View Full Version : Изтощена коса
Svalkata
09-25-2008, 17:10
Здравейте. Не знам дали има такава тема, ако има, съжалявам.
Ами, косата ми е адски изтощена, не знам дали даже изтощена е точната дума, защото косата ми от доста време си е такава
Няма никакъв живот. Пробвала съм няолко шампоана като Сънсилк и Лореал, но никакъв ефект.
Много искам да стане хубава, но си нямам представа какво да направя.
Някой има ли идеи?
Меси предварително!!! :-)
Кристали,домашни маски,шампоани за боядисана коса,ФРИЗЬОР.
Sensuality
09-25-2008, 17:15
Тупираш ли я,гориш ли я,изобщо третираш ли я много ?
Препоръчвам ти да започнеш да и правиш маски примерно веднъж седмично,може да си купиш и кристали за коса :) Аа относно шампоан пробвай Тео Ботаникъл не е скъп,а е много хубав :) Айде успех :-)
Svalkata
09-25-2008, 17:16
Препоръчвам ти да започнеш да и правиш маски примерно веднъж седмично,може да си купиш и кристали за коса :) Аа относно шампоан пробвай Тео Ботаникъл не е скъп,а е много хубав :) Айде успех :-)
Не, страшно рядко, като има повод
Иначе,мерси много ще пробвам 8)
А тези крстали къде ги продават? :-)
Sensuality
09-25-2008, 17:18
По принцип в по-големите козметични магазини би трябвало да има и потърси в интернет е пълно с домашни маски,избери коя е най-подходяща за теб :)
Svalkata
09-25-2008, 17:23
По принцип в по-големите козметични магазини би трябвало да има и потърси в интернет е пълно с домашни маски,избери коя е най-подходяща за теб :)
Мерси много.
Защото тия реклами само лъжат, егати
Косата ви става гладка като кашмир,дъра-бъра.
Ама друг път :D
Sensuality
09-25-2008, 17:34
Мерси много.
Баш лъжат 8-)
И аз така се заблуждавах едно време,иначе тоя шампоан дет ти го препоръчах аз ползвам зеления :) Айде стига съм спамяла.Успех ти желая,дано скоро косата ти стане по-хубава :)
Svalkata
09-25-2008, 17:37
Мерси много.
Баш лъжат 8-)
И аз така се заблуждавах едно време,иначе тоя шампоан дет ти го препоръчах аз ползвам зеления :) Айде стига съм спамяла.Успех ти желая,дано скоро косата ти стане по-хубава :)
Да. Добре, че има такива добри хора като вас :grin:
Хайде, мерси пак. И аз се надявам, ще пиша пак дали е имало резултат, ако не ще си направя раста :D
Predator777
09-25-2008, 18:21
Препоръчвам ти да опиташ балсама за коса на Schauma - "Подхранване и грижа" Изправям косата си почти всеки ден и се изтощава много ако не го използввам, а с него се запазва много жизнена. Струва около 3 лв. но съм доволен от него. Има и маска от същата серия но не съм я опитвал. Момче съм ако това е от значение :)
Svalkata
09-25-2008, 18:28
Препоръчвам ти да опиташ балсама за коса на Schauma - "Подхранване и грижа" Изправям косата си почти всеки ден и се изтощава много ако не го използввам, а с него се запазва много жизнена. Струва около 3 лв. но съм доволен от него. Има и маска от същата серия но не съм я опитвал. Момче съм ако това е от значение :)
Мерси много!
Утре съм по магазините, ще огледам навсякъде и ще видя какво ще купя. Всеки случай няма да е от тези за "кашмиерно мека коса :D "
preichetoy
09-25-2008, 20:48
Има един спрей на Глис. Кафяв и цикламен. И двата са НЕВРОЯТНИ. Моята коса приличаше на ... нищо... Но си купих кафявия и след 4-5 пръскания започна да се забелпзва доста голяма промяна... сега вече си купих втори флакон, но този път пробвам циккламения.... не мога да ти опиша каква промпна има. Преди косата ми беше като слама, суха, безжизнена, изгорялам сга е много мека, гладка и блестяща. :) Успех.
mynichka
09-26-2008, 09:45
Има един спрей на Глис. Кафяв и цикламен. И двата са НЕВРОЯТНИ. Моята коса приличаше на ... нищо... Но си купих кафявия и след 4-5 пръскания започна да се забелпзва доста голяма промяна... сега вече си купих втори флакон, но този път пробвам циккламения.... не мога да ти опиша каква промпна има. Преди косата ми беше като слама, суха, безжизнена, изгорялам сга е много мека, гладка и блестяща. :) Успех.
+1 кафевия е страхотен ..без него косата ми е загубена :grin:
_FaShIoN_
09-26-2008, 11:19
Щом косата ти поприницп си е изтощена и не много гъста,избягвай да я третираш,защото така ще останеш съвсем без коса...Ходи по-често на фризьор,за да ти премахва редовно цъфтежите и така ще ти расте по-бързо...използвай кристали за коса или пък хининова вода,която лично на мен много ми помага... :)
Vincitore
09-26-2008, 14:25
За да не отварям нова тема,ще ми кажете ли тези дето са ползвали ампули-как ги ползвате-по цялата коса или само в корените,а и преди или след къпане!!!! мерси предварително :-)
Svalkata
09-26-2008, 15:13
Щом косата ти поприницп си е изтощена и не много гъста,избягвай да я третираш,защото така ще останеш съвсем без коса...Ходи по-често на фризьор,за да ти премахва редовно цъфтежите и така ще ти расте по-бързо...използвай кристали за коса или пък хининова вода,която лично на мен много ми помага... :)
Не, гъста е
Даже ми казват, че имам хубава коса, но й трябва блясък!!
Утре ще си взимам кристали или някоя маска там 8)
preichetoy
09-26-2008, 16:42
+1 кафевия е страхотен ..без него косата ми е загубена :grin: Дааа, моята също!
Бебешки шампоан-Джонсънс за препочитане, маска-Денис с жълта капачка и на влажна коса, не мокра-влажна! съвсем малко кристали за коса. И всичко е точно
Moqta kosa e Strashn0 ist0shtena :( . Predi ne mi beshe takava ama pochnax Vseki den da q ispravqm na presa i sega mi e . . yjsss ! ](*,) .. Nqkoi da ima ideq kfo da q prava :S ???
cLaDyRcHe
10-04-2008, 16:44
Moqta kosa e Strashn0 ist0shtena :( . Predi ne mi beshe takava ama pochnax Vseki den da q ispravqm na presa i sega mi e . . yjsss ! ](*,) .. Nqkoi da ima ideq kfo da q prava :S ???
Отиди на фризьор ама не при някоя бабичка дето подстригва за 2 лева а при някой който си разбира от работата.Той най добре ще прецени кое е ной-хубаво за косата ти.Айде успех :wink:
Отиди на фризьор ама не при някоя бабичка дето подстригва за 2 лева а при някой който си разбира от работата.Той най добре ще прецени кое е ной-хубаво за косата ти.Айде успех :wink:
Нееее .. аз не искам да ми я постригват :( .. Аз не ходя при такива бабички на фризиор ;дд .. Ама да ми я постригват не давам .. да х0дя да се к0нсултирам може :)
a nqkakfi dr predlojeniq ;dd ?
tItEufFf
10-05-2008, 09:58
Катранен шампоан. Знам, звучи гадно. Докато се къпеш аромата определено не е приятен, но после не остава по косата! На мен ми се наложи да ползвам такъв, заради проблеми с кожата на главата. В това време косата ми беше адски изтощена, защото всеки ден я изправях с ютия. Или ако съм при някоя приятелка с преса.. След 3-4 измивания забелязах промяна в косата ми. Този шампоан й помогна да се съвземе!!
a 0t k1de moga da si namerq tak1f ;ss ?