View Full Version : Защо е ги обиждаме на курви ?
CyberWolF
09-24-2008, 08:51
Какво точно е курва ... много интересно ми стана онзи ден докато слушах една караница.Момчето кръшка , момичето също .. той и вика курва тя педерас :) нещо ми стана смешно ? Че мажете не сме ли също курви като се срещаме с повече от една жена и бройката ли е важна или качството ?
scoobydors
09-24-2008, 09:26
Че мажете не сме ли също курви като се срещаме с повече от една жена ?
Ако това искаш да чуеш, да КУРВИ сте !!! :razz: :razz: :razz: :razz:
B.O.OM..
09-24-2008, 09:29
мн сте зле хора... :lol: :lol: :lol:
tarataika
09-24-2008, 09:31
курволяк.... :D
scoobydors
09-24-2008, 09:32
мн сте зле хора... :lol: :lol: :lol:
:oops: Ъхъ :oops:
aniezina
09-24-2008, 18:50
Курва е жена която изневерява на приятеля си.Жена която се ебе много не е курва а е по скоро нимфоманка (ненаситна за секс жена).Много се смея като някой пусне тема в която става въпрос че някакво 13г. момиче много се ебало и всички почнат да я нареждат като и викат "курва" :DА има ли подобен епитет с който да се назовават мъжете които изневеряват на приятелките си? Не, защото за повечето това си е чисто геройство 8)
не разбрахте ли , че значението на курва одавна се е рпоменило?
курва е всяка едно женско същество, което някога е правило секс :D
NeNoRMaLNiKa по тая логика мъж, който се ебе мн е нинфоман..не мисля
има разлика м/е хора, който правят мн секс и нинфомани. разликата е в манията. ти ако имаш възможност ще правиш мн секс, но това прави ли те нинфоман? я помисли ;)
Какво точно е курва ... много интересно ми стана онзи ден докато слушах една караница.Момчето кръшка , момичето също .. той и вика курва тя педерас :) нещо ми стана смешно ? Че мажете не сме ли също курви като се срещаме с повече от една жена и бройката ли е важна или качството ?
Разликата е,че за нас мъжете да сме "курви" е привилегия!
Ако жена излиза с мн мъже,за жените тя е курва!
Ако мъж излиза с мн жени,за нас той е пич!
Иначе сме курви естествено...просто не ни пречи 8-) :P
fak_you_maafaka
09-24-2008, 21:58
Курва не е ли когато жената сменя мъжете често? Няма значение. Що даваш на по-тъпите шматки сега да пишат такива неща?
Ако това искаш да чуеш, да КУРВИ сте !!!
Няма голямо значение, обаче от думата курва е ясно какво значи.
BURZ CHESTEN OTGOVOR!!!
MI kUrvi ste ama Problema E 4e Nie sme kurvi ako krushnem a viq guzari nishty 4ydno 4e lubov rqdko na tozi svqt se namira :? :(
ExTaSy__BaBy <3
09-25-2008, 16:46
Нещо напоследък мн почнаха да обръщат внимание на курвите..са едва ли не всяко момиче над 12 години е курветина,уличница,разврат ница и тн..наистина има жени и момичета които са достойни да се нарекат курви но те са доста малко..са като някое момиче спи с някой и край-вече е най-голямата курва!Тва е тъпо..и най-мн нападки хвърлят девствените момичета които чакат принца на белия кон който не е сиг дали вобще съществува или когато се появи отново остават разочаровани