Влез

View Full Version : Помощ! Как да му кажа, че го харесвам????

boy-hunter
09-27-2008, 22:48
И така...познаваме се от 7 години и сме най-добри приятели...едно момче (друго) е моя източник на информация и ми каза, че въпросното момче, което харесвам също си пада по мен! Проблема е, че той е малко срамежлив и не вярвам да ми признае, така, че аз трябва да правя първия ход 8-) ето сега разбрахте ситуацията така, че ПОМОООЩ - как да му кажа? ;-) мерси предварително

Модерирано от Барби
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица :)

remus92
09-27-2008, 22:52
emi dddz kaji mu go direktno ili kogato ste na nekvo kupon4e ili ne6to takova :) apak ako ste sami nekade togava e idealniq moment da mu pokaje6 4e go haresva6 :)

Erica1
09-27-2008, 23:01
Хващаш го като го видиш, че е сам казваш му - Искам да ти кажа нещо ... и така, пишете си по skype, SMS-и, и така. Аз невиждам смисъл да си мълчиш така нищо няма да стане. Успех ти пожелавам :)

258
09-27-2008, 23:11
Първо му намекни веднъж - два пъти и после му го кажи направо. :)

Или му кажи нещо то сорта:

ти: Яяя кажи кажи сега по коя си падаш?
той:По тебе :-) Ти?
ти: И аз по тебе :-)

той: М няма да ти кажа / Кажи първо ти
ти: По тебе :-)
той: И аз по тебе :-)

И сте готови за женене. :D

boy-hunter
09-27-2008, 23:12
ем пробвала съм го това - той просто казва тайна и не ме пита мене 8-) ама ще пробвам МН мерси за съвета

258
09-27-2008, 23:17
ем пробвала съм го това - той просто казва тайна и не ме пита мене 8-) ама ще пробвам МН мерси за съвета
Баси... :shock: Ми питай го и ако ти каже тайна,кажи че ти харесваш него. :D И той ще ти каже,че го е било срам да ти каже бля-бля и сичко ще се нареди :grin:

mozyk
09-27-2008, 23:18
НАПИШИ МУ ЕДНА БЕЛЕЖКА АКО ТЕ Е СРАМ ДА МУ КАЖЕШ, НЯМА СРАМ В ТОВА.

КАЗВАШ МУ ТОВА: ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ПРОЧЕТЕШ ТАЗИ БЕЛЕЖКА

НАПИШИ НА БЕЛЕЖКАТА:

"ДА ЗНАЕШ ЧЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ МНОГО ТЕ ХАРЕСВАМ, НО СЪМ МНОГО СРАМЕЖЛИВА И НЯМАМ СМЕЛОСТ ДА ТИ ГО КАЖА В ОЧИТЕ НО ПЪК ИМАХ СМЕЛОСТ ДА ВЪЗПРИЕМА ВТОРИЯ ПЛАН КОЙТО Е ТОЗИ, ПИСМЕН И ДА ТЕ НАКАРАМ ДА ПРОЧЕТЕШ И РАБЕРЕШ"

СТАВА ВЕ, ОСВЕН АКО СИ НА +20 ШЕ ЗВУЧИ МАЛКО ТЪПО АМА СТАВА ЗА ЖЕНИТЕ СТАВА. НЯМА ПРАВИЛА ДЕЙСТВАЙ КВОТО СТАНЕ !! МЕГА УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ !

boy-hunter
09-27-2008, 23:21
ок ще пробвам първо да му кажа лично ама ако не успея минавам на бележката :D пп- на 13 съм така, че няма да е банално :D

mozyk
09-27-2008, 23:40
ок ще пробвам първо да му кажа лично ама ако не успея минавам на бележката :D пп- на 13 съм така, че няма да е банално :D АРЕ МЕГА УСПЕХ И НАПИШИ ЯКА БЕЛЕЖКА ...

boy-hunter
09-27-2008, 23:44
Ок аз обикновенно залагам на хумора според теб ще е уместно ли? :oops:

metallica1
09-28-2008, 04:58
]Първо му намекни веднъж - два пъти и после му го кажи направо. :)

Или му кажи нещо то сорта:

той:По тебе :-) Ти?
ти: И аз по тебе :-)

той: М няма да ти кажа / Кажи първо ти
ти: По тебе :-)
той: И аз по тебе :-)

И сте готови за женене. :D

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

anichkaaaa
09-28-2008, 05:41
Хммм ... да видим как да му кажеш , че го харесваш .. Пробва ли със "Харесвам те" ?! :?

dshiznit
09-28-2008, 05:45
Ок аз обикновенно залагам на хумора според теб ще е уместно ли? :oops:

не

BaiToq
09-28-2008, 06:57
И така...познаваме се от 7 години и сме най-добри приятели...едно момче (друго) е моя източник на информация и ми каза, че въпросното момче, което харесвам също си пада по мен! Проблема е, че той е малко срамежлив и не вярвам да ми признае, така, че аз трябва да правя първия ход 8-) ето сега разбрахте ситуацията така, че ПОМОООЩ - как да му кажа? ;-) мерси предварително
Ето така:

ХАРЕСВАМ ТЕ.

Разбираш?

Harum_Scarum
09-28-2008, 07:17
Хммм ... да видим как да му кажеш , че го харесваш .. Пробва ли със "Харесвам те" ?! :?

++++ :D :D

key_of_hell
09-28-2008, 08:15
Nameri reklamata na sprait "Sprait iska da ti kaje ne6to!Nai-dobriq ti priqtel te jelae" vuv Vbox posle mu kaji 4e trqbva da mu kaje6 ne6to no te e sram i za tova iska6 sprait da mu go kaje i mu pusni reklamata ako ne razbere 6te trqbva da go kaje6 napravo, no pone 6te e zabavno!

boy-hunter
09-28-2008, 09:17
ок мерси на всички за помоща :)

mynichka
09-28-2008, 09:18
на някое купонче просто му го кажи :)

Sladuranka :)
09-28-2008, 10:07
ее този много потаен бре :D ми като го питаш и не ти отговори му казваш например:
-знаеш ли аз по кого си падам?
и тка..дано стане или опитай нещо от този род или подхвърли на шега..а идеята за бележката е добро решение..преди време от срам и аз направих така защото не можах да го кажа в очите на един (подробност -беше на 18 :D ) дано се получи мацка :) Успех!!! и после кажи :-)

anjityy
01-22-2009, 15:54
ми и аз имам същият проблем. ма мен не само, че ме е срам да го питам, ми и нз нз и ако ми откаже кво да правя. после в даскало ше се чуствам като най-голямата идиотка. 8-[ моля ви дайте съветче и/или някво споменче, с което да му го кажа по Skype. мс мн предварително ;-)

myNameIsImmortal
01-22-2009, 16:00
Темата е отпреди 4 месеца.. anjityy Риск печели, Риск губи! Преодолей срама! :)

Но ми е интересно авторката да разкаже какво е станало /ако е видяла, че темата и е в действие отново/ или ако има линк към това, което е станало някой да драска на ЛС :)

Darkkiss
01-22-2009, 16:03

Модерирано от Барби

просто му го казваш...

anjityy
01-22-2009, 16:22
виж myNameIsImmortal, тва, че темата е от преди 4 месеца, означава ли, че не мога да пиша в нея. щото коментарът ти казва точно това!!!! :x

Hilary_
01-22-2009, 16:24
Еее какъв е проблема просто да кажеш "Харесвам те..." ... а и щом знаеш че и той те харесва... :wink: По лошо е ако незнаеш нищо и се колебаеш... но в твоя случай просто отиваш и му го казваш... :P Айде приятно ви любуване ( и една идейка...кажи му преди Св.Валентин :wink: ) ... !!!

PreciousDiamond
01-22-2009, 16:34
Офф ти слабоумна ли си ?! Предложи му брак !

ShaLqLqLqXa
01-22-2009, 16:36
Викаш го настрани и му казваш. Щом и той си пада по теб значи ще се получат нещата. ;)

BlueCat
01-22-2009, 18:44
Темата е отпреди 4 месеца.. anjityy Риск печели, Риск губи! Преодолей срама! :)

Но ми е интересно авторката да разкаже какво е станало /ако е видяла, че темата и е в действие отново/ или ако има линк към това, което е станало някой да драска на ЛС :)

Ми много добре е постъпила anjityy. Вместо да пуска нова тема с почти същото съдържание...

neustoimata
01-22-2009, 20:02
off lelee kvi sa teq detski raboti 6tom znae6 4e i toi te haresva naprao go celuva6 i ste gotovi az s mom4eto s koeto hodq vmomenta taka napraih samo 4e az nz 4e toi me haresva i davah na slqpo i se polu4i :grin: idealno i sa mn se love s nego i taka ama tva ve4e e druga tema 8-)

MP
01-22-2009, 20:04
Х-А-Р-Е-С-В-А-М Т-Е

Kostadin_682
01-22-2009, 20:25
Харесвам те бе да го ева :lol:

metallica1
02-08-2009, 17:25
мамо... маце ти си кат лъв ма

st1ka
02-08-2009, 18:09
..

111111111
02-08-2009, 18:45
Що просто не го целунеш в някъв подходящ момент, по-красноречиво от тва накъде :D

EeeBobii
02-08-2009, 18:48
Искам да си поговорим на саме....на 4 очи....

"Харесвам те" това е....

И чакаш отговор.

:)

TheNewReligion
02-08-2009, 19:03
Ако му кажеш направо, ще ви е скучно. 8-)

moni_ladyspears
02-14-2009, 15:51
ами кажи на източника си,да му каже и ще видиш дали ще стане....

mel4ety
02-14-2009, 17:46
Охх малее като харесваш някой казваш квото имаш да казваш, кво имаш да губиш? Живота си ли, здравето ли? Или сигурно 'репутацията' в даскало (ако те отреже ..) :? Пука ти, бе! Да ти е през оная работа, а ако знаеш, че те харесва (като в 1вия случай) просто действай, къв е проблема?

Hysteric_Bitch
02-14-2009, 17:48
Излезте някъде само двамата.

GregoryHouse
02-14-2009, 17:51
Свирката със сигурност ще му го покаже и докаже...

MaGBiG
02-14-2009, 18:25
Amm.. i az sam bila v taq situaciq i malko kofti 6tot ponqkoga ne e lesno otiva6 i mu kazva6... Az primerno haresvah edin i t1kmo da mu kaja toi po4va da svalq nqkoq dr :( i nakraq mi pisna :?

gLoRiToO
02-14-2009, 18:35
хващаш го завеждаш го някъде на по усамотено местенце и му теглиш една целувка =P~ и не е нужно да казваш нищо \:D/

soul1199
02-14-2009, 18:45
хващаш го завеждаш го някъде на по усамотено местенце и му теглиш една целувка =P~ и не е нужно да казваш нищо \:D/ :grin: :grin:

dimito0
02-15-2009, 08:16
celuni go i toi sam 6te razbere :D

Jumbie483
02-15-2009, 08:28
една приятелка харесва един от класа ама я е срам даже да го погледне :D (той не се слави като много добро момче :? 8-) )
таа в крайна сметка ме помоли аз (дето нямам срам) да му кажа... :?
таа ти не можеш ли да накараш някой друг да каже на въпросното момче, че го харесваш, но си прекалено срамежлива за да му кажеш ???

Hysteric_Bitch
02-15-2009, 09:09
таа ти не можеш ли да накараш някой друг да каже на въпросното момче, че го харесваш ???

Това е прекалено детинско.

Jumbie483
02-15-2009, 10:34
таа ти не можеш ли да накараш някой друг да каже на въпросното момче, че го харесваш ???

Това е прекалено детинско.

и детинско да е, какво ?
момичето го е срам :?

HipHopBlond
02-15-2009, 10:51
Нацелваш момента, когато сте сами има приятна музика около вас пускаш му една ръка по крака, приближаваш се, казваш му много си те харесвам и го целуваш :-)

valdesbg
02-16-2009, 06:24

Модерирано от Барби

В никакъв случай директно. Даже с целувка ще е най-добре. Разбира се - разходката в парка преди това е задължителна :)

PetioPetrov95
02-16-2009, 09:41
Зарибявайте се 1 седмица по СКАЙП и ша стане работата :) :D :D

Hilary_
02-16-2009, 09:43
Отиваш и му казваш "Харесвам те..." ... :shock: :shock: Искаш ли да излезем някой път... :shock: Толкова ли е трудно беее... ](*,) А и се познавате от толкова време... :? Иначе ще си останеш с искането... :?

avrityyy
04-19-2009, 19:52
hmm i az iam :oops: su6tiq problem haresfam go..,poznavame se sig ve4e pol god..KAzval mi e 4e s1m sladka nz si kfa,no i nego go e sram i mene..Nqma da prava aaz 1-vata kra4ka,mom4e e se pakK..no vijdam 4e f impulse pi6e i na dr momi4eta :X:X:X[pS. -revniva s1m]

LittlePrincess
04-19-2009, 19:57
"Харесвам те" кратко, точно и ясно. На всичкото отгоре са ти казали, че и той те харесва, така че няма да е толкова зле : )

elsy
04-19-2009, 20:02
Пробвай с думи.

vlubeno_momi4e***
04-19-2009, 20:06
Абе да кажеш едно "Харесвам те" е напълно досатъчно.. дано после нещата се подредят както трябва. : )

LitTleJ
04-19-2009, 20:50
emi dddz kaji mu go direktno ili kogato ste na nekvo kupon4e ili ne6to takova :) apak ako ste sami nekade togava e idealniq moment da mu pokaje6 4e go haresva6 :) +1

justbebsi
04-19-2009, 21:08
Никой ли не забеляза че темата е от септември :D

puhinka93
04-20-2009, 20:10
Никой ли не забеляза че темата е от септември :D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: ](*,)

SladyranKataa
02-15-2011, 18:47
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

sisistateva
12-09-2011, 06:44
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

anonymous708973
12-09-2011, 10:37
Ти на колко си, бе. Я се вземи в ръце.

ПОкажи му го. Излизате двамата, физически контакт плюс още малко женски хитрости и ти е в кърпа вързан.

Bouri
12-26-2013, 21:06
Здравей! Имам същият проблем, за съжаление..
Казвам му шеги и всякакви такива неща за да го разсмея. Опитвам се да му правя намеци и неговите приятели ми казват, че ме харесва, но може и да се шегуват. Мисля скоро да му призная по скайп или фейсбук, защото на живо ако го направя и той не ми отвърне на чувствата не знам колко неловко ще ми стане. :)