View Full Version : Малко гняв
Lysander
09-26-2008, 17:48
Е писна ми вече! То не беше ограничения, не беше чудо! Бахти родителите, бахти притесненията. Искаш да отидеш някъде с преспиване, неее не може, щото си ученик :-x . Искаш да кандидастваш едно, нееее не може, избери си друго, това е скапано. Ходиш някъде на спорт и пак не може бе. Бахти работата! :-x Имам 18 от няколко месеца, може ли такова нещо?! Не е законно това тяхното! :booooomb:
П.С. Може и без мнения, исках само някъде да "покрещя"
е ти докато го писа крещя ли? :D Ми верно не е нормално.На 18 си все пак,обаче съм убедена,че нищичко не си им казала,а и аз ти предлагам да си излезеш ако искаш и те нищо не могат да направяр(е те могат ама ти пък ше си си изкарала яяяко).Я им кажи че не си на 12,че да не знаеш какво искаш.Е извинвай ама ти кандидатстваш това дето ти го искаш и не си длъжна да им изпълняваш амбициите.Вземи им се опъни и готово.Ми ебаси ,те мене ме пускат където искам,и си кандидатствах където искам а съм само на 14
Lysander
09-26-2008, 18:58
Абе, аз съм момче бе ! :-x Затова съм и толкова бесен. Айде, ако бях момиче да, ама баси, чувствам се окован.
ааа сори :D .Еми няма значение момче или момиче ,аз пък съм момиче и ходя на спорт,непрекъснато преспивам у фр ама не ми правят проблеми.Кажи им"Аз отивам аре чао ше се върна" и готоооовооооо
mynichka
09-27-2008, 10:25
милото момче (hug)
ElisaDay
09-27-2008, 13:28
Оле, много тъпо така .. у нас е същата история :D Винаги майка ми се измъква като каже "та, ти си ученичка не може..." :-x
Но, окей, аз го приемам..за сега :-D защото съм по-малка от теб пък и съм момиче.. но не знам .. доста тъпо :D Говорил ли си с тях?Ако нещата не се оправят и с говорене почакай мирно и кротко тези няколко месеца.
FiRe_LaDy
09-27-2008, 13:32
Все пак си момче!Поговори с тях.А и си на 18!Не мога да ги разбера такива родители.Покажи им,че вече си голям и че могат да ти имат доверие и да не те ограничават.Добре,че нашите ми казаха навърша ли 18 да правя каквото искам .... пфф иначе щях се побъркам ....
Lysander
09-29-2008, 08:16
Говорил съм с тях, има някакъв ефект, привидно, но след това не спират да ми натякват ако стане това, ако стане онова, внимавай... Новия ми план е "тих" бунт. Без много много приказки ще си правя квото си искам, ще трябва да го научат по-трудния начин.
perkele1914
09-29-2008, 22:50
е не можеш ли да се грижиш за себе си?
явно ти нямат доверие...
но все пак...на 18 си =]
shootera
11-08-2008, 19:25
бате разбирам те напълно...Тва беше причината в момента да вляза във форума да се утеща малко...
На 17 съм от сф...
Приятелите ми си ходят ,където си искат ,когато си искат...
Майка ми е на настроения и ,когато ТЯ излиза на дискотека или бар и аз може да изляза,но когато и дойде или не е на кеф или просто иска да си изкара злобата не ми дава да мръдна от нас след 23:00...
И тва е най-малкият проблем...
Не познавам друга толкова злобна жена...
Мамка му отивам да си сипя кола ,отварям вратата тя говори по телефона ,вика ми "кфо искаш бе" ,без да съм и казал и дума...
Кво да ти кажа...Изнасяй се от вас ,тва ще направя аз след по-малко от 9 месеца...Пак ще се виждам с нея ,но вече няма да има такъв контрол над мен...
Това решението според мен :)
И поне ти завиждам ,че си пълнолетен затва ,че не се коси
BrokenInnocence
11-08-2008, 21:10
И при мен беше такова положението доста дълго време просто защото родителите ми са супер притеснителни и все ги беше страх нещо да не стане. Сега те са в Бг, а аз- не. Няма такава свобода.
То и мойте са мноого притеснителни, ама мноого. Пускат ме навсякъде, но ми се е случвало да ми званят в 12, 1 през ноща да ме питат къде съм и дали съм добре и в колко ще се прибера.... и в повечето случаи майка не заспива преди да съм се прибрал.., а по този начин и мен ме поставят в кофти положение
Е кво те ебе.. На 18 си..
Pink Floyd имат една песен.. Mother.. За същото нещо става въпрос.
Действай си по мирния план и тва е..
И все пак ника ти ми намирисва на Darkseed...
Тая шибания се пробвай да им я обясниш като на дърти плямпала . Просто казваш "Майна , на 18 съм , ще ходя да чукам мацката от другия вход тая нощ , не ми звъни".
Е кво като не е законно ?
Те ти дават пари, подслон и храна бе човек, ти нормален ли си ?
Като не е законно се махай от у вас бе, да те видим тогава колко законно ще си изкарваш парите !
Пууу деба разглезените хора деба
Но все пак е прекалено и никому нужно това държане в клетка. Всичко си ти е перфектно, знаеш само кво става в училище и ако си достатъчно любознателен да научиш нещо друго.
И изведнъж се изсипваш в лайната. Е не става така! Трябва от малки да се сблъскваме с проблеми и да ги решаваме, а не да ни пазят като писани яйца и после да не знаем кво да правим.
Пфф братле на 18 си родителите ти имат контрол над теб докато си под 18 сега вече и кола можеш да караш пак да не те пускат никаде кажи им ако вас не са ви пускали тва не значи че и мене ня ме пускате.Аз лично бих избягал от нас еи така ако не ме пускат.
Cherry_f
11-09-2008, 07:38
Jigi:Тая шибания се пробвай да им я обясниш като на дърти плямпала . Просто казваш "Майна , на 18 съм , ще ходя да чукам мацката от другия вход тая нощ , не ми звъни".
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Cherry_f
11-09-2008, 07:39
Jigi:Тая шибания се пробвай да им я обясниш като на дърти плямпала . Просто казваш "Майна , на 18 съм , ще ходя да чукам мацката от другия вход тая нощ , не ми звъни".
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Tralqlqlqlq
11-09-2008, 20:17
Те наще пък само с призиви да изляза някъде ма аз- не, бунакът ми с бунак.
пфф..ей те такива родители са опасни начи.. :o :shock: