View Full Version : Мъжете лъжат много умело...Поне ТОЗИ...
Всичко започна преди повече от половин година...когато Го срещнах разбрах, че искам да е с мен...Той наистина искаше същото /така усещах и му вярвах/...бяхме известно време заедно...всичко беше супер докато той изведнъж...ей така почти от нищото ми каза /по скайп забележете/, че не може да е с мен, защото иска да си ходи с други, различни и много мацки...да си ги чука...Аз просто нямах думи от всичкото това...просто не съм познавала човека...Разбрах, че всичко е една ЛЪЖА, че аз съм била една от МНОГОТО ПОРЕДНИ!...
След това известно време не ме търси..., но явно тия `мацки` вече не му се връзват и на кой да се обадим...хоп...ае на оная дет мн яко се излъга...Наистина бях глупачката, влюбената, загубената, отново излъганата, която си го искаше напук на всичко! И...точно заради това се виждахме няколко пъти само за секса...Сега отново ме тормози на тази тема...казва ИСКАМ ТЕ! ЕЛА ДА УСЕТИШ ЧУВСТВАТА МИ! НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ! ...А в същото време уж има сериозна връзка с едно момиче, за което ми каза, че все още е рано да иска секс от нея и някфи такива измислени...а аз ВЯРВАМ!Като някоя ГЛУПАЧКА!...Ама защо като?!...Аз се съсипах...нямам повече нерви.., А ГО ИСКАМ... ;( ...Питах Го няколко пъти защо избираш НЕЯ пред МЕН, а Той отговори - Все до тая тема допираш...аз просто Те искам СЛЪНЦЕ, ИСКАМ ТЕ СЕГА...Не мисли за мойта...А аз казах: Искаш НЕЯ и едновременно с това МЕН, аз не мога така...Лъжеш нея, лъжеш мен...
Какво мислите за тези мъже...Това си е едно животно, което съсипва женски сърца!... ;[[[
Ако питаш мен.Изобщо не се занимавай с него..
Ами ти си си отговорила сама...
Той знае,че може да те манипулира и го прави...Иска те само и единствено за секс,по това което си написала аз стигам до този извод...И така като гледам не те лъже,а май май ти го казва в прав текст - "искам те сега",което няма нищо общо с "обичам те"...Така,че ти сама избираш дали да позволиш това да продължи и за напред или да спреш всичко до тук...На този етап освен плътско удоволствие така като гледам за други отношения изглед няма!
PeopleAlwaysLeave
09-25-2008, 15:17
Ми не му се връзвай повече. Ти самата осъзнаваш с къв боклук си се захванала - дай си малко воля и го за*би. Няма смисъл първо ти самата да се тормозиш и второ - да му вдигаш самочувствието и рейтинга на голяб е*ач. Не знам калко е сериозна връзката му с другото момиче и попринцип съм на мнение, че такъв тип момчета не се променят докато наистина не се влюбят и не срещнат подходящото момиче за тях, но след като ходи с нея, а всъщност иска секс от тебе значи тя определено не е неговата половинка и възможността му за промяна. Ти се надяваш на нещо по-сериозно, но той самият ти казва "просто те искам" демек "не искам сериозни отношщения с тебе - искам просто секс".Така че не смятам, че теб те устройва само секс с това момче - насили се малко и го зарежи. Ще те потърси 1,2р3 пъти - като види, че не се връзваш ще престане. :)
А иначе като цяло мнението ми за подобен тип мъже/момчета не е добро.
slun4ice_90
09-25-2008, 15:21
...Това си е едно животно, което съсипва женски сърца!... ;[[[ Ти си го каза....Такива не заслужават никаква любов,време за губене абе нищо просто..... Не му се връзвай пак да страдаш.... :-)
Бях го забравила, но той ме търси... и... аз му отговарям...искам го просто...показала съм му ги и той знае моите чувства..., но все едно е някакси без сърце..., а е лудо влюбен в `онази`...
Да...аз наистина знам, че иска само секс...нищо друго...Много правилно сте разбрали това, което съм написала и ми потвърждавате, че не си заслужава.. ето това не мога да проумея...че НЕ трябва да му отговарям на писмата и да се трогвам като някоя ТЪПАНАРКА на една мила дума...
Благодаря Ви за мненията :-) :-) :-)
slun4ice_90
09-25-2008, 15:26
Бях го забравила, но той ме търси... и... аз му отговарям...искам го просто...показала съм му ги и той знае моите чувства..., но все едно е някакси без сърце..., а е лудо влюбен в `онази`...
Да...аз наистина знам, че иска само секс...нищо друго...Много правилно сте разбрали това, което съм написала и ми потвърждавате, че не си заслужава.. ето това не мога да проумея...че НЕ трябва да му отговарям на писмата и да се трогвам като някоя ТЪПАНАРКА на една мила дума...
Благодаря Ви за мненията :-) :-) :-) Страдаш от болест срещу,която няма лек....Или може би бъркам....Но просто не си попаднала на точния човек..случва се често...Рано или късно ще сме щастливи след всички разочарования.Така,че спок! :-)
GabisiTa
09-25-2008, 15:35
Както сама разбираш не си струва да се занимаваш с него... Той знае, че може да те има, когато иска и затова те търси, когато има "нужда".... :? Следващия път, когато те потърси просто не му отговаряй, блокирай го в скайп дори ако трябва, за да не може да ти пише там... Дано да срещнеш скоро някой подходящ за теб и да забравиш за този.. :)
Съумей да отделиш чувствата си от сексуалните си желания към него. И аз бях в това положение,но някак си преодолях факта,че "иска да бъде и с други жени". Търси и ти подходящия,който ще иска САМО теб :) Не разчитай на тоя мухльо и не мисли,че той ти е единствената опция за секс. Защото,ти сама си знаеш,че за връзка сериозна не става дума :)
jasmina90
09-25-2008, 15:40
Трябва наистина да го забравиш не си заслужава.А той на колко е години?
mynichka
09-25-2008, 15:47
не се занимавай с него :P
всички лъжат....знам как се чустваш 2 месеца с еидн сваляше ми звезди..2 седмици не съм у града на гости малко съм...и той намери друга...всички мъже са еднакви - боклуци..има си изключения но уви още не съм ги срещнала .. за тва не страдай ако ви е писано сам ще те потърси и ще се съберете .. остави го да се осазане коя иска
Дам... аз не искам да се повтарям в по-горните мнения иза това ще ти кажа... Щом не можеш да го забравиш, пиши му по скайп нещо от рода "Избери- нея или мен? Не можеш да бъдеш и с двете! :? " Ако не даде задоволителен отговор- шуто през гъзо 8-)
П.П.: Ако искаш хвани си сериозно момче и прави същото :D
nicolepcd
09-25-2008, 17:44
Горкичката... :( Това пък е най-лошото... да знаеш, че той ще те излъже ПАК и нещо да те тласка към него пак и пак... :(
Pliok0019
09-25-2008, 17:48
Се едно самата аз съм го писала. Наистина е ужасно. Нив вярваме, понеже сме наистина влюбени. А те...те се подиграват с нас...
Съжалявам, но не мога да ти дам съвет. В това отношение не мога да помогна дори на самата себе си. Ще се радвам на повече мнения в темата.
Иначе е много ясно и лесно едно "не се занимавай", но ако чувстваш нещо съвсем различно и човекът в когото си влюбен непрекъснато те търси, кани те и т.н...е трудно.
Наистина е много лесно да се каже `не се занимавай с него` ... опитвала съм хиляди начини и варианти...Съгласна съм с всички, които изразиха мнение до сега :-)
Хем боли , хем сърби...Ама простичка си си и ти.Щом му се връзваш.Едно е да влизаш в тъмна стая , друго е да огледаш стаята на светло преди да влезеш...
Е в твоите очи може и да съм простичка 8-)
Всичко започна преди повече от половин година...когато Го срещнах разбрах, че искам да е с мен...Той наистина искаше същото /така усещах и му вярвах/...бяхме известно време заедно...всичко беше супер докато той изведнъж...ей така почти от нищото ми каза /по скайп забележете/, че не може да е с мен, защото иска да си ходи с други, различни и много мацки...да си ги чука...Аз просто нямах думи от всичкото това...просто не съм познавала човека...Разбрах, че всичко е една ЛЪЖА, че аз съм била една от МНОГОТО ПОРЕДНИ!...
След това известно време не ме търси..., но явно тия `мацки` вече не му се връзват и на кой да се обадим...хоп...ае на оная дет мн яко се излъга...Наистина бях глупачката, влюбената, загубената, отново излъганата, която си го искаше напук на всичко! И...точно заради това се виждахме няколко пъти само за секса...Сега отново ме тормози на тази тема...казва ИСКАМ ТЕ! ЕЛА ДА УСЕТИШ ЧУВСТВАТА МИ! НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ! ...А в същото време уж има сериозна връзка с едно момиче, за което ми каза, че все още е рано да иска секс от нея и някфи такива измислени...а аз ВЯРВАМ!Като някоя ГЛУПАЧКА!...Ама защо като?!...Аз се съсипах...нямам повече нерви.., А ГО ИСКАМ... ;( ...Питах Го няколко пъти защо избираш НЕЯ пред МЕН, а Той отговори - Все до тая тема допираш...аз просто Те искам СЛЪНЦЕ, ИСКАМ ТЕ СЕГА...Не мисли за мойта...А аз казах: Искаш НЕЯ и едновременно с това МЕН, аз не мога така...Лъжеш нея, лъжеш мен...
Какво мислите за тези мъже...Това си е едно животно, което съсипва женски сърца!... ;[[[
Послъгваме чат-пат :grin:
въпроса е защо изобщо се занимаваш с него? каот много добре знаеш,че ти се подиграва и си те подмята.....нужна си му само когато някоя друга му откаже.... извинявай миличка ама ако не го разбираш това си глупава...остави изобщо не се занимавай с такива мъже.. ти се тормозиш,а на него му е през...
Аз не се занимавам с него..той ме търси :cry:
Аз не се занимавам с него..той ме търси :cry:
хахаха еми кажи му да те остави намира тогава... само ти страдаш разбери...
soul1199
09-26-2008, 19:12
kreten,zabravi go,ne si zaslujava
S_L_A_D_U_R_K_A
09-26-2008, 19:44
О мила, масово някои момичета, в това число и ти, се самонаравявате и се унижавате за хора, които ни най-малко го заслужават. Не се погубвай заради един комплексар, той те използва само за секса и защото си добра и може да те манипулира. Недей, не си струва, предполагам, че той винаги има обяснение за всичко и ти му вярваш, а не трябва :? крайно време е да сложиш край на взаимоотношенията ви и да спреш да се самопогубваш. Бъди смела и излез с достойнство от ситуацията, зарежи го и забрави за него. Светът е пълен с мъже, този със сигурност не е истинската ти половинка. Успех :)
gangstata
09-27-2008, 00:31
"Ела да усетиш чувствата ми" :razz: :razz: :razz:
Не му се връзвай пак на тоя..Разиграй го малко,нека потича малко по теб и след това му бий шута..
MartiSSima
09-27-2008, 11:07
Не се унижавай по този начин...Мисля от това което си написала че си разумно момиче.Просто си го постави за цел.Това , че си влюбена в него не значи че трябва да те разиграва и когато го сърби да търси тебе защото "било рано от оная да иска секс..." Ами той така може да си играе с тебе много време.Просто бъди жена и му покажи че не си някоя слабачка дето веднага ще хукне при него.В крайна сметка всички сме хора и грешим но не допускай тази грешка да те съсипе.Успех пиши как се развиват нещата! :-)
sextazy_baby
09-27-2008, 12:07
Ако питаш мен.Изобщо не се занимавай с него..
Дам...
Просто не му се връзвай повече.. отрежи го веднъж завинаги, стига си се тормозила с този! Иска само секс и нищо повече.. не си струва.. постави се на мястото на приятелката му, сигурно и с теб е постъпвал така.. струва ли си? :?
mitakkka
09-27-2008, 14:27
Отговора е толкова лесен-ти си слабохарактерна и чуствителна-тои е силен характер и манипулативен-иска да чука и ще ти каже всичко за да го постигне :) кво си мислите-че само вие жените имате тактики :) :grin:
GregoryHouse
09-27-2008, 15:08
Оф улучила един женкар и си мисли че е някфо откритие...като него хиляди ...все едно откри топлата вода...
Super`girl
09-27-2008, 19:22
pf basi bokluka 4estno ne iskam da se zasqga6 ama e to4no takuv! Ne znam kak izob6to mu igrae6 po svirkata.. ne si zaslujava otkaji se ot nego ne struva ni6to..
Положението няколко дни след като публикувах темата е следната: Колкото повече не му обръщам внимание, толкова повече ме търси...всеки ден ми пише...Честно казано вече ми е все едно...и дори ми е смешен като ми се предлага. И тук се сещам какво ми казваше баба: Времето лекува!
Благодаря на всички Вас, които изразихте мнение и ми повлияхте да спра да му се връзвам! :-D
Благодаря! :-)
sextazy_baby
10-03-2008, 13:47
Защо си тровиш нервите с такъв човек...?
ForeverYour
10-03-2008, 14:52
хаха Еби му майката на тоя смешник (извинявам се за мръсните думи, но си е така) :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 Продължавай напред как може да си играе така с чувствата ти ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
sasha_90
10-03-2008, 14:59
Само не ми е ясно-защо му се връзваш,след като толкова очевидно те лъже?Не уважаваш ли себе си,че се съсипваш по този начин.