View Full Version : Удължаване на косата...По0-разл!чно
mak3_m3_sre3am
09-23-2008, 17:34
Здравейте! Тук съм чела и други теми за удължаване на косата ,но понеже не ми се дават 400 лева , за да си я удължа, си купих Стимуланта на Икаров. Чета , че има много добри отзиви за него и реших да го пробвам.Понеже искам косата ми да порасне максимално бързо, можете ли да ми кажете дали ако смеся Стимуланта, хининова вода ( и евентуално нещо друго , примерно бадемово масло ) ще порасне по-бързо или няма смисъл и дали може това да ми навреди. :) мСс предварително :-)
tarataika
09-23-2008, 17:36
според мен може нщ да си прецакаш косата от много химия...пробвай първо едното, и така, успех
mishmula
09-23-2008, 17:46
Намери темите във форума за тривитаминол
Ще ти расте с един сантиметър.
krisiiiiito
09-23-2008, 18:16
оо не само не ги смесвай трите и не прави експерименти .. много можеш да си преебеш косата 8-) :booooomb: :booooomb: ... използвай ги едно по едно .. също така както споменаха преди мен намери да прочетеш нещо за Тривитаминола.. може да ти хареса и да решиш да си го купиш - казвам ти от личен опит при мен имаше СТРАХОТЕН ефект :-D ... ноо при всеки е индивидуално 8)
PLEYGIRL
09-23-2008, 19:57
най лошото което може да стане е да ти опада косата и да не ти порасте нова както казаха по нагоре първо с едното и така успех
EarthShaker
09-24-2008, 06:24
самовнушението му е майката 8-)