View Full Version : Въпрос какво да права ?
6ibanqka
09-25-2008, 16:51
Искам да попитам хората тука , просто за мнение да вида как биха постъпили те. Значи тука едно момиче ми е влезло в акъла и просто си ме кефи , но е със сериозен приятел и даже живее с него... На мен по принцип не ми върви с момичетата и това е поредната спънка и нямам и много опит с тях , че да мога да не се спичам напълно и да ми сече акъла. И сега си мисля как да я изкарам от главата си. Вие какво мислите за тая работа относно мене - като е заета с оня смотаняк , къде се оказа адски зле като го видях :D и е по-голям от нея и за това я излъгал и айде... сега са сериозни :? :x
freak.doll
09-25-2008, 16:53
Ама как искаш да ти помогнем да ти кажем как да убиеш смотаняка , как да си я хванеш за гадже или как да я разкараш от ума си ...
еми престани да мислиш за нея , хвани си някво хоби ..
По-добре не се меси. И аз съм така,като момичето,което харесваш. Адски са противни тия навлеци,които се опитват да разрушат нечие щастие,мислейки,че..едва ли не спасяват момичето от лошия вълк,с който живеят.
......и къде е секса в таяа работа?! Брат объркал си раздела......
BurningDesire
09-25-2008, 17:05
Какво да правиш ли? Ами като за начало се научи да си пишеш темите в правилния раздел...
Иначе мога само да ти кажа да си я избиеш от главата и да си намериш друга. Убедена съм, че след около няма и месец вече няма да мислиш за нея....
vaseto0o
09-25-2008, 17:05
Нормално е, малкия ти комплексиран мозък не може да схване колко си смотан и мислиш че момчето е тъпо, но щом тя го е избрала значи е по-добър от тебе :o
Сори пич така стоят нещата 8)
6ibanqka
09-25-2008, 17:06
Аз съм свикнал да се отказвам от такива обекти. Веднъж една пак ми беше завъртяла главата, ама по-късно се оказа, че ходиш баш с един от най-добрите ми приятели :x :x :x А иначе за тази която говора в темата от доста време я гледах и си мечтаех за нея, и случайно се заговорихме, па на кафе на тук на там така случайно се получи прогрес и таман си викам тва е подарак от бога , и айдеее греда с оня тупан къде се натресе... То иначе като я види човек би си помислил че е заета и така... Са ограничавам контактите и я забравям и тва е положенито :roll: :-k
Баси мизерията!!!! :x :x :x :x
6ibanqka
09-25-2008, 17:29
Нормално е, малкия ти комплексиран мозък не може да схване колко си смотан и мислиш че момчето е тъпо, но щом тя го е избрала значи е по-добър от тебе :o
Сори пич така стоят нещата 8)
Хаха, виж сега да се разберем - на оня по нищо не му отстъпвам, единствено, че има пари, с няколко години по-голям то мене и имал късмета да я срещне нея при други обстоятелсва и преди мен. И аз ще имам пари някога и 100% ще са повече от неговите. Ти не ни познаваш и двамата, но даваш квалификации, че аз съм смотаняк, а той е мн по-добър от мен. Ми за нея може да е по-добър от мен или да е свикнала с него и да не може да забележи друг, ще го превъзмогна както и да е. Но ти си комплексара и смотаняка! И лова бас, че никоя не ти е объръщала внимание до сега и пишеш тук колкова, че да си напраиш базик с некой ама си смешен :D
......и къде е секса в таяа работа?! Брат объркал си раздела......
Rebirthing
09-25-2008, 18:36
Ника си казва думата 8-)
Споко, ще я забравиш.
А аз не подкрепям че оня е по-добър от теб, не го казвам за да ти става яко, а защото мисля че такива оценки са много прибързани. Нито тя те познава добре, нито ние те познаваме, не можем да знаем дали си по-добър или по-лош.
Имам предвид че не е вярно че "щом си го е избрала значи е по-добър",защото тя може да не осъзнава какво изпуска в твое лице ;)
Е, говоря само хипотетично, нямам никаква идея нито ти какъв си, нито другия пич, просто изразявам мнение че крайни мнения като на vaseto0o са малко ненамясто при такава липса на информация, още повече че в немалко случаи хората се хващат за неподходящите и отхвърлят много по-стойностни варианти за тях.
Но любов, какво да се прави.
По-добре не се меси във връзката им, не ги и чакай да скъсат, защото едва ли ще е скоро, просто си живей живота, отвори нова страница. И не бъди предубеден че всички момичета са заети за теб.
Все някъде те чака твойта. После да не пишеш теми че жените съкс.. може би е за късмет че си нямаш много много работа с тях 8-)
vaseto0o
09-25-2008, 19:36
Ами нз къв е смисъла на темата, даже си свикнал да ги забравяш :-D
Споко, ще си намериш някоя... Кофти е ситуацията ама живота преебава всички :razz:
Искам да попитам хората тука , просто за мнение да вида как биха постъпили те. Значи тука едно момиче ми е влезло в акъла и просто си ме кефи , но е със сериозен приятел и даже живее с него... На мен по принцип не ми върви с момичетата и това е поредната спънка и нямам и много опит с тях , че да мога да не се спичам напълно и да ми сече акъла. И сега си мисля как да я изкарам от главата си. Вие какво мислите за тая работа относно мене - като е заета с оня смотаняк , къде се оказа адски зле като го видях :D и е по-голям от нея и за това я излъгал и айде... сега са сериозни :? :x
Щом нямаш шанс със нея, пробвай се да се разсеяш с друго момиче.