View Full Version : Избелващ крем...
Някой може ли да препоръча избелващ крем за лице, който да е използвал и да знае, че има ефект...
Крем Здраве, ама този обикновеният, не хидратиращият. =)
preichetoy
09-27-2008, 10:16
Крем Здраве, ама този обикновеният, не хидратиращият. =) Този в синята кутийка ли е обикновеният? :-o
А силно хидратиращ крем, защото много ми се бели кожата ?
i'm so excited!
09-27-2008, 10:26
детско кремче 'пенатен' много бързо ми лекува пъпките и кожата ми спря да се бели. супердоволна
Как изглежда опаковката и как да го мажа ( само вечер или и сутрин ? )
Крем Здраве, ама този обикновеният, не хидратиращият. =) Този в синята кутийка ли е обикновеният? :-o
Дам, той е. :)
Иначе, Капинке, вземи си пак Здраве, ама хидратиращия този път. ;>
мерсии :-)
Иначе, Капинке, вземи си пак Здраве, ама хидратиращия този път. ;>
мерси :]
i'm so excited!
09-27-2008, 11:38
в плоска опаковка, като онези сините металните кутийки на нивеа, а и той самия е светлосин. аз се мажа само вечер, защото като попие малко и почва да мирише малко кофти. хем е с консистенцията на здраве, хем е много мазничък. и е около 3-4 лв.
в плоска опаковка, като онези сините металните кутийки на нивеа, а и той самия е светлосин. аз се мажа само вечер, защото като попие малко и почва да мирише малко кофти. хем е с консистенцията на здраве, хем е много мазничък. и е около 3-4 лв.
Мерси много за информацията, ще пробвам : ))
Взех си днеска този крем ПЕНАТЕН, но е бял, а i'm so excidet! каза, че е светло син .. и е бая гъстичък ;s по повече ли да слагам или по-малко ?
А да те питам знаеш ли колко струва горе долу :)
i'm so excited!
09-28-2008, 17:06
Взех си днеска този крем ПЕНАТЕН, но е бял, а i'm so excidet! каза, че е светло син .. и е бая гъстичък ;s по повече ли да слагам или по-малко ?
съмнявам се да е по-лош .. и колко да слагаш .. хм, колкото прецениш,аз слагам повечко преди сън, че много бързо го обърсвам във възглавницата.
i'm so excited!
09-28-2008, 17:07
1.50 - 2 лв.
съмнявам се да е по-лош .. и колко да слагаш .. хм, колкото прецениш,аз слагам повечко преди сън, че много бързо го обърсвам във възглавницата.
Има резултат .. сутринта кожата ми беше значително по-добре :) Благодаря
1.50 - 2 лв.
Мерсии :-)
i'm so excited!
09-28-2008, 17:59
радвам се, че съм помогнала