View Full Version : Колко трябва да е за да ...
Я кажете , че ми е много любопитно който знае.Колко самтиметра трябва да е за да махне девственоста на момиче(както някой казват разпечата).
Не питам за мен просто ми е любопитно ! :-o
mmm ne sam sig.mislq 4e sa 7-8 sm . na 90% sam
spiderka
09-23-2008, 20:18
Зависи си от момичето,всяка е индивидуална.При някои момичета,химена и в началото на вагиналния отвор,при някои е 4-5 санта навътре
Трудно се маха девственост.Не се захващай.
8 Бе ХОРА ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО що мисли6 4е няма да ти стигне ли?? :Д:Д :-) :-)
ell_ownz
09-23-2008, 20:27
ami g-to4kata e na 10sm nqkade na4i himena trqa da e nai mn na 5 :D po moite "is4isleniq" nai mn 5-6 santa *mujki polov organ* shti trqat :D
Не вярвам, че има мъж на който няма да му стигнат сантиметрите за да отвори някоя. :booooomb:
Luda_do_poluda
09-23-2008, 20:27
Вие луди ли сте ,химената е съвсем в началото.Тя може да се цепне дори от упражнения ,не само при полов акт. Някъде до към 4-5 сантиметра навътре е :)
Ами мне,просто да знам.Иначе моя почти за 3 пъти става. 8-)
4 см...колкото да може да влезне :D
Luda_do_poluda
09-23-2008, 20:36
Мога ли да те попитам на колко години си ? :-o
14 :) za6to ? :?
14 :) za6to ? :?
Защото на акъл си на 6.
vaseto0o
09-25-2008, 19:21
Г точката не мисля че е на 10 см, по налбизо е :) Към 8 мисля.
GreenFairy
09-25-2008, 19:32
Химена е точно на входа на влагалището, а г-точката е около 2см след това
Я кажете , че ми е много любопитно който знае.Колко самтиметра трябва да е за да махне девственоста на момиче(както някой казват разпечата).
Ципата се намира на 2-3 см. направи си сметката колко трябва
Мда. Само ми е чудно, тези които досега казваха, че е на 5-6 см навътре ципата, биология учили ли са?! Илии.. по-просто - гледали ли са си путките (с извинение) ....
Мда. Само ми е чудно, тези които досега казваха, че е на 5-6 см навътре ципата, биология учили ли са?! Илии.. по-просто - гледали ли са си путките (с извинение) ....
:razz: :razz:
Сиситу, върха коментар !
Освен правилното мнение по- горе(още се смея), е доста важно да знаете, че ципата може да не се махне от първия път. Има някой с по- широки отвори, други- по- еластични, съчетани с малки и тънки пишки се получава едно доста мъчно упражнение, което няма никакъв ефект.
Факт е, че по време оно, както бабите казват, е имало такива случай. Както всички знаете, след първата брачна нощ за мъжът е много важно да има кръв по леглото, впрочем за жената е било по- необходимо.. Та, в резултат на комбинацията, с която вече ви запознах, много жени са били убивани, защото са мислели, че не са се запазили девствени до първата брачна нощ.
Та, да се върнем на думата, 4-5 см не винаги биха свършили работа, от значение са и други фактори.
Ако не стане с оная работа ПОМНЕТЕ: имате и ръце 8-)
И, момичета, моля, гледайте си путките !
GotTheLife
09-26-2008, 13:31
дължината на влагалището е 8 а ципата е на входа
Напълно правилно.
DevilWish
09-26-2008, 15:46
4-5 ;)
А няма ли да е по-добре да е с пръст ? За да не боли толкова много ?
renchence
09-27-2008, 16:16
Не вярвам, че има мъж на който няма да му стигнат сантиметрите за да отвори някоя. :booooomb:
+1 :lol:
Цял свят търси тая точка, вие с координати ми я давате. :grin:
/бз
it_ends_tonight_
09-27-2008, 17:46
Аз мойта девственост още не съм я махнала :D Взе да ми писва от нея, добре, че е тая смислена тема, за да знам колко надарен да си търся :) :D
BoBa4eWeR
09-27-2008, 19:00
залагам на 4 ;)
jambo_bs
09-27-2008, 19:08
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
CrazyBear
09-27-2008, 19:52
дължината на влагалището е 8 а ципата е на входа
Ahahahaha si4ki ste qko zle!
S cityranoto tvardenie sam saglasna s 1voto na 50% s vtoroto na 100%
Himena e V NA4ALOTO!Nikakvi santimetri navytre ne vi gonqt!Himena (devstvenata cipa) e NA VHODA!!!
A vlagali6teto e dalgo 8-9 sm NO v spokoino sastoqnie!!!!Pri vazbyda matkata se izdyrpva navytre a stenite se raz6irqvat!!!
Kak mislite 4e se pobirat 18sm v edna p*tka ako ne se promenq ne6to vytre!Taka 4e i zatva malkite pi6leta NE ydovoletvorqvat izcqlo -pone ne men :D
Kakto na muja penisa se uveli4ava pri vazbyda , taka i vlagali6teto promenq razmerite si!
I kato ste toooolko neobrazovani NE PRAVETE SEX! :-x
4ETETE KNIGI!!!SRAMOTA E DA STE TOOOLKOVA NEVEJI!!!!
Rise_Against
09-27-2008, 19:57
''да махне девствеността'' :lol: :lol: :lol: абе хора от плутон ли кацате? :lol: :lol: :lol:
to4no taka e 100% vi kazvam
koi vi q pusna taq myha za himena 4e bil na 10 santimetra :D:D:D
Требва ти 30 СМ паламарка иначе не важиш при отварянето ;)
za da se otvori devstveno momi4e e mu4en nad 8 sm jezel. :D :D :D :D
''да махне девствеността'' :lol: :lol: :lol: абе хора от плутон ли кацате? :lol: :lol: :lol:
Не позна миналата седмица се приземих от Mарс. :? 8)
SK0RP10N
09-28-2008, 11:29
намери дискриминантата на уравнението:
x*x + 2*x + 1 = 0
и ще разбереш
LadySunshine
09-28-2008, 12:25
абе кво се обяснявате дайте му карта и да се оправя :lol:
абе кво се обяснявате дайте му карта и да се оправя :lol:
Добра идея ! :D :D :grin: :lol: :smt117
мамка му защо аз нямам химен :shock:
`SunFlower`
09-28-2008, 17:56
хименът е в самото начало...все пак целта на съществуването му е доакто момичето е малко да не се получат разни инфекции,т.е нещо като предпазна ципичка:) т.е може да се разкъса примерно дори само главичката да навлезе във влагалището...
Невъзможно !
Maika Ti
09-28-2008, 20:34
8 см са достатъчни, останалото е женска лакомия!!
хименът е в самото начало...все пак целта на съществуването му е доакто момичето е малко да не се получат разни инфекции,т.е нещо като предпазна ципичка:) т.е може да се разкъса примерно дори само главичката да навлезе във влагалището...
molqvi se ne se uspokoqvaite s tva 4e i samo s glavi4kata 6te stane.. ima tolko nekadarni 4e kvoto i da imat nema da im se polu4i
:shock: Мамка му кво си ти вe?! :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol:
Pagan_man
09-28-2008, 21:58
земи си отварачка за консерви, може ти помогне. :razz:
ми май човек 8-)
За да я Махнеш тая деФственост ти тряа 1 лост... ръгаш вътре тама и тряа се махне по некое врее :D
scoobydors
09-29-2008, 12:01
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Брато кефиш ме :razz:
Bombshell
09-30-2008, 03:37
Дам...+тва трябва да си си закупил от Телешоп-а Virgin Demolisher 2008
;)
snejana67
09-30-2008, 14:55
:D :D :D :D :D 8-) 8-) :D :D
dimitar_ak
09-30-2008, 14:58
Медицински погледнато 6см стигат.
Heartache
10-02-2008, 11:26
МИ МИСЛЯ ЧЕ С КОЙТО И ДА ОПИТАШ, ВСЕ ЩЕ ТЕ ОТВОРИ! 7-8 СМ БИ ТРЯБВАЛО ДА ТИ СТИГНАТ!
DekoDenev
10-02-2008, 12:58
mislq che 40 sm shte opravqt neshtata :-o :)
sextazy_baby
10-02-2008, 15:20
Ми ако оная ти работа е 2 сантиметра може и да не стане...какъв е смисъла на всичко това?!?
Ако не стане провай с език.Па и ако с език не стане пробвай да си сложи6 някаф удалжител!Може6 да пробва6 с капа4ка от кола,фанта спраит илидруго безалкохолно!!!!
Енджойвай!
кви ви 4-5 см ве на 2-3 см е
s_E_x_Y_y_Y
10-02-2008, 17:23
ебахти малоумните въпроси ... ако се притесняваш че твоя не е достатъчно дълъг спокойно не е на 30см ;) и все пак ако не стане взимай един крик,тирбушон или каквото ти попадне 8-) 8-) 8-) 8-)
mir4eto93
10-02-2008, 17:27
ми май човек 8-)
Не е задължително да имаш химен, някои хора се раждат без :)
swords1010
10-02-2008, 18:33
Здравей,
девствената ципа се намира на входа на влагалището. Достатъчни са ти два сантимета за да я разкъсаш.
sexy_tigar4e_MM
10-02-2008, 18:37
Това е най-близо до истината,но с абсолютна точност не може да се каже при вс е различно.Какви 10 см, кви 5 лева... :-D ;)
xxxSnowflakexxx
10-02-2008, 18:57
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: