PDA

View Full Version : Не тръгвай,те,са......гаджета?

FeNuT
09-27-2008, 07:21
Според вас трябва ли когато има връзка между момче и момиче и някое момче което харесва момичето реши,че е готов на всичко за нея,зле ли ще постъпи ако продължи "да се задява" с нея,макар че тя има гадже!?Ами ако момичето вземе че поддаде?(питам щото един приятел е на тоя хал :D )

koalka
09-27-2008, 07:39
Всеки си гледа неговите интереси в крайна сметка, гадно е, когато гаджето на момичето и тоя, `дето се задява с нея се познават.Иначе не виждам проблем, винаги има възможна конкуренция, важно е момичето какво иска.Ако наистина държи на момчето си - ще те разкара и повече няма да се занимава с теб.Ако има интерес - трябва да скъса с гаджето си и да продължи с теб, за да не го лъже.

HONDA
09-27-2008, 10:00
Момата ако иска да е с другия, ще е с него. Въпроса е дали ще се раздели с гаджето или не. Кофти ще е да му изневерява.

mynichka
09-27-2008, 10:02
ми случва се често ..но е кофти за гаджето и :(

pandelka
09-27-2008, 10:03
Е зависи от мн неща..ако момичето показва че независимо че има гадже има и чувства към него тогава може :lol:

misspurple
09-27-2008, 10:17
Най-добре ще е момичето да си изясни какво иска,и кой иска,затова най-добре да я попита какво мисли да прави,и тогава вече да реши дали да се бори за нея ,или не.
Но винаги трябва да се поставяме на мястото на другия..нека си зададе въпроса,ами ако той беше въпросното й гадже,и с него постъпват така?Защото може след време,и на него да му се случи същото. :?

sextazy_baby
09-27-2008, 11:57
Абе то другото момче като зарибява момичето в границите на нормалното - няма проблем,ама става страшно ако му стане фикс идея че трябва да е с нея

dezito1
09-27-2008, 12:17
Аз съм в същата ситуацияя и в момента деля едно момче с приятелката му,ама той й изневерява ..какво да се правиии :) И честно казано дори и да развалям 2-годишната им връзка, няма да се откажа ;) Тъй че,УСПЕХ :P

aka6a_vamp
09-27-2008, 12:26
миии то и аз съм в тва положение...смис имам си приятел ама има един пич,който си пада по мен и въпреки,че знае,че си имам фр не се отказва...ако тряя да съм 4естна и аз доста си падам по него..

vluben0_hlape
09-27-2008, 12:36
Аз съм в същата ситуацияя и в момента деля едно момче с приятелката му,ама той й изневерява ..какво да се правиии :) И честно казано дори и да развалям 2-годишната им връзка, няма да се откажа ;) Тъй че,УСПЕХ :P

няма л0ш0 щ0м си щастлива ама я се замисли да речем че т0й какт0 сега и изневерява с теб .. след време скъса с нея и тръгнете дали няма да се поддаде и на някоя трета с която пък да ти изневерява на теб ... няма да ти е забавно а вярвай ми " където е текло пак ще тече " и т0й няма да се пр0мени

aka6a_vamp
09-27-2008, 12:42

няма л0ш0 щ0м си щастлива ама я се замисли да речем че т0й какт0 сега и изневерява с теб .. след време скъса с нея и тръгнете дали няма да се поддаде и на някоя трета с която пък да ти изневерява на теб ... няма да ти е забавно а вярвай ми " където е текло пак ще тече " и т0й няма да се пр0мени
извинявай много,ама разбира се че има ло6о...две годи6на връзка я се замисли....две години е много време,6том тяхната любов е издържала толкова зна4и,че тя е просто някакво увле4ение и трябва да се откаже,а не да прецаква живота на хората!!

dezito1
09-27-2008, 13:00

извинявай много,ама разбира се че има ло6о...две годи6на връзка я се замисли....две години е много време,6том тяхната любов е издържала толкова зна4и,че тя е просто някакво увле4ение и трябва да се откаже,а не да прецаква живота на хората!!

пфф..той ще скъса с нея,ама айде да не се обеснявам,че все пак не съм пускала аз темата :P

vluben0_hlape
09-27-2008, 13:35

друг0 имах в предвид с т0ва няма л0ш0 ... суер пр0тив т0ва съм имах предвид съвсем различн0 нещ0 аз например ник0га няма да се съглася да играя вт0ра цигулка в жив0та на няк0й кам0ли да му развалям 2 г0дишната връзка ... ак0 т0й прецени че заради мен си струва да 0стави п0л0винката си 0к н0 не и да и изневерява с мен .. имах предвид че щ0м се е съгласила да играе вт0ра цигулка нейна си раб0та ... исках да и кажа че щ0м сега изневерява на приятелката си ще и изневерява и на нея ... и няма снисъл да тръгва с нег0 пък и да развали връзката им ..

Barbie
09-27-2008, 13:52
Значи, ако искаш някого, знаеш, че го искаш, сигурен си в чувствата си - бориш се. От там нататък е решение на другия човек дали да остане верен или не. Той си подрежда приоритетите, изяснява се с чувствата си и решава на своя отговорност. Ако едно връзка се разпадне, защото един от партньорите се увлече по друг човек, то вина имат единствено двамата участници във връзката. Третият човек има право да се бори за това, което желае и не носи отговорност към никого.

BaiToq
09-27-2008, 14:05
Според вас трябва ли когато има връзка между момче и момиче и някое момче което харесва момичето реши,че е готов на всичко за нея,зле ли ще постъпи ако продължи "да се задява" с нея,макар че тя има гадже!?Ами ако момичето вземе че поддаде?(питам щото един приятел е на тоя хал :D )
Ка,Кво..Ъ? :shock:

aka6a_vamp
09-27-2008, 14:07

друг0 имах в предвид с т0ва няма л0ш0 ... суер пр0тив т0ва съм имах предвид съвсем различн0 нещ0 аз например ник0га няма да се съглася да играя вт0ра цигулка в жив0та на няк0й кам0ли да му развалям 2 г0дишната връзка ... ак0 т0й прецени че заради мен си струва да 0стави п0л0винката си 0к н0 не и да и изневерява с мен .. имах предвид че щ0м се е съгласила да играе вт0ра цигулка нейна си раб0та ... исках да и кажа че щ0м сега изневерява на приятелката си ще и изневерява и на нея ... и няма снисъл да тръгва с нег0 пък и да развали връзката им ..
извинявам се тогава...не съм те разбрала правилно.Ина4е съм напълно съгласна с теб

slun4ice_90
09-27-2008, 14:36
Според вас трябва ли когато има връзка между момче и момиче и някое момче което харесва момичето реши,че е готов на всичко за нея,зле ли ще постъпи ако продължи "да се задява" с нея,макар че тя има гадже!?Ами ако момичето вземе че поддаде?(питам щото един приятел е на тоя хал :D ) След като тя си има приятел трябва да си е с него...И,ако го обича ще го предпочете пред "задяванията" с другият....Зависи каква й е ценностната система на момичето! :)

GregoryHouse
09-27-2008, 14:55
Ами не е зле първо затото после ще знае че има най-накрая момичето 2ро ще покаже на приятеля й че тя не е за него и 3то ще знае че тя е курвичка и ще се случи с него същото...

anichkaaaa
09-27-2008, 17:18
Аз мааааааалко се обърках :? 8-)

love_enrique
09-27-2008, 18:50
Не,защо да е гадно?Ако момичето поддаде значи има проблеми във връзката!Момчето какво е виновно,че другото момче не може да си задържи гаджето?

jghgh
09-27-2008, 19:57
Ами не е зле първо затото после ще знае че има най-накрая момичето 2ро ще покаже на приятеля й че тя не е за него и 3то ще знае че тя е курвичка и ще се случи с него същото...

Ти ли някога да пуснеш положително мнение. :? Горкия - дано се оправиш скоро и сърцето ти зарастне. Искрено ти го пожелавам.

Аз малко се чудя какво да мисля по този въпрос.
От една страна животът е пълен с обрати и никога не се знае. Не мисля че е толкова нередно някое момиче да се раздели с приятеля си заради друг. Ами ако по някаква причина е сметнала че има повече общо с новия и той е по-подходящ? Тогава защо да не е щастлива? Защо да й пука какво ще мислят такива като теб?
И защо мислите че като някой ходи с друг повече от година то непременно означава че двамата са любовта на животите си? Стига глупости. Познавам едни хора, които ходиха 2 години, на 17 девойката и на 19 младежа... Беше неочаквано като скъсаха, но явно се бяха изчерпали. Не им беше гадно след това. Продължиха да живеят нормално... Обрати.
Както и да е, да продължа по същество:
Ако дадена девойка реши да скъса с приятеля си и да почне връзка с ухажора това не я прави курва. Ако с новото момче имат повече общо и ако иска да е с него защо да не скъса с настоящия си приятел? Choices.
В живота винаги правим избори, но все някой е недоволен. Винаги ще има страдащи и доволни хора. Оттам злоба колкото щеш.. нараненият ще плюе злоба, ще страда ( :( знам какво е и за двете), а доволният ще го съжалява, но ще продължи да следва мечтите си.

От друга страна това момче (или момиче,може да е от всякакъв пол), което си позволява да сваля обвързан човек едва ли е много стока. Аз не бих се месила в една връзка. Не съм го правила досега, ограничих се само до приятелство, когато бях лудо влюбена в момче, което имаше приятелка. Но знам ли докъде могат да стигнат другите хора, ако са готови на всичко? Ако са убедени, че могат и искат да направят момичето/момчето по-щастлив/а...

Много интересна тема междудругото. Провокира човек да размишлява.

tuzaro
09-27-2008, 19:58
бах мама му, по завартяно не можа ли да го напишеш :-o

evichka_lonelyy
09-27-2008, 20:01
ми случва се често ..но е кофти за гаджето и :(
+1

jghgh
09-27-2008, 20:03
бах мама му, по завартяно не можа ли да го напишеш :-o

Мнението ми е толкова противоречиво, че по-завъртяно не успях да го напиша.
Затова съм писала и за живота. :-D Защото наистина зависи от случая, от хората, от изборите.
Знам ли и аз какво да мисля.
Зависи.

Но някакви крайни мнения и тая дума "курва" вече почнаха да ми бъркат в здравето. Да не говорим че въпросния юзър с червен шрифт си е правил опити и мен да ме назове така по заобиколен път, ама какво да се прави. Негатизивъм all around, най-вече от древни мислители в тоя форум.
Яко контраст от малоумни идиоти и много свестните, но навлизам в друга тема.
Крайностите sucks