View Full Version : Прическа "ъ?"
future_butterfly
09-23-2008, 18:25
Става дума за прическа, при която косата се разделя на две опашки, но след това се прави нещо /предполагам, че всички ще разберат, че тук е проблема/ и крайният резултат е прибрана коса с две сладурски "топченца" отстрани :-D Та...исках да си направя подобно кхъм..."нещо" на косата, като нещо по-щуро за училище, но не схващам как :lol: Не знам дали сте разбрали за какво става дума...но много ще ми бъде полезно да знам поне как се казва :D
П.П - Също така ще се радвам ако някой предложи и други по-оригинални неща, но като за училище...
rashito0o
09-23-2008, 18:37
доколкот разбрах говориш за "рогчета" така им викам аз ...
Разделяш косата на 2 връзваш я с ластичета и овиваш косата околу ласитчетата и после или и слагаш друго ластиче отгре или нещо което да задържи рогчетата.
:arrow: http://store.picbg.net/pubpic/45/BF/31788b8eb37f45bf.JPG
:arrow: http://store.picbg.net/pubpic/4A/DA/6f8e85bac7424ada.JPG
future_butterfly
09-23-2008, 18:42
Aаа, здравей България! Точно за това говорех :grin: Много благодаря!
Значи темата става за всякакви нетрадицонални, но все пак сдържани прически за училище :)
krisiiiiito
09-23-2008, 18:50
оо ами прически за училище .... то на училище тряа да се контим ли? :D
аз не правя нищо специално - прибирам нагоре с фибичкаа...хващам я с ластичее...рибенаа кост ..
аа сетих се еин вариянт - значии връзваш си косата на конска опашка с ластиче малко по-надолу от ластичето слагаш още един ластик малко по-надолу още и ощее докато направиш цялата опашка в ластичета много оригинално става ако са цветни :P 8-) нищо че звучи шантаво :-D
хмм..дуго..друго... можеш да си слагаш фибички отстрани - имам предвид хващаш кичур коса пред учите и я защипваш с фибичка зад ухото.. същото правиш и от другата страна - след това придаваш малко обем отзад :)
охх и аз как обеснявах.... :oops: :razz:
Значи .. аз имам един много сладурски вариант .. не е много трудно .. отдясно на косата най-долу си правиш малка плитка .. малка тънка .. нали разбираш .. :D
Полсе я отделяш и си правиш .. опашка , кок или друга по голяма плитка с останалата коса .. ( тука е по избор ) и отпред ако имаш кичуре пред лицето което да висят ги оставяш там .. :)
Надявам се да съм обяснила разбираемо .. 8-) :)
future_butterfly
09-23-2008, 19:00
оо ами прически за училище .... то на училище тряа да се контим ли? :D
:
Aaa...по принцип не се контя - сресвам си косата и излизам или си я връзвам на опашка /тук да спомена, че всяка сутрин майка ми ми описва колко грозно стояло така, понеже аз си правя опашката ниско долу и ми е по яко ако си има и хвърчащи кичури, а тя я иска стегната, горе...както и да е.../ :) Но искам за петъка да бъде нещо по-шантаво...
predlagam pri4eskata da e dve plitki pleteni otzad i da se hvane na kok ostanalata 4ast ot kosata kato se napravi taka 4e da st1r4i
YouCantStopMe
08-28-2009, 17:09
Защо,за Бога,изрови тъпата тема?
fashion4etyy
08-28-2009, 22:30
Става дума за прическа, при която косата се разделя на две опашки, но след това се прави нещо /предполагам, че всички ще разберат, че тук е проблема/ и крайният резултат е прибрана коса с две сладурски "топченца" отстрани :-D Та...исках да си направя подобно кхъм..."нещо" на косата, като нещо по-щуро за училище, но не схващам как :lol: Не знам дали сте разбрали за какво става дума...но много ще ми бъде полезно да знам поне как се казва :D
П.П - Също така ще се радвам ако някой предложи и други по-оригинални неща, но като за училище...
мен ми харесват повече момичета на две плитки мисла че е по дообре ..пък и за сладко по сладко стои :D :oops:
моята универсална прическа :grin:
Измивам си косата, докато е още влажна сплитан на плитка, спя с плитката и сутринта имам вълнички. Ако нещо не ме радва достатъчно използвам най-голямата приставка на пресата в корените.
Понякога се хващам на полуопашка (кичурите пред лицето се закрепят на тила с шнола примерно)
ИИи любимата ми...
започва се плитка от едната страна на главата, на всяко преплитане се добавя по малко коса и така се обикаля цялата глава. В другия край плитката се захваща с ластиче.
дано схванахте идеята : )
SuMmEr_KiSS
08-29-2009, 08:28
Значи .. аз имам един много сладурски вариант .. не е много трудно .. отдясно на косата най-долу си правиш малка плитка .. малка тънка .. нали разбираш .. :D
Полсе я отделяш и си правиш .. опашка , кок или друга по голяма плитка с останалата коса .. ( тука е по избор ) и отпред ако имаш кичуре пред лицето което да висят ги оставяш там .. :)
Надявам се да съм обяснила разбираемо .. 8-) :)
Това е доста селско меко казано!! Не се обиждай :)