Влез

View Full Version : Модни съвети от близначките Олсън - статия

kapinka
09-27-2008, 14:35
Мери-Кейт и Ашли Олсън са едни от най-обичаните и популярни тийн звезди. И докато те ни гледат от малкият екран, техният стил ще бъде дискутиран повече отколкото как се справят като актриси.Те определено имат усет и стил ,който липсва при много други знаменитости. Вижте как можете да почерпите интересни идеи от тях.

1. Училищна небрежност–едно нещо можем да кажем със сигурност за бляскавият стил на Мери-Кейт и Ашли и това е че той е типично колежански което означава НЕБРЕЖНО! Панталони с ниска талия, t-shirt-ки, и обемни чанти.

2. По магазините – Докато пазаруват, Мери-Кейт и Ашли обичат да носят блейзери, спортни обувки и широки джинси. Всъщност, Ашли често е виждана с една от есенните тенденции при обувките-мокасини .

3. Малко блясък – Когато близначките се показват на различни мероприятия,те не прекаляват с лъскавият имидж. Класическа черна рокля, закачлив топ и пола, средно високи токове. Перфектният баланс между изстънчеността и блясъка .

4. Чантата ! – Верни последователки . Небрежни към облеклото, те никога не излизат без някоя от дизайнерските си чантички. Манията на Ашли е нейната плажна чанта "Balenciaga" , която струва близо 1500 долара.

5. Слънчев ден – Друга запазена марка на Олсънс са големите слънчеви очила. И докато тази тенденция е колкото обичана , толкова и мразена, Мери-Кейт често е виждана с големи заоблени очила.

6. Винтидж – Момичетата , обикновено носят дрехи, които са открили в магазин за дрехи от преди десетилетия, има няколко големи такива в Ню Йорк. Всъщност Олсънс много харесват този стил, така че ако искате да изглеждате като тях, спрете се в някой магазин second hand.

Съвети :
1. За да изглеждате като Олсънс, не пренебрегвайте ретро модата.

2. Класиката. Нещото което ги прави толкова стилни е фактът ,че те залагат на класическите и изчистени линии.

3. Вземете идеи за вашият личен стил от тях . Щом те харесват Винтидж, вижте дали изглеждате добре и на вас.Не се впускайте сляпо.

4. Напластяване! Ключът в тази визия е да наслагвате дрехи една върху друга.Ризки, блузи, половери и потничета.Бъдете внемателни обаче,защото не винаги се постига желаният ефект и понякога може да бъде направо смешно.

http://olsens.dir.bg/_files/t5_442306.jpg
http://olsens.dir.bg/_files/t5_257665.jpg
http://badexample.mu.nu/archives/nude%20olsen%20twins.jpg
http://web.tiscali.it/virtual_doom/newfotoolsen/mary-kate-olsen-(olsen-twins)100.jpg
http://farm1.static.flickr.com/68/194665074_48e910278d.jpg

Zveezdichka
09-27-2008, 15:23
offf, ne se li nau4ihte da se vodite po SOBSTVENIQ SI STIL, a ne po unikalno qki4kiq na nqkakvi stilisti... :X:X:X
i kvo, ako 6te da si 1 kam 1 s AshLeYYYyyY pak ne moje6 da ima6 su6tite 4erti...moje bi togava shte si napravim operaciq?

ne6to, koeto se povtarq, izgubva smisula si...

misspurple
09-27-2008, 15:33
Абе защо сте толкова негативно настроени :) Имат фенове,които искат да приличат на тях,това не значи,че като са прочели една статия ще се затичат по магазините и ще се обличат както тях,но е интересно и любопитно поне за мен, много обичам да чета разни такива неща.И ако от всеки грабнеш по малко си създаваш собствен стил :) А и още нещо,понеже много често се казва "Бъди себе си ! Не копирай от другите" ..всеки човек е себе си!Например модерни са боти,той се подчинява на това,че са модерни,но си купува модел който на него му харесва,тъй,че пак е себе си.Много пъти съм се опитвала да си променя стила-е,не става..повярвайте :D Като видиш нещо и ти харесва,забравяш какъв искаш да бъдеш и какво трябва да си купиш...просто купуваш това,което ти хареса.

Иначе не мисля,че сестрите са пример за подръжание..особено в стила на обличане..мисля,че бяха избрани за лошо обличащи се звезди..понякога имат хубави попадения,ама друг път много се излагат :D

pavl3
09-27-2008, 17:19
цицииииии

gryyym
09-27-2008, 17:27
...

blue_ice
09-27-2008, 18:05
Абееееее......тез двете лигли не мога ги трая някой път. Пък и на 3-тата снимка качена от авторката си личат чертите им определено :D , и и да не забраяме че не става така - отиваш на пазара и си купуваш квот си искаш, се пак тряат пари за тая работа. Близначките кат имат пари нека си ги харчат за дрехи, то и си личи щом неква си чанта за плаж си е купила едната за 1500 долара. И на всеки му отива различен стил. Ама се пак немам нищо против феновете им. Който иска, нека им подражава

nefchi_bs
09-27-2008, 18:55
Предпочитам да подражам на някои от West Coast отколкото на тея двете :-D

ValzZi
09-27-2008, 19:06
аз наистина мисля че нямам нужда да се обличам като курва-наркоманка или нещо от сорта ама се пак по полека де...момето си е направило труд за темата... :) добра тема просто не е за мен...се казва..

DisciplineAndOrder
09-27-2008, 21:06
тия са супер сладки м/у другото 8-)

TheNewReligion
09-27-2008, 21:14
И двете се обличат отвратително. По-добре да извадя някоя стара дреха от кофата за боклук и да я облека, отколкото да им чета небавалиците. :?

kuklichka_bg
09-28-2008, 10:07
kolko zloba i kolko ste jalki ne e istina........