PDA

View Full Version : Mn sum oburkana, molq pomognete :(

Super`girl
09-24-2008, 20:38
Zdraveite priqteli. Otkoga se opitvam da vi pi6a, za da vi spodelq problema si. Toi e mn slojen i opleten, 6te se opitam da vi razkaja vsi4ko podrobno i kolkoto se moje po qsno.. nadqvam se da mi pomognete. Az sum na 16 godini i imam seriozen priqtel ot po4ti 3 godini(toi e na 21).Obi4am go no naposleduk ne vurvi.Toi raboti vsqko lqto na moreto i e tam ot 3 meseca. Zapo4nahme da se karame postoqnno, toi mi durje6e smetka za tova s kogo izlizam, za6to izlizam, imam li ne6to s nqkoe ot mom4etata, koito sa mi samo priqteli, dali bili hubavi i t.n. , koeto mnogo me iznervq6e i se durjah arogantno, za6toto ne sum zatova 4e sled kato si ima6 priqtel trqbva da izliza6 samo s nego i s nikakvi drugi mom4eta dori naprotiv,vruzkata za men ne e samo edna otdadenost mn vajno e doverieto(koeto mejdu nas hi4 go nqma) i o6te mnogo ne6ta. Za negovata vun6nost moga da kaja 4e e mn krasiv pone na men mi haresva kakto i na vsi4kite mi priqtelki.. poddurja se mn dobre i mn momi4eta go haresvat. O6te pove4e pokrai moreto razkazva mi, 4e iskali postoqnno da se snimat s nego da se zapoznavat i t.n. a ina4e ne e nadut.. Ot tova az revnuvah.. Ima i o6te ne6to mn vajno koeto sega 6te vi kaja. Blizo mesec predi da zamine zapo4nah vruzka s mom4e na moqta vuzrast.Vsi4ko zapo4na na6ega prosto bqh umorena ot vsi4kite natqkvaniq ot priqtelq mi 4e imam vruzka s dr mom4e zatova re6ih da opravdaq nai nakraq dumite mu.Mn mrazq izneverite no tova se slu4i ne prosto za da mu izneverq, AZ GO ISKAH :( . Drugoto mom4e e na moqta vuzrast, ne si podhojdame kato dvoika opredeleno, dokato s priqtelq mi mn si podhojdame. Oba4e drugoto mom4e se durje6e neveroqtno s men obi4a6e me tolkova mnogo az nego su6to.Imame ednakvi me4ti iskame da postignem mnogo v jivota da dostignem me4tite si i vsi4ko da go pravim s udovolstvie zatova i mn dobre se spravqhme v u4ili6te. Prekarahme tolkova nezabravimi momenti..no 6tastieto ni ne be6e pulno za6toto znaehme 4e tova koeto pravim e IZNEVQRA ;(. Priqtelqt mi nau4ava6e ot vreme na vreme za tova 4e postoqnno se vodim v u4ili6te i daje mu bqha kazali 4e sme se celuvali no ne e vuzmojno da sa ni vidqli za6toto se kriehme mn dobre. Az go izlugah 4e ne e vqrno i toi nai nakraq mi povqrva. Sega s "drugoto mom4e" se razdelihme okon4atelno predpolagam, za6toto sestra mi razbra za vruzkata ni kato edna ve4er dokato toi be6e v ku6ti tq pro4ete vsi4kite mu sms-i ot telefona i razbra za nas.. kaza na roditelite mi..te se protivopostaviha zaradi priqtelq mi za6toto se imaha s nego kakto i s "drugoto mom4e", no toi e sramejliv i mul4aliv.Ne ob6tuva mnogo s hora koito ne poznava dobre. Za vun6nostta mu moga da kaja 4e ne e tolkova hubav kolkoto priqtelq mi no tova za men ne e vsi4ko, vun6nostta ne e nai vajnoto ne6to v edna vruzka. Maika mi se protivopostavi onzi den i mi kaza 4e ako zareja priqtelqt mi zaradi drugoto mom4e 6te sum nai golqmata glupa4ka na sveta. Tova estestveno ne mislq 4e e taka za6toto tq ne poznava mom4eto, ne znae kakvo izpitvame edin kum drug ne znae po4ti ni6to za nego. Sled nqkolko dni priqtelqt mi si idva ot moreto i ne znam kakvo da pravq. Bqh re6ila da mu kaja 4e sum mu izneverila dokato sum bila na gosti na lelq mi v Haskovo, za6toto ako mu kaja istinata 6te posledvat golemi problemi a ne se nujdaq i ot tqh imam si dostatu4no.. A sled kato mu kaja tova da se razdelim, za6toto drugoto mom4e mn strada ot misulta 4e 6te e bez men a az 6te sum s drugiq :( Ako az bqh na negovo mqsto nqma6e da izdurja i sedmica da znam 4e ima drugo mom4e v jivota mi s koeto sum ot 3 godini koeto obi4am, koeto celuvam i t.n. ne bih go ponesla, a toi go napravi zaradi silnata si liubov koqto izpitva kum men. Molq vi pomognete mi ne znam kakvo da pravq koe 6te e nai pravilno ne moga da se subera s "drugoto mom4e" za6toto vsi4ki sa protiv nas sestra mi nikak ne go haresva bil i sduhan i t.n. A da ostana s priqtelqt mi ne znam.. ne mislq 4e ako otno6eniqta ni produljat da sa takiva bihme izdurjali o6te mnogo ne znam.. oburkana sum mnogo. Nujdaq se ot suvet zatova se oburnah kum vas pomognete mi :( PS: Izvinqvam se za pisaneto i izob6to za punktoacionnite gre6ki nqmam mn vreme da pi6a zatova ne gi slagam :) Blagodarq 4e me izslu6ahte. Do skoro {}

SunShinePearl
09-24-2008, 20:58
ами послушай сърцето си не слушай другите хора,но първо виж как ще е с приятеля ти след морето,защото ако го зарежеш може да съжеляваш,но от друга страна понякога когато си страничен наблюдател виждаш най-добре какво става така че може да е права сестра ти,но според мен ако връзката ви не върви трябва да се разделите и ако другото момче има още чувства към теб да се съберете и да видиш как ще е с него.

remember_me
09-24-2008, 22:08
i spored mene e po dobre da vidi6 kak 6te e s tova mom4e koeto se vra6ta ot moreto. izlaji go..taka e nai dobre spored mene. imalo e iznevqra,pri4inite mu kaji za da go napravi6 no ne kazvai 4e e ot grada i koi e i tem podobni za6toto togava moje da stane mn zle. vij kak 6te potragnat ne6tata s nego i ako ne se promenqt skasai s nego. nedei vzima pribarzani re6eniq pogledni kak 6te se narqdqt ne6tata za da ne sajalqva6 posle.

anichkaaaa
09-25-2008, 06:38
Уффф много е дълго .. ама от това което разбрах ... съм съгласна с горните мнения :D

TPAKTOPUCTA
09-25-2008, 06:48
според мен няма смисъл да си с приятеля ти които е на морето
1- имате прекалено голяма възрастова разлика за годините на които си ти
2- ако останеш с него рискуваш да си останеш заробена и да ти държи сметка с кой се виждаш и що се виждаш
3- щом си искала да му изневериш, това е показателно че няма какво да получиш от тази връзка
4- не вярвай много и на другото момче , в крайна сметка може да е искало с теб само заради секса (въпреки, че съм мъж) много мъже ги вълнува секса и само секса
5- живей си живота, сега му е времето.

най-добре е раздели се от двамата и виш какво ще стане :)

MiMcHeToOo
09-25-2008, 07:18
Отиди при този, който обичаш. Да се насилваш да бъдеш с някой хич не е вариянт...

littlebaby
09-25-2008, 08:20
Постъпила си много глупаво и егоистично с извинение...
Поставила си се на мястото на приятеля си и все пак си му изневерила :?
Като не искаш да си с него,скъсайте[за тези 3години мисля,че заслужава да узнае за всичките ти лъжи и изневярата],а не да го разиграваш като маймуна и после да се оплакваш,че те разпитвал с кой си била и какво си правила :-o

kifla
09-25-2008, 08:32
В този случей аз бих останала с момчето с което съм прекарала изминалите 3 години.Все пак за да се задържите толкова време заедно има любов и истински чувства.той държи на таб щом ревнува.Обича те щом е само с теб...
А относно другото момче..просто мимолетна връзка в тийн възрастта за която след месеца -два може би дори няма да се сещаш.
Радвай се че имаш и одобрението на семейството си относно приятеля ти и недей да го губиш заради хлапе ,което все още не знае какво е да обичаш истински...

TPAKTOPUCTA
09-25-2008, 08:37
В този случей аз бих останала с момчето с което съм прекарала изминалите 3 години.Все пак за да се задържите толкова време заедно има любов и истински чувства.той държи на таб щом ревнува.Обича те щом е само с теб...
А относно другото момче..просто мимолетна връзка в тийн възрастта за която след месеца -два може би дори няма да се сещаш.
Радвай се че имаш и одобрението на семейството си относно приятеля ти и недей да го губиш заради хлапе ,което все още не знае какво е да обичаш истински...

или пък ревнува щото на морето вършее яко по клубчетата, не може да и държи сметка с кои излиза, пък и мацката си казва че нещата вече не вървят

mynichka
09-25-2008, 09:20
не се влияи от чуждото мнение ..това , че примерно сестра ти не го харесва , не значи , че не трябва да си с него

darla
09-25-2008, 09:50
porednoto tokazatelstvo,4e malki pikli ne trqbva da se zanimavat s "golemi batkovci".Uvajavam tova 4e 3godini ste bili zaednno oba4e mila ti si absolutna pikla(ni6to li4no)-v edno izre4enie kazva6,4e obi4a6 priqtelq si,a v sledva6toto kazva6,4e obi4a6 novoto mom4e(tipi4no za godinite ti),sega 6te napravi6 kakvoto hormonite ti kazvat-6te zareje6 gadjeto si i 6te si s tozi noviq,sled vreme 6te ti pisne i nqma d ti e interesen(na tazi vuzrast meracite burzo minavat) i 6te si iska6 obratno golqmoto i seriozno mom4e(na 4iqto strana sum az) i togAAAva 6te posledva temata "molq,pomognete,kak da si go vurna?",pls,nedei da gradi6 dulgi i "seriozni" vruzki sled kato ne moje6 da gi zapazi6 i oceni6!Ne mislq,4e gadjeto ti te e pritiskalo tooolkova mn s revnostta si,tebe prosto si te vle4e na tezi godini da izprobva6 toq i onq-v koeto nqma ni6to lo6o,no ni spesti tazi i sledva6tata tema(koqto spomehan po-gore)! :?

sasha_90
09-25-2008, 10:43
Аман от такива като теб....Имала дълга връзка,понеже гаджето ревнува-ще изневери с друг,а накрая ще го каже,че било изневяра,но няма да каже истинската й същност ...и не знам си какво още.Смяташ ли,че връзка се гради на лъжи?Не мисля така...

HONDA
09-25-2008, 11:03
Не слушай родителите си. Ти най-добре знаеш, кой от двамата е по-добрия за теб. Никой няма право да решава вместо теб. С приятеля ти имате голяма разлика в годините. Ти си била на 13, а той на 18 като сте тръгнали! Чак не мога да повярвам, че сте заедно толкова време. Явно ти вече него обичаш по онзи начин (както в началото), щом си била с друг. Твърдиш, че обичаш момчето, което е на твоята възраст. Ами бъди с него тогава. Явно имате много повече общи неща.

Super`girl
09-25-2008, 16:18
Аман от такива като теб....Имала дълга връзка,понеже гаджето ревнува-ще изневери с друг,а накрая ще го каже,че било изневяра,но няма да каже истинската й същност ...и не знам си какво още.Смяташ ли,че връзка се гради на лъжи?Не мисля така...

To4no za6toto ne smqtam 4e se gradi na luji iskam da namerq izhod. Dostatu4no naranih vsi4ki okolo men ne iskam tova da produljava!

Erica
09-25-2008, 16:29
porednoto tokazatelstvo,4e malki pikli ne trqbva da se zanimavat s "golemi batkovci".Uvajavam tova 4e 3godini ste bili zaednno oba4e mila ti si absolutna pikla(ni6to li4no)-v edno izre4enie kazva6,4e obi4a6 priqtelq si,a v sledva6toto kazva6,4e obi4a6 novoto mom4e(tipi4no za godinite ti),sega 6te napravi6 kakvoto hormonite ti kazvat-6te zareje6 gadjeto si i 6te si s tozi noviq,sled vreme 6te ti pisne i nqma d ti e interesen(na tazi vuzrast meracite burzo minavat) i 6te si iska6 obratno golqmoto i seriozno mom4e(na 4iqto strana sum az) i togAAAva 6te posledva temata "molq,pomognete,kak da si go vurna?",pls,nedei da gradi6 dulgi i "seriozni" vruzki sled kato ne moje6 da gi zapazi6 i oceni6!Ne mislq,4e gadjeto ti te e pritiskalo tooolkova mn s revnostta si,tebe prosto si te vle4e na tezi godini da izprobva6 toq i onq-v koeto nqma ni6to lo6o,no ni spesti tazi i sledva6tata tema(koqto spomehan po-gore)! :?

Абсолютно съм съгласна 8)

Но още се опитавам да осмисля едно изречение,което е написала авторката :

Az sum na 16 godini i imam seriozen priqtel ot po4ti 3 godini(toi e na 21)

pet_14
09-25-2008, 17:13
ПИШИ НА БГ !!! БАХТИ КОЛКО ПО-ЛЕСНО ЩЕШЕ ДА Е АКО ВСИЧКИ МНЕНИЯ И ТЕМИ БЯХА НАПИСАНИ КАТ ХОРАТА....
По темата:
Ти си....коя дума да използвам за да не прозвучи грубо....може би лъжкиня...Нима момчето което те е обичало 3 години не заслужава да знае истината ? Поне да беше му казала край и тогава да тръгнеш с друг,тва е подло,тва е предателсвто ,тва е супер гадно от твоя страна...Аз ако бях на тва момче щях да съм ти супер много обиден и да не ти проговоря и погледна повече,щото той по твоите думи може да има много момичета,но ти е верен...
Разлиак от 3 години...според мен това е максималната допустимост....
иначе послушай сърцето си,не мисли тва и онова...Само не разбирам защо си постъпила толкова гадно ....