View Full Version : Зарсена
Някой използвал ли е тези таблетки Зарсена? Какво мислите за тях? Имат ли страничен ефект и отслабва ли се от тях или просто киснеш в тоалетната без никакъв резултат? Аз ги пия от 2 седмици по 3-5 таблетки на ден и може да си въобразявам, но мисля, че има ефект (корема ми спадна значително) НО ми се ходи до тоалетна по голяма нужда през 3-4 часа :shock: Моля ви дайте си мнението, защото чувам различни отзиви за тях... и се колебая дали да продължавам да ги пия... и ако има възможност да ми съсипят организма да ги спра навреме :)
Мерси предварително! :)
На колко години си? :shock:
Не вкарвай в тялото си химии самоцелно. Това, което описваш, ми звучи като някакви таблетки за отводняване. Спри да ги пиеш, преди да увредиш я сърцето, я стомаха. Ако искаш да отслабнеш, запиши се на някакъв спорт. Не се трови!!!
mishmula
09-25-2008, 11:37
По принцип не е хубаво да се пият хапчета за отслабване, защото развалят червата. До колкото знам Зарсената е билка (не ме линчувайте, ако греша) , но все пак е таблетка..Леля ми я пиеше преди 2-3 години и ми е казвала, че има повече слабителен ефект отколкото за сваляне на килограми, но тя е спазвала строга диета. Щом искаш да отслабнеш си вземи "Златно чудо омега" + ограничения, от личен опит ти го казвам при мен имаше ефект и цялото е на медена основа и билки под формата на сироп.