PDA

View Full Version : Проблем с пъпките

AItOo0
09-23-2008, 16:30
Ами въпроса ми е следния : Пробвалили сте против пъпки салицинов спирт 2% смесен с аспирин ?
Значи аз скоро пробвах и се получи обратен ефект .Вместо да се премахнат пъпките , се появиха нови ...Не сам ползвала никакъква друга козметика .Случвало ли се е същото с вас ? Моля за съвет :-o

mishmula
09-23-2008, 16:40
Нещо, което понася на едни и има ефект, не понася на други. Има много видове козматика до спирта ли опря?

Dian4ety
09-23-2008, 16:51
От 12 годишна си мажа лицето единствено с Розова вода :grin: 8) за почистване на лицето..ако искасх си купи около 2 лв е няма да загубиш само гледаи каде е произведено трябва да е или в Пловдив или Карлово няма да загубиш, но трябва да се простиш с всички кремчета гелчета и такива..може само да си земеш нещо за почистване на грим и пудра естествено но в умерени количества :P Успех :-)

LP_GirL
09-23-2008, 16:55
по принцип започнах да си мажа пъпките на рамената , там имах едни много гадни пъпчици със спирт 1% и без аспирин и ми минаха, сега нямам .... но ако става въпрос за лице, горещо препоръчвам Зинерит, около 13,14 лева е, но ако се мажеш редовно съм сигурна, че ще има ефект .... и без да се прекалява, защото изгаря кожата, купи си го пробвай да се мажеш всеки ден преди лягане .... мисля , че няма да съжаляваш :)

GoldeN_LoVe
09-23-2008, 17:02
Аз ходех на козметик... там ме мажеха с нещо, което меришеше на мента :-D Имаше ефект..много бърз :)
Тааа съветвам те да идеш на козметик ;)

SomeGirl
09-23-2008, 17:09
по принцип започнах да си мажа пъпките на рамената , там имах едни много гадни пъпчици със спирт 1% и без аспирин и ми минаха, сега нямам .... но ако става въпрос за лице, горещо препоръчвам Зинерит, около 13,14 лева е, но ако се мажеш редовно съм сигурна, че ще има ефект .... и без да се прекалява, защото изгаря кожата, купи си го пробвай да се мажеш всеки ден преди лягане .... мисля , че няма да съжаляваш :)

az sa6to polzvam Zineryt, v interes na istinata imam samo nqkolko petanca ot stari papki. na men mi be6e predpisan ot dermatolog plus antibiotici da piq, pix gi, posle oba4e sled kato gi ispix ne prodaljix kyrsa, prodaljix samo s ne6tata za mazane. zineryt polzvam 2 na den, sas zdrave za lice, a ve4er polzvam gel na La-roche posay Effaclar purifying gel, syper e tozi gel mislq 4e e kam 20lv v bg no e edno ot ne6tata koito mnogo mi xaresvat, sled tova za prez no6ta se maja s edno malko krem4e kato fon du ten Immex, koeto e 6-7lv nqkade, na men li4no tova mi pomogna, vse o6te gi polzvam, za6toto iskam da se maxnat i starite to4ki, no papki sprqxa da mi izlizat.

tarataika
09-23-2008, 17:21
като имате проблеми с кожата, ходете на дерматолог, не на доброволни начала да пробвате някви неща в/у себе си...

SomeGirl
09-23-2008, 17:37
като имате проблеми с кожата, ходете на дерматолог, не на доброволни начала да пробвате някви неща в/у себе си...

+1 opredeleno!

mimsiii
09-23-2008, 18:23
Ами въпроса ми е следния : Пробвалили сте против пъпки салицинов спирт 2% смесен с аспирин ?
Значи аз скоро пробвах и се получи обратен ефект .Вместо да се премахнат пъпките , се появиха нови ...Не сам ползвала никакъква друга козметика .Случвало ли се е същото с вас ? Моля за съвет :-o

ДААА :grin: за няма и седмица лицето ми се изчисти дори и майка ми ми казва ,че никога лицето ми не е било толкова хубаво , гладко и т.н. :oops: :grin:
Опа ... ама не беше 2% , а 1% :) иии мисля че беше със 5 капсули хлорнитромецин ли кво беше не помня :D ама не и аспирин :?
Пробвай така ... при мен имаше ефект
Айде успех ! :-)