Влез

View Full Version : ???

laichzeit92
09-24-2008, 18:55
Вижте ся ко става , сега почнахме даскало , а аз цяло лято се виждах с приятелката ми , сега не можем да се виждаме често дори понякога ходя до тях да се видим само за по 5 - 10 мин. , страшно много ми липсва така като се виждаме рядко и за по малко ми е много кофти защото съм свикнал на повече време с нея , и на нея и липсвам ама тя има много да учи и се разсейва , а аз каквото и да правя се за нея мисля , не че не искам ама така ми става още по кофти като знам че не можем да излезем , пък и като и казвам и на нея и става кофти . Какво да правя как да се разсея и да не мисля постоянно за това ?

Pliok0019
09-24-2008, 19:01
Тръгни с някоя друга. Набързо ще се сети да ти обръща повечко внимание.

laichzeit92
09-24-2008, 19:02
не мога обичам я предпочитам да си резна крака пък и не съм такъв

ThePowerOfLove
09-24-2008, 19:09
Еми намирайте повечко време за вас... Събота и неделя едва ли учи по цели дни :?

Ev1l
09-24-2008, 19:26
Ами братле..
Аз с моята приятелка сме на 100 КМ разстояние и много рядко се виждаме..И на мен ми е много зле..
Ами к'фо да ти кажа братле..Недей да мислиш много за това и така..
Или си говорете по често по Тела..
Дано намериш начин..Щом я обичаш...

laichzeit92
09-24-2008, 19:32
Ами правя всичко възможно щото аз не уча много и имам време а тя сега е в ново даскало и ги товарят доста , но наистина я обичам и бих отишъл до тях и за някоя друга минута само да я видя и ми се оправя настроението въпреки че ми се иска да сме повече време заедно .

Prophecy
09-24-2008, 19:35
През почивните дни бъдете повече заедно тогава като през учебните не можете :)

BaiToq
09-24-2008, 19:35
разсеи се с някоя курветина дето ти е на една ръка разстояние :-o 8-) 8) Пичовско е :grin:

Пич,ние не можем да те успокоим,
или да я заменим.
През уикенда прекарвайте повече време,
пишете си смс-и докато сте
на училище,излизайте вечер,
сутрин пийте кафе заедно.

HONDA
09-24-2008, 19:40
Ами правя всичко възможно щото аз не уча много и имам време а тя сега е в ново даскало и ги товарят доста , но наистина я обичам и бих отишъл до тях и за някоя друга минута само да я видя и ми се оправя настроението въпреки че ми се иска да сме повече време заедно .
Това, че ходиш до тях, само за да я видиш за някоя друга минута, не значи. че я обичаш! Е, все пак щом казваш, ок, ще ти се доверя. Помоли я да намира повече време за теб. Ако не смс-и, Скайп, телефони...

MartyParty
09-24-2008, 19:47
Събота и неделя е подходящо време да сте повече заедно.Иначе през седмицата недей да мислиш само колко ти липсва.Мисли си например за това ,че я обичаш и как ще я зарадваш с нещо специално през уикенда,и къде да я заведеш-такива неща.Целта ти не е да си пълниш главата с глупости колко е безнадеждно всичко,а да останете колкото ви се иска заедно и да не угасва искрата.Така с времето ще свикнеш да се виждате по-радко.

laichzeit92
09-24-2008, 19:47
Знам че това не значи че я обичам но аяз си знам че е така , но свободното време почти го няма .

BaiToq
09-24-2008, 19:49
Знам че това не значи че я обичам но аяз си знам че е така , но свободното време почти го няма .
Идете на Юпитер,
там денонощието е 56часа,
или нещо от сорта 8-) :shock:

HONDA
09-24-2008, 19:50
Казах ти... смс-и, Скайп, телефони...

BaiToq
09-24-2008, 19:51
Казах ти... смс-и, Скайп, телефони...
Стига си спамила,разбрахме!!! :lol:

laichzeit92
09-24-2008, 19:52
де да можеше :(

HONDA
09-24-2008, 19:53
Какво де да можеш бе брат?!?!?!?! Толкова ли нямаш телефон?!?!?!?

BaiToq
09-24-2008, 19:54
Не говори на теб,
стига си спамила!!!
:shock: :-o :booooomb: :-x

HONDA
09-24-2008, 19:58
Не говори на теб,
стига си спамила!!!
:shock: :-o :booooomb: :-x
Стига рева пък ти!

laichzeit92
09-24-2008, 20:01
Ай стига ве ко са ежите тука само нови коменти без смисал