PDA

View Full Version : re6ih da si izleq du6ata

biba_90
09-25-2008, 22:45
ne za drugo ne iskam ni6to nikakvi saveti 6toto znam kak 6te svyr6i toq moq skapn film ta sega skapanata prikazka zapo4na 2006 godina na 4 sepremvi togava tragnah s edno mom4e iiiiiiii taka godina i polovina bqh mn vlubena az i o6te sym oba4e predi 8 meseca se skarahme zverski mnogo i az go ostavih i ot togava osven da se vijdame za sex za ni6to drugo ... otna4alo toi iska6e da se saberem i az mu se pravih posle az iskah i toi mi se prave6e a sega si4ko e samo sex oba4e na men mi omrazna de i zeh 4e mu otkazah i si4ko be6te mai do tam 6tot ima nqma predi 10 minuti go odrqzah....... ta ne mi e samo tva derta dali 6te sme zaedno ili ne emi tova 4e az nemoga da prodalja napred a ne sym nikak malka na 18 sym oba4e vinagi kogato tragna s nqkoe mom4e i to4no kogato ne6tata stavat seriozni mi se 4uva vytre6niq glas obe6ta mu da e edinstveniq i da go obi4a6 vinagi.. i nikoga da ne go zabravq6 .. ei tva si bqhme obe6tali nie dvamata dve vlubeni do u6ite hlapeta .. e da ama ve4e ne e taka sq sme miusiulmanin i hristiqnka i koi 6te byde po inat poneje edinstveniq ni kontakt koito imahme be6e sex-sa i 6ibaniq 4at oba4e az sprqh da spy s nego a toi prodaljava da mi mrynka i ot interes az prodaljavam da go reja poneje iskam da vidq do kade e sposoben da stigne. 6toto nito se zadyrja s momi4e dylgo nai mn sedmica nito spi s tqh a moje ........... a tvardi 4e nqma 4ustva kym men .. mi az tva go priemam boli oba4e takavae ...mersi 4e me izzslu6ahte imah nujda da si izleq du6ata na nqkoi

gryyym
09-26-2008, 00:23
...

anichkaaaa
09-26-2008, 04:48
Ами понякакъв начин запуши устата на тоя вътрешен глас. Сама казваш, че сте били хлапета тогава ... Сега просто трябва да продължиш напред . А да ... И на 4ти септември имам рожден дееееннннн :grin: :D

BaiToq
09-26-2008, 06:21
Изливай я :lol: