View Full Version : {}история за една трудна любов{}
SunShinePearl
09-24-2008, 20:45
така ето я старата ми тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170721&highlight= и сега сме септември,аз реших че е най-добре да скъсаме защото няма смисъл,а така го обичам... от него нямаше нито вест нито нищо 1 седмица,аз бях с др и т.н,НО той ми липсваше ужасно гласа му просто исках да го чуя отначало се правехме че нищо не е станало,той се опита с друга аз с друг,но не просто не става така след няколко дни той скъса с нея,а аз сега неискам да съм с друг и продължихме(октомври ще станат 8 месеца)тази вечер решихме че неможе така и трябва да сме заедно,нз хора но го обичам бих дала живота си за него нз как да го обесня но свикнах с мисълта за него и че има някой някъде който мисли за мен,и сега ми е толкова леко и хубаво че пак си е мой(малко смешно звучи но)трудно ми е мн както и на него,но знам че човек когато иска и когато може и когато има дори малка искра надежда успява и мога да твърдя че има любов от разстояние...и само аз и той си знаем тогава както преживяхме,а аз го помня все едно беше вчера!Няма да направя грешката пак да го изгоня от живота си.
И аз нз какво очаквам да напишете,е поне драснете нещо какво мислите за всичко.
Super`girl
09-24-2008, 20:57
Wow mila hubava istoriq pro4etoh vsi4ko razvulnuva me haha :)) mn se radvam za vas a puk i 30km ne sa ni6to razstoqnie.Budete zaedno 6tom se obi4ate no vnimavai pove4e naistina :) 4ao uspeh {}
Whyniser
09-24-2008, 21:06
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=190574&highlight=%C5%E4%ED%E0+%ED%E5%EE%E1%E8%EA%ED%EE%E2 %E5%ED%ED%E0
Ми виж моя разказ и си поплачи.Но вие си знаете.Хубаво е да си мисли за теб човек,който е далеч.Може и да има любов от разстояние но се поддържа много трудно :(
SunShinePearl
09-24-2008, 21:09
ох тоя разказ 2 пъти съм го чела и все рева на него :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: неискам пак, стигнах до средата и ми се насълзиха очите,просто е божествен
unknown1
09-24-2008, 21:56
А ти откъде си?Колко километра ви делят?
SunShinePearl
09-24-2008, 22:00
делят ни 160 км :(
Щом смяташ,че не ви пречи разстоянието и искаш да си с него - не виждам къде е проблема.Успех и както каза някои по нагоре,следва втората сватба в teenproblem....... може би :grin:
Vqrno e,4e vruzka ot razstoqnie e mu4eni i za dvamata,no razstoqnieto ne e pri4ina da ne ste zaedno.Ako naistina ste sigurni v lubovta si i ste gotovi da q zapazite,to togava razstoqnieto ne e problem.No govorq za istinska vruzka,a ne toi dokato e nqkade si-ti da si s dr i obratnoto.Tova e podlo i bezsmisleno!
MiMcHeToOo
09-25-2008, 07:14
Да ти кажа честно, ако не почнете да се виждате по-често връзката ви ще отиде на кино...
ам много хубава история наистина! И това,че сте на 160 км.един от друг не е проблем според мен.Ако има ДОВЕРИЕ и Чувства няма никакво значение.Пожелавам ти да сте още доста време заедно щом го обичаш толкова мног0о :)
anichkaaaa
09-25-2008, 07:24
Ами според мене дори и да не се виждате често , ако го има взаимното доверие и любовта .... Нищо не може да ви попречи да сте заедно , били те и едни 160 километра ... :)
unknown1
09-25-2008, 10:30
Ами тогава вадите си и двамата БДЖ карти и съботи недели празници ваканции и т.н. ту единият ту другият и така.Поне аз друг начин не виждам.И въпреки че не искам да бъде аз лошият ще ти кажа личното си мнение.Ще ви бъде много трудно да съхраните връзката си.И според мен трябва за момент да се абстрахираш от чувствата си и да си направиш реална сметка,дали макар и след време ще можеш да бъдеш с този човек.Искам да кажа,че щом е на 16 значи е 10 клас,ти си 9ти(поправи ме ако греша)тва значи че в следващите 4 години ще трябва да поддържате връзка от разтояние и чак тогава евентуално ще можете да бъдете заедно.Прецени си сама дали си готова да издържиш толкова време.Ако смяташ че можеш-тогава ти пожелавам успех и ако издържите найстина може и да следва втората сватба в teenpreoblem:)
slun4ice_90
09-25-2008, 11:40
така ето я старата ми тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170721&highlight= и сега сме септември,аз реших че е най-добре да скъсаме защото няма смисъл,а така го обичам... от него нямаше нито вест нито нищо 1 седмица,аз бях с др и т.н,НО той ми липсваше ужасно гласа му просто исках да го чуя отначало се правехме че нищо не е станало,той се опита с друга аз с друг,но не просто не става така след няколко дни той скъса с нея,а аз сега неискам да съм с друг и продължихме(октомври ще станат 8 месеца)тази вечер решихме че неможе така и трябва да сме заедно,нз хора но го обичам бих дала живота си за него нз как да го обесня но свикнах с мисълта за него и че има някой някъде който мисли за мен,и сега ми е толкова леко и хубаво че пак си е мой(малко смешно звучи но)трудно ми е мн както и на него,но знам че човек когато иска и когато може и когато има дори малка искра надежда успява и мога да твърдя че има любов от разстояние...и само аз и той си знаем тогава както преживяхме,а аз го помня все едно беше вчера!Няма да направя грешката пак да го изгоня от живота си.
И аз нз какво очаквам да напишете,е поне драснете нещо какво мислите за всичко. Като чета твоята история и си спомням,че страшно много прилича на моята с едно момче.... :( Преживяхме няколко месеца заедно,но аз не издържах и му казах,че предпочитам да се разделим...Той остана като разбит от тази моя молба....Въпросът е там,че не бях достатъчно силна и смела да изживея тази любов с него...Загубих го...И само плача абе аз съм си виновна...Силно се надявам,че вие ще успеете да сте заедно и да бъдеще щастливи!Не бъди страхливка като мен....И не му позволявай да си отиде от живота ти!В подобни теми като чета,че двамата са от различни градове и ми става ултра шибано....Поради тази причина съм ПРОТИВ такива връзки,но се убеждавам,че любовта е по-силна от всичко и побеждава всичко.Желая ви да сте много щастливи.Личи си,че се обичате и просто сякваш ви е писано да сте заедно!Още веднъж успех! :-)
Pliok0019
09-25-2008, 13:11
Коя е първата сватбата на тийнпроблем?
slun4ice_90
09-25-2008, 13:15
Коя е първата сватбата на тийнпроблем? http://www.teenproblem.net/s/1610.html Скивай,просто страхотни са.Много се радвам за тях. :grin: Любов..... =D> :---)
твоята история мн прилича на моята...и искам да ти кажа,че въпреки тези 300км , които ме делят от любимия човек вече 3 год сме заедно и аз страшно мн го обичам...трудно е наистина да се поддържа такава връзка,...но не невъзможно :) така че щтом се обичате и искате да сте заедно не виждам причина,която да ви попречи...
SunShinePearl
09-25-2008, 14:16
Ами тогава вадите си и двамата БДЖ карти и съботи недели празници ваканции и т.н. ту единият ту другият и така.Поне аз друг начин не виждам.И въпреки че не искам да бъде аз лошият ще ти кажа личното си мнение.Ще ви бъде много трудно да съхраните връзката си.И според мен трябва за момент да се абстрахираш от чувствата си и да си направиш реална сметка,дали макар и след време ще можеш да бъдеш с този човек.Искам да кажа,че щом е на 16 значи е 10 клас,ти си 9ти(поправи ме ако греша)тва значи че в следващите 4 години ще трябва да поддържате връзка от разтояние и чак тогава евентуално ще можете да бъдете заедно.Прецени си сама дали си готова да издържиш толкова време.Ако смяташ че можеш-тогава ти пожелавам успех и ако издържите найстина може и да следва втората сватба в teenpreoblem:)
ми аз съм 8 клас,знам че ще е трудно и погледнах от другата страна и аз прекратих нали всичко между нас,но просто не става с други и се оказа че и той е така,аз му вярвам и той ми вярва така,че мисля че ще издържа щом издържах толкова...а попринцип неиздържам в такива ситуации но човека си струва,а ти както лесно го казваш това за жп картите....НО нз какво е да имаш строги родители а и + тва мама си мисли че нащо е ей така и само гледа от лошата страна(сиг бил някъв двуличник и сякви такива)просто не ме разнира,абсурд е изобщо един ден да отида при него,апък и неговите родители са такива едва го пуснаха до смолян,е те не го пуснаха,но той дойде и просто този вариан отпада докато поне не стана на 16 и всеки път си повтарям че някой слънчев ден пак ще сме заедно.и искам истинска връзка не да го лъжа,ако той издържи(по неговите думи щял да издържи)и аз ще издържа,няма смисъл да се опитвам с др след като вече видях че не става
tarataika
09-25-2008, 14:17
мно кофти, но ако се обичате, ще преодолеете вс пречки
ми аз съм 8 клас,знам че ще е трудно и погледнах от другата страна и аз прекратих нали всичко между нас,но просто не става с други и се оказа че и той е така,аз му вярвам и той ми вярва така,че мисля че ще издържа щом издържах толкова...а попринцип неиздържам в такива ситуации но човека си струва,а ти както лесно го казваш това за жп картите....НО нз какво е да имаш строги родители а и + тва мама си мисли че нащо е ей така и само гледа от лошата страна(сиг бил някъв двуличник и сякви такива)просто не ме разнира,абсурд е изобщо един ден да отида при него,апък и неговите родители са такива едва го пуснаха до смолян,е те не го пуснаха,но той дойде и просто този вариан отпада докато поне не стана на 16 и всеки път си повтарям че някой слънчев ден пак ще сме заедно.и искам истинска връзка не да го лъжа,ако той издържи(по неговите думи щял да издържи)и аз ще издържа,няма смисъл да се опитвам с др след като вече видях че не става
Как звучи от момиче на твоята възраст това "по принцип"...много ми е странно...Ти по принцип на колко години си познала и опознала любовта,че си имала и възможност и опит да натрупаш.
Не се заяждам,просто ми стана интересно.
SunShinePearl
09-25-2008, 14:25
е нямам кой знае какъв опит но говоря ти за различни др ситуации че не съм изобщо от търпеливите... а ако съм искала да съм с някой искам поне на 2 дни да го виждам и сега ми е мн ама мн трудно в това положение,разбираш ли,не ти говоря само за любовта а изобщо :)
Ахам мерси за уточнението,но наистина ми стана любопитно.Ами пожелавам ти успех и нещата да се развият така както ти искаш :)
еххх тая любов от разстояние голяма работа ей мойта булка е на 145 км пък от мен и когато можем събота неделя, ваканции сме заедно и си прекарваме незабравимо, малко е трудничко да го няма любимия човек до теб когато ти трябва в дадена ситуация, но след като си имаме доверие и знам, че тя ме допълва най-добре това сякаш не ми тежи толкова :) Успех ти желая и всичко най :)
И нас.. Аз съм от София, той от Пловдиииввв.. ;(