PDA

View Full Version : Знаят ли?

klient
09-27-2008, 13:06
Кажете моми и момци,колко то вас са споделяли с родители или приятели, че са правили анален секс?Как са го приемали ако сте споделяли?Мерси за вниманието,очаквам включвания. :)

hottie
09-27-2008, 13:46
С родителите ми никога не съм говорила за секс. Това не е тяхна работа, а с приятелите ми често говорим за секс - споделяме опит, преживявания и пр и да - знаят.

scoobydors
09-27-2008, 13:54
И защо точно анален секс? Не може ли да формолираш въпроса 'секс изобщо' ? :-D

Misha91
09-27-2008, 14:01
Кажете моми и момци,колко то вас са споделяли с родители или приятели, че са правили анален секс?Как са го приемали ако сте споделяли?Мерси за вниманието,очаквам включвания. :)

Ами майка ми знае ,че правя секс,но за аналния не знае.Мисля и да не казвам ,че ме чукат в задника,понеже все пак е живяла в малко по друго време и не мисля,че ще и стане приятно .А колкото до приятелките,ДА,споделяме си с някои от тях.....обменяме опит :).

jambo_bs
09-27-2008, 14:09
Трябва да съм луд да говоря за секс с нашите. :razz: :razz: :razz:

nik0
09-27-2008, 14:39
Трябва да съм луд да говоря за секс с нашите. :razz: :razz: :razz:
Това нетрябва да е така,както споделяш с приятели..така би трябвало да споделяш и с родителите си,е разбирасе и да пропускаш някои по детайлни работи :) :) А относно темата момче съм,нямам "анални" преживявания слава богу и няма да имам :smt018

darla
09-27-2008, 14:41
ami az ne vijdam kakvo to4no ima da se obsujda ANALNIQ sex,obsujdali sme sexa kato cqlo-i s maika mi(tq mi e kato priqtelka po tezi vuprosi) i s priqteli...ne razbiram kakuv to4no otgovor o4akva6

shoon
09-27-2008, 14:49
аналния не ми харесва :? 8) родителите ми ги няма така че 8-)

Sofff
09-27-2008, 15:12
Вагинален секс да ама анален . . . не съм правила и нямам много желание . .

WILD__BOY
09-27-2008, 15:18
добре ти как отиваш и казваш на майка ти как си ебал/ са те ебали в гъза бе ?!
ви акъл имате ли? някво чувство за морални граници?

Misha91
09-27-2008, 15:22

Да подкрепям те напълно..аз това и имах предвид по-горе,че едно да знае майка ми ,че съм правила секс,друго е да ида и да и кажа ,че са ми пръснали гъза.

WILD__BOY
09-27-2008, 15:32

Да подкрепям те напълно..аз това и имах предвид по-горе,че едно да знае майка ми ,че съм правила секс,друго е да ида и да и кажа ,че са ми пръснали гъза.

"еее баща ми! скъсах гъза на марийка на спалнята ви!" ; )
чобанска история...

darla
09-27-2008, 15:33

Momi4e,ot dosta vreme ti 4eta mneniqta i edno se 4udq-kak e vuzmojno edin tvoi komentar da nqma,v koito da ne se izrazqva6 kato traktoristka?!

marjesa
09-27-2008, 15:40
Не ми е удобно да говора на тази тема с нашите.
Но пък с приятелите го обсъждаме [ когато има повод да говориме за това .. приблизително 90 % от времето ни :D ] защото между нас си няма табута ...

Misha91
09-27-2008, 15:48

Momi4e,ot dosta vreme ti 4eta mneniqta i edno se 4udq-kak e vuzmojno edin tvoi komentar da nqma,v koito da ne se izrazqva6 kato traktoristka?!

Ми така ми харесва мацко...А между другото ти от къде занеш как се изразяват трактористките?Ти да не си такава? :D

darla
09-27-2008, 16:00
auuu,4e si ostroumna.kak go postiga6?!
Sus sigurnost edno inteligentno mlado momi4e ne izpolzva izrazi kato "da mi razcepqt guza" i podobni biseri!Zvu4i gadno ot "ustata" na momi4e,a 6tom na men mi pravi vpe4atlenie,sledovatelno Ti popada6 v grafata traktoristki! :-)

Misha91
09-27-2008, 16:04
auuu,4e si ostroumna.kak go postiga6?!
Sus sigurnost edno inteligentno mlado momi4e ne izpolzva izrazi kato "da mi razcepqt guza" i podobni biseri!Zvu4i gadno ot "ustata" na momi4e,a 6tom na men mi pravi vpe4atlenie,sledovatelno Ti popada6 v grafata traktoristki! :-)

Ами да наистина не звучат въобще "красиво" и го знам.но просто изпозлвам малко жаргони ползвани от момчета.Ако съм засегнала по този начин теб или които и да е от този форум,най-любезно го моля както и тебе да приемете моите най-искрени извиненния.Но съм си таква малко съм "цапната" в устата...за което съжалявам.За в бъдеще .ще се постарая да се коригирам.

WILD__BOY
09-27-2008, 16:14
драми, драми...

darla
09-27-2008, 16:18
be da si capnat v ustata ne ozna4ava da psuva6 karucarskata i da prikazva6 kato idiot,a prosto da si tursi6 interesa i da si za6titava6 svoeto.kakto i da e,vseki ima pravo na izbor

pepita87
09-27-2008, 16:55
С приятели сме си говорили на тази тема,но с родителите ми не съм!

it_ends_tonight_
09-27-2008, 17:37
Misha_91 и darla_f - не спамете, квот имате да си казвате на ЛС ;) (а и, darla_f , типоне може да пишеш на кирилица :) )

А по темата - абсурд! Наистина е кофти да казваш на майка си как си правил анален.