PDA

View Full Version : КОСОПАД?!?!?!

viks4ety
09-25-2008, 22:22
моля за СПЕШНА помощ! голям проблем с косата на приятеля ми.. незнам дали е от гена от баща му или от друго но напоследък много му пада косата. много е къса и всеки месец я подстригва, но най-отпред е толкова оредяла че спокойно му се вижда лъскавата главичка :( попринцип неговата коса е рядка но точно отпред...зле е,всяка сутрин по възглавницата маса косми, какво да правим??? :shock: там където е паднала косата има съвсем малки шансове да порасне нова с някакви малки тънки косъмчета но очевидно падането изпреварва разтежа, а момчето е само на 20 г. :shock: :shock: възможно ли е ако е от ген от сега да става токлова зле и с какво можем да го оправим? домашни маски, маски от магазина, някакъв шампоан, хининова вода ще помогне ли? мисля утре да му взема новия на пантен срещу косопад и хининова вода :( отзиви за шампоана или каво друго да правя) помня преди време рекламираха по телешопа някакви продукти за разтеж и сгъстяване на косата, дали има някъде такова нещо все още? всякъкви съвети приемям без знаечение от цената на продуктите, всичко ще направим!

BaBy_bS
09-25-2008, 22:44
вместо да пускате теми и да се тръшкате,защо просто не отидете на лекар :-o

remember_me
09-25-2008, 23:12
mi zna4i ima nqkoi ne6ta koito mogat da povliqt na kosata. ako izpolzva gel za kosa ni6to 4ydno da my opada kosata. ne malko mom4eta sam vijdala koito izpolzvat gel za kosa i sled vreme... li4i si 4e si gybqt kosata ot tova. ot pqnata za kosa i laka sa6to moje da se povliq no po malko. a pantena.. ne6to po ymno? otidete v aptekite tam ima hybavi 6ampoani protiv kosopad samo trqbva da popitate ima i ampyli protiv kosopad samo trqbva da se porazrovite malko v parfumeriite ili pak aptekite i da lekarq e dobar variant sa6to no ako iskate probvaite parvo s tezi ne6ta.

Lysander
09-26-2008, 07:22
Имаше един шампоан Ерваматин. По едно време го рекламираха по тв шопа. Разправят, че помагало.

krisiiiiito
09-26-2008, 09:22
вместо да пускате теми и да се тръшкате,защо просто не отидете на лекар :-o