много,но приятелката е една.Пък и не се знае докога ще издържи връзката ви и дали изобщо ще излезе нещо от нея.
Жена ми е командировка, ако иска6 ела вкъщи!
много хубаво си помисли кое искаш-приятелството ,което общо взето е вечно(с някой изключения като твойто :lol: ) или няк'во момче ,с което даже не се знае дали ще сте заедно!Сама го преценяваш това... ние каквото и да те съветваме ти си знаеш най-добре... но направиш ли грешната стъпка връщане назад към приятелката ти няма.... Я се замисли дали всъшност харесваш това момче,или просто адски много завиждаш на приятелката си,че има гаже а ти не, и искаш точно тоя ,за да й е кофти а? ооо не .... :x :-x
Pliok0019
09-24-2008, 12:16
Изборът си е твой. Само знай, че приятелството е нещо по-дълго и по-важно от мимолетна връзка.
Знаеш ли разделяла съм макар и временно двама души на едното супер много държах,но ме предаде доста гадно като цяло не ми се говори за това.Най-тъпото беше че нарочно тръгнах с авера и който се обеснява на всяка :( Както и да е сега съжалявам и аз си знам какво ми беше...
По твоя въпрос ако си пич иди кажи на приятелката си така и така имам чувства към него,но според мен тя ще ти каже че няма проблем и тя не изпитва нищо към него, защото ние момичетата винаги така правим 8-) Ми честно да ти кажа много е гадно да те предаде човек на когото вярваш може би не знаеш какво е,но повярвай ми не ти и трябва.Според мен намери си друг.Прекрати отношенията си с момичето и с момчето за който говориш и си живей живота
fuckofff
09-24-2008, 14:20
blagodarq mn za mneniqta vi po v1prosa. kato gi pro4etoh i razbrah 4e pove4eto ste edinodu6ni smetnah 4e ot edna strana ste pravi.no az nqma da se otkaja ot tova mom4e.kakto nqkoi be6e napisal naistina mnogo mu blagodarq.smqtam 4e 6te e nai dobre da gi iz4akam da se razdelqt..da sam sig 4e nqma da se saberta otnovo i sled izvestno vreme da deistvam.kolkoto i o6te hora da me narekat ku4ka da ne o4akvat 4e 6te se zasegna.vsqko 2ro momi4e e kato men.a az kato iskam ne6to vinagi i na vsqka cena go polu4avam.az iskam tova mom4e i znam 4e nqkoi den 6te go imam.blagodarq vi za tova 4e me razubedihte za momenta da ne se zanimavam s nego...no 6te e samo dokato te se zaedno :)
Wrathchild
09-24-2008, 15:38
Аааа да, и щом си 'влюбена' дай да отмъкнем гаджето на уж най-добрата ти приятелка...
Получавала го била... пикло, я вземи порастни. Ще те поочука живота и ще си промениш набързо мненийцето.
Я вземи се замисли над това: Това момче ако остави приятелката ти заради теб, каква ти е гаранцията, че няма да направи същото и с теб?
blagodarq mn za mneniqta vi po v1prosa. kato gi pro4etoh i razbrah 4e pove4eto ste edinodu6ni smetnah 4e ot edna strana ste pravi.no az nqma da se otkaja ot tova mom4e.kakto nqkoi be6e napisal naistina mnogo mu blagodarq.smqtam 4e 6te e nai dobre da gi iz4akam da se razdelqt..da sam sig 4e nqma da se saberta otnovo i sled izvestno vreme da deistvam.kolkoto i o6te hora da me narekat ku4ka da ne o4akvat 4e 6te se zasegna.vsqko 2ro momi4e e kato men.a az kato iskam ne6to vinagi i na vsqka cena go polu4avam.az iskam tova mom4e i znam 4e nqkoi den 6te go imam.blagodarq vi za tova 4e me razubedihte za momenta da ne se zanimavam s nego...no 6te e samo dokato te se zaedno :)
Сигурно си приятелка мечта :grin:
Обикновено се очаква от приятелите ни да се радват на нашето щастие и да са тъжни,когато ние сме тъжни...Момичето е от толкова време с приятелят си и се предполага,че иска да се оправят и да е с него,щом го обича,а ти тайно ще се молиш...те да се разделят...
Ооо благодарна съм,че около мен вече няма такива "приятни" хора като теб :grin:
soul1199
09-24-2008, 15:44
da ne si posmqla!izbii si mislulta za nego,tva e adski podlo na tvoqta fr. da vzima6 gadjeto i tq go obi4a :shock: ostavi go!ne postupvai taka,4e 6e sujelqva6 nakraq!nakraq 6e ostane6 bez ni6o!i kvo 6e go ima6 za 2 sed i posle 6e se razdelite,a kude otiva priqtelstvoto vi :? tq nikoga nqma da ti ima doverie pov4e,ostavi go
PoisoNGirL
09-25-2008, 02:01
I az v momenta sym tochno v tvoqta situaciq.Bqh haresala gadjeto na nai-dobrata si priqtelka i si mylchah pochti 8 meseca.Malko kofti,no i az imah priqtel.Precenih,che ne trqbva da se mesham i tova se okaza pravilnoto reshenie.Ostavi sami da izqsnqt neshtata mejdu tqh i ako sled vreme oshte si vliubena v tova momche,te veche ne sa zaedno i toi iska da e s teb ok.No pyrvo izchakai,posle pogovori s priqtelkata si za da si sigurna,che tq nqma nishto protiv i togava.I po-vajnoto edno priqtelstvo vinagi e po-cenno ot edno gadje...kolkoto i da go obichash...
TPAKTOPUCTA
09-25-2008, 06:32
+1
+342324
накрая ще излезнеш виновна, че заради теб са се раделили.
mynichka
09-25-2008, 09:29
стига деее :( :( баси тя се пак ти е най-добра приятелка .. как ще се почувстваш на нейно място :( :o :o