Влез

View Full Version : Moje li da se vqrva na myjete?!

PoisoNGirL
09-25-2008, 02:37
Istoriqta mi e dosta zapletena,no shte se opitam da obqsnq nakratko.
Hodih s edno momche godina,no se izpokarahme za gluposti i skysahme.Dokato ne bqhme zaedno si hvanahme drugi gadjeta v opit da se zabravim.Ne uspqhme i otnovo se sybrahme.V posledstvie razbrah,che toi e prespal s druga dokato e bil s men(2riq pyt),a mi q predstavi kato nai-dobrata si priqtelka,koqto go podkrepqla dokato ne e s men...Vidqh sms-i ot neq s mili dumi,obajdaniq i t.n.Toi se obesqnvashe kolko mn me obicha i che nqma nishto s neq,a az vqrvah.Edin den izlqzoh s moi priqtel na kafe( da spomenem,che ne mi davashe da izlizam pochti nikyde bez nego,zashtoto e super revniv).Izkara me poslednata kurva i zapochna da zashtitava neq...Az si trygnah.. Toi mi prati sms,ako iskam da ida pri nego..No zashto az?Nima sym vinovna za neshto?! Ne go potyrsih,a vecherta izlqzoh s priqteli.Na drugata vecher mi se obadi i me obvini,che sym bila s koi li ne v diskotekata,a az dori ne bqh v nastroenie...kamo li da se zamislq za nqkoi...Sled 2 dni go vidqh s neq...Kakvo da si mislq?!
Predi dni trygnah s edno momche.Iskam da opitam,zashtoto mislq,che moje i da e momcheto za men,no veche me e strah.Zapochvam da zabravqm,no vse oshte boli.Moga li da se doverq na novoto momche?!Kazva,che me obicha,no tezi dumi veche ne znachat nishto za men...Loshoto e,che se zamislqm i mai pak se vliubvam.Kak da preodoleq straha?!Daite syvet...

Evanescencefan
09-25-2008, 03:29
Довери се на новото момче,но все пак си имай едно на ум.Ами просто се отпусни,не се притеснявай.Успех! :-)

BaiToq
09-25-2008, 05:17
Не.

midle
09-25-2008, 05:34
Може , стига да не са българските :D

anichkaaaa
09-25-2008, 05:56
Мъж ли е ... Не може да се вярва ... Някои от тях мислят с х*я си , не с главата си .... :?

cec_inka
09-25-2008, 06:03
Рискуваи

Honey:)
09-25-2008, 07:45
Мъж ли е ... Не може да се вярва ... Някои от тях мислят с х*я си , не с главата си .... :?
хахахах
+1
много точно казано :?

TPAKTOPUCTA
09-25-2008, 08:00
абе много мъже-мразки тука ...

може естественно , все пак те съветвам да не се откриваш на 100% още в началото ..

Ev1l
09-25-2008, 08:02

Ами така е има.Но има и жени , които мислят с п****те си.

А по темата:
Отпусни се, то ще се разбере дали да му имаш доверие или не.

kifla
09-25-2008, 08:16
Само ти можеш да прецениш дали може да му се вярва на първия ,а за новия ...постарай се да разбереш наистина какъв е преди да се влюбиш в него... Понякога сърцето казва едно ,но греши друг път е право .Всичко зависи от твоята зряла вече преценка и опит от предишни връзки.
Успех Шуши :-)

PoisoNGirL
09-25-2008, 08:28
Mersi za otgovorite na vsichki.Shte se postaraq da povqrvai i da ne prekalqvam s hlytvaneto,makar veche da e prekaleno kysno.
p.s.Mersi Shushi,nali znaesh,che podkrepata ti mi beshe super nujna i ti blagodarq.mnogo te obicham prosto :-) :)

HONDA
09-25-2008, 08:33
"Обичам те", вече е толкова банална фраза. Губи се целия смисъл от нея, понже всеки я повтая, независимо дали обича или не. Опознай го. Може наистина да е момчето за теб, но не бързай, за да не бъдеш наранена.

kifla
09-25-2008, 08:34
Mersi za otgovorite na vsichki.Shte se postaraq da povqrvai i da ne prekalqvam s hlytvaneto,makar veche da e prekaleno kysno.
p.s.Mersi Shushi,nali znaesh,che podkrepata ti mi beshe super nujna i ti blagodarq.mnogo te obicham prosto :-) :)
Имаш я знаеш си ,а ако той те излъже не го чувствам после ..
Вземи излизай лъм нас ,ще те бия :lol:

Wrathchild
09-25-2008, 08:54
Че вие за мъже броите 15 годишни момченца...

Sladur_
09-25-2008, 09:04
Как ще да не може ? Може :) аз нали съм момче и си вярвам :D :D :D

Iliqn4eto
09-25-2008, 09:04
Може да им се вярва,но пък и винаги си имай едно наум.. :)

mynichka
09-25-2008, 09:11
според мен е рано още да се довериш на новото момче ..както ти каза от дни сте заедно

darla
09-25-2008, 10:04
Iskreno se nadqvam novoto mom4e da e gotino,dobro i da ste 6tastlivi zaedno...ima samo 1 ne6to,koeto mi e trun v o4ite i me tormozi po temata-vie ste kakto kaza ot nqkolko dni zaedno,a toi ve4e te OBI4A!!!!
Deca,za vas dumite "obi4am te" ni6to li ne ozna4avat,ili ste gotovi da go povtarqte na vsqko sledva6to gadje prez 5min kolkotto da kajete ne6to "umno" i "vuzdeistva6to"(tva kum mom4etata)\

a po temata-jelaq ti kusmet,mila! :-)

sasha_90
09-25-2008, 10:29
И как така от скоро сте заедно,а вече твърди,че те обича?

PoisoNGirL
09-25-2008, 13:30
Tova mi e strannoto,che sled nqkolko dni kazva,che me obicha.Vqrno e,che se poznavame ot mnogo vreme i e super vliubchiv...no nqkak i az ne znam.Doide si zaradi men 3 dni po-rano pri polojenie,che ne mojeshe..znam li priqten jest beshe.
I ne smqtam 15-godishnite za myja.Govorq za chovek na 20 godini.A i az ne sym malka da ti kaja...
Koftito e,che super mn si prilichame i az ne sym hlytnala ot vchera...ami ako i pri nego e taka...Samo tova me navejda na misylta,che moga da mu vqrvam.Super obyrkano mi e,no vse pak se chuvstvam mnogo po-dobre otkolkoto s predishniq,s koito bqh poveche ot godina i naistina mn se obichahme.Dori az ne moga da se razbera...

slun4ice_90
09-25-2008, 13:35
Мъж ли е ... Не може да се вярва ... Някои от тях мислят с х*я си , не с главата си .... :? Бих казала повечето.... :lol:

PoisoNGirL
09-25-2008, 13:39
Az bih kazala,che daje i na jeni ne se vqrva.Vqrvam samo na sebe si...ama aide da ne si ubivame nadejdata v zarodish :P

slun4ice_90
09-25-2008, 13:41
Tova mi e strannoto,che sled nqkolko dni kazva,che me obicha.Vqrno e,che se poznavame ot mnogo vreme i e super vliubchiv...no nqkak i az ne znam.Doide si zaradi men 3 dni po-rano pri polojenie,che ne mojeshe..znam li priqten jest beshe.
I ne smqtam 15-godishnite za myja.Govorq za chovek na 20 godini.A i az ne sym malka da ti kaja...
Koftito e,che super mn si prilichame i az ne sym hlytnala ot vchera...ami ako i pri nego e taka...Samo tova me navejda na misylta,che moga da mu vqrvam.Super obyrkano mi e,no vse pak se chuvstvam mnogo po-dobre otkolkoto s predishniq,s koito bqh poveche ot godina i naistina mn se obichahme.Dori az ne moga da se razbera... Мила,осъзнай се лъжете най-нагло пък и какъв е той,че да си забранява да излизаш с фр-овете си??И още куп глупости....Изгони го от живота си... :? Опитай с другото момче..."Клин-клин избива"!

slun4ice_90
09-25-2008, 13:44
Az bih kazala,che daje i na jeni ne se vqrva.Vqrvam samo na sebe si...ama aide da ne si ubivame nadejdata v zarodish :P Има нещо вярно...явно и ти си си изпатила като мен..... :-o

PoisoNGirL
09-25-2008, 13:46
Tova mi e qsno,che trqbvashe otdavna da mu teglq shuta,no liubovta ne pita.Prosto ne mojeh da disham bez nego.Sega se zamozalygvam,che veche ne go obicham i e taka s nqkoi dr..no neshto i sama ne si vqrvam mnogo.Znam,che trqbva da zapochna otnachalo i vsqcheski se straraq da se poluchi.

slun4ice_90
09-25-2008, 13:50
Tova mi e qsno,che trqbvashe otdavna da mu teglq shuta,no liubovta ne pita.Prosto ne mojeh da disham bez nego.Sega se zamozalygvam,che veche ne go obicham i e taka s nqkoi dr..no neshto i sama ne si vqrvam mnogo.Znam,che trqbva da zapochna otnachalo i vsqcheski se straraq da se poluchi. Въпреки всичко те разбирам много добре.... :-o Така е,когато си влюбен/а всичко ти се струва много розово и хубаво,но идва ден в,който "падаш от облаците на земята" и то доста тежко.....Сляпа е любовта какво да се прави... :?