View Full Version : .
lollipop37
09-26-2008, 11:08
мерси на всички.
opredeleno ne e vinagi.Pri vsqko momi4e e razli4no pri edni ima kryv pri drugi ne.Po dobre idi na lekar moje da ne e ni6to stra6no no za tvoe uspokoenie e po-dobre da ide6 nikoi ot toq forum ne moje da ti kaje s to4nost kakvo to4no ti se e slu4ilo!!!Uspeh
pro_teen
09-26-2008, 11:22
opredeleno ne e vinagi.Pri vsqko momi4e e razli4no pri edni ima kryv pri drugi ne.Po dobre idi na lekar moje da ne e ni6to stra6no no za tvoe uspokoenie e po-dobre da ide6 nikoi ot toq forum ne moje da ti kaje s to4nost kakvo to4no ti se e slu4ilo!!!Uspeh
+1 !!
+1 !!
+2
SpOrTs_GiRl
09-26-2008, 11:32
Не плашете излишно момичето ..
Нищо ти няма. :) .. При всяко момиче е разично - при някои има, при други не. При мен кръв имаше няколко дни след половия акт. Напълно нормално е. :)
aniezina
09-26-2008, 11:35
Нищо ти няма. :) .. При всяко момиче е разично - при някои има, при други не. При мен кръв имаше няколко дни след половия акт. Напълно нормално е. :)Съгласна съм. При мен пък въобще нямаше. Още повече, че ако ти е свършило съвсем скоро-2-3 дни може да има подобна по-тъмна течност, но малко. Ако е повече отиди на лекар, но май вече не си девствена :)
nejnaDROGA
09-26-2008, 11:52
Нищо ти няма. :) .. При всяко момиче е разично - при някои има, при други не. При мен кръв имаше няколко дни след половия акт. Напълно нормално е. :)
+1 :-)
(еййй вече наистина ме хваща яд,когато вляза в раздел Секс :x )
+1 :-)
(еййй вече наистина ме хваща яд,когато вляза в раздел Секс :x )
+2 :)
Pliok0019
09-26-2008, 12:47
Няма смисъл от лекар все още. Нормално е да има кръв. При някои продължава ден-два.
vaseto0o
09-26-2008, 13:05
-Момиче, с кой си направи сефтето?
-С пръстите на приятеля ми :razz: :razz: :razz:
да ве и една моя приятелка кървя доста време. Аз пък имах друг проблем- като правих секс за първи път не кървях.. само момичето нещо кървеше ..?http://www.teenproblem.net/forum :-o
Abigoria
09-26-2008, 13:15
Нищо ти няма. :) .. При всяко момиче е разично - при някои има, при други не. При мен кръв имаше няколко дни след половия акт. Напълно нормално е. :)Съгласна съм. При мен пък въобще нямаше. Още повече, че ако ти е свършило съвсем скоро-2-3 дни може да има подобна по-тъмна течност, но малко. Ако е повече отиди на лекар, но май вече не си девствена :)
Девствена е... Пообразовай се малко :?
+1, само дето при мен нямаше кръв, но за сметка на това болката беше ужасна.. :D
emchetyyy
09-26-2008, 14:07
оле я се научете малко девствена е докато не я наебат .. (с извинение ама с тея ''бръкна ми'' - ''честито вече не си девтвена'' писна ми) :? :?
emchetyyy
09-26-2008, 14:08
а ти авторката не се притеснявай .. нищо ти няма ден два най много ... и ще спре
BurningDesire
09-26-2008, 14:15
Не те е отворил, най-вероятно само с пръст леко е наранил ципата. Няма място нито за притеснене, нито за лекари.
А пък аз не знам как давате 'експертни' мнения дали я е отворил или не? Нито сте й правили снимка на ципата,нито нищо.
Шансът е 50:50.
Ако те е отворил е нормално на другия ден да ти е текло малко.
Не те е отворил, най-вероятно само с пръст леко е наранил ципата. Няма място нито за притеснене, нито за лекари.
+954
DevilWish
09-26-2008, 15:57
Само да ти кажа ,че ако тъкмо ти е свършил цикъла ,след като правиш секс /поне при мен/ или в случая с пръстчетата още 1 ден след това ми тече такова кафеникаво ;)
Иначе да те е отворил - възможно е да ;)