View Full Version : Когато той говори за бившите си:
Здравейте дами , бих искал да споделите с мен какво изпитвате и как се чувствате , когато един мъж говори на среща със вас за бившите си , и дразни ли ви това ?
:)
boy-hunter
09-27-2008, 23:29
охо определено мн дразни! в никакъв случай не говори за бившите си, когато си на среща 8-)
НОРМАЛНО Е. И МЕН МЕ ДРАЗНИ ДА МИ КАЗВА С КОЙ, КОЛКО СЕ ЕБАЛА И С КОЙ ИСКА. И КАКВО КАК МУ ПРАВИЛА ИЛИ ЩЯЛА ДА МУ ПРАВИ....
LovEsIckk
09-27-2008, 23:38
Не се притеснявам ,даже ми е забавно.Например когато аз започна да го разпитвам нещо за някоя бивша.Но когато той започне нещо за бивши полудявам ! :)
anichkaaaa
09-28-2008, 05:49
Еми дразни ме , ама кво да напрая ... Нали сега аз съм с него , не те , така че ... :-P
Ami ponqkoga,kogato az go pitam(ne za da se zaqjdam) ne se draznq.ako po4ne samo da si razpravq za atq i onaq...zavisi,v pove4eto slu4ai govorim za sex s biv6ite,ne za 4uvstvata i togava umiram ot smqh kato mu slu6am izjivqvaniqta...be ob6to vzeto nqma smelost da hvali nqkoq biv6a kato otno6enie kum nego ili ne6to podobno!
mmm_sweet
09-28-2008, 07:41
:shock: OMG!!!Ako govori za tova :
1) Opitvam se VEDNAGA da smena temata
a ako tova ne stane:
2)MAHAM S OT TAM! :x
:shock: OMG!!!Ako govori za tova :
1) Opitvam se VEDNAGA da smena temata
a ako tova ne stane:
2)MAHAM S OT TAM! :x
Za6to priema6 vuprosnite prikazki tolkova navutre?ne se zaqgdam,prosto pitam,mila,za6toto drug ne e napisal tolkova "durzuk" komentar i mi stana interesno
key_of_hell
09-28-2008, 08:09
Vseki muj rano ili kusno zapo4va da govori za biv6ite si i dori e stranno da ne go pravi!Ne kazvam 4e mi e priqtno n tova e mn dobur 6ans da razbere6 kakuv muj si si hvanala!Az li4no ne udobrqvam kogato edin muj zapo4ne da govori gluposti za biv6ata si, utre az moje da sum na neino mqsto!
Ina4e ako kaja 4e ne revnuvam kogato 4uq za golqmata liubov na gadjeto mi ili 4e mi e priqtno da gledam portreta koito toi i e narisuval da visi nad legloto, 6te izluja no gledam da ne go pokazvam, vse pak tq e prosto prizruk ot minaloto, sega toi e s men!
.. DeViL mAy CrY ..
09-28-2008, 08:42
Аз много пъти съм искала от бившото ми гадже да говори за бившите си.На мен ми беше много интересно да слушам,но той не обичашв много да говори за тях
Ами старя се да разбера какво не му е допадало в бившите му и да не съм като тях. Понякога обаче ако започне дапрекалява, сменям темата.
Vseki muj rano ili kusno zapo4va da govori za biv6ite si i dori e stranno da ne go pravi!Ne kazvam 4e mi e priqtno n tova e mn dobur 6ans da razbere6 kakuv muj si si hvanala!Az li4no ne udobrqvam kogato edin muj zapo4ne da govori gluposti za biv6ata si, utre az moje da sum na neino mqsto!
Ina4e ako kaja 4e ne revnuvam kogato 4uq za golqmata liubov na gadjeto mi ili 4e mi e priqtno da gledam portreta koito toi i e narisuval da visi nad legloto, 6te izluja no gledam da ne go pokazvam, vse pak tq e prosto prizruk ot minaloto, sega toi e s men!
Do kolkoto razbrah priqtelq ti durji narisuvan portret na biv6ata si nad svoeto leglo?!?!?Tova ve4e e malko izvun granicite! :shock:
suitable
09-28-2008, 09:06
Ооо.. това не го правете.. прекалено глупаво е, освен ако не стане въпрос и не се извините предварително, че намесвате човек, към когото не изпитвате нищо.. отвратително е поне според мен.. аз поне го приемам навътре, защото се стремя връзките ми да не са само за fun.. изграждам чувствата си внимателно и се стремя да накарам половинката си да се чувства страхотно във всяко едно отношение и изведнъж тя започва да ми говори с усмивка на лицето за някакъв си бивш.. как да заспя след това.. :oops:
sextazy_baby
09-28-2008, 09:12
Веднъж ходех с едно момче,но изобщо не ми пукаше за него и той си мислеше че като почне да ми говори за бившите си ще почна да ревнувам и ще го заобичам(уникално тъп човек) и на мен ми писна да слушам само за това и го зарязах
mynichka
09-28-2008, 09:16
ми аз обичам да ми говори за тях ...просто знам кои са те и :D пък и сега аз сам си с него :grin:
pepita87
09-28-2008, 11:32
Почти не говорим на тази тема,понякога "наблягаме" на нея,когато бившата му започне да изпраща разни смс-и колко и липсвал...което в интерес на истината ме дразни ,и тя ми пада още по-ниско в очите.Харесва ми начина по който реагира на "постъпките и" и просто ми казва" Е...и им майката ,минавай над нея!" :-D Понякога се случва да го подпитвам кога и как им е изневерявал,и умирам от смях,че бившата му твърди,с високо вдигната глава,че на нея никога не са и изневерявали :-D Но когато и да се случи да говорим,говорим открито за "бившите",защото те отдавна са придобили друг смисъл в живота ни,а именно хора,които са ни научили да се учим от грешките си.
Здравейте дами , бих искал да споделите с мен какво изпитвате и как се чувствате , когато един мъж говори на среща със вас за бившите си , и дразни ли ви това ?
да ме дразни .. леко казано .. направо ме влудява :D Но след като свърши той започвам да разказвам за моите "супер бивши" и така се дразним взаимно :D Но като се замисля нека говори. Те все пак са бивши а аз съм сегашната:)
Insatiable
09-28-2008, 12:19
Определено не ми е приятно да слушам за бившите му, но понякога и това се превръща в тема на разговор :)
key_of_hell
09-28-2008, 12:24
Do kolkoto razbrah priqtelq ti durji narisuvan portret na biv6ata si nad svoeto leglo?!?!?Tova ve4e e malko izvun granicite! :shock:
E malko e izvun granicite kato go gleda6 izvun konteksta na tova 4e toi e hudojnik i vsu6tnost navsqkude visqt negovi kartini, a neiniq portret e istinski 6ediovur!
soul1199
09-28-2008, 12:27
mn drazni i se edno se fuka,ko me e*e,kolko e imal :?
soul1199
09-28-2008, 12:29
E malko e izvun granicite kato go gleda6 izvun konteksta na tova 4e toi e hudojnik i vsu6tnost navsqkude visqt negovi kartini, a neiniq portret e istinski 6ediovur! :shock: :shock: 6o ne go pomoli6 da ti naprai portret,sig 6e premesti neiniq :)
E malko e izvun granicite kato go gleda6 izvun konteksta na tova 4e toi e hudojnik i vsu6tnost navsqkude visqt negovi kartini, a neiniq portret e istinski 6ediovur!
Da,no vse pak bi mi bilo malko neudobno i krivo ako ve4no prisustva neiniq lik v prostranstvoto.Ina4e evala na mom4eto,neka ima pove4e talantlivi mladi hora! :)
key_of_hell
09-28-2008, 12:33
E malko e izvun granicite kato go gleda6 izvun konteksta na tova 4e toi e hudojnik i vsu6tnost navsqkude visqt negovi kartini, a neiniq portret e istinski 6ediovur! :shock: :shock: 6o ne go pomoli6 da ti naprai portret,sig 6e premesti neiniq :)
Ideqta zvu4i dobre no ne iskam da se sustezavam s neq, pod dostoinstvoto mi e, a i tova e nai sigurniq na4in da si skapq vruzkata!
Da,i spord men tova 6te e edinstveniq efekt ot predlojenieto ti. :)
Ideqta zvu4i dobre no ne iskam da se sustezavam s neq, pod dostoinstvoto mi e, a i tova e nai sigurniq na4in da si skapq vruzkata!
Накараш ли го да те заобича толкова много сам ще свали портрета й :)
key_of_hell
09-28-2008, 12:44
Opitvam se da kaja 4e tq ne visi tam zaradi tova 4e na neq e narisuvana biv6ata mu priqtelka a za6toto risunkata e perfektna ili s drugi dumi toi e genialen hudojnik!Obi4ame se bezumno ve4e pove4e ot 2 godini, no edva li 6te me zaobi4a pove4e ot egoto si!
Opitvam se da kaja 4e tq ne visi tam zaradi tova 4e na neq e narisuvana biv6ata mu priqtelka a za6toto risunkata e perfektna ili s drugi dumi toi e genialen hudojnik!Obi4ame se bezumno ve4e pove4e ot 2 godini, no edva li 6te me zaobi4a pove4e ot egoto si!
Понякога така става с нас творците :( Но аз не съм художник , все пак бих те посъветвал да се опиташ да го промениш :)
dAnieLkaaa
09-28-2008, 13:02
опитвам се да сменя темата веднага :-x
Lacey_66
09-28-2008, 13:45
охо определено мн дразни! в никакъв случай не говори за бившите си, когато си на среща 8-)
+1 :-o
BrokenInnocence
09-28-2008, 14:13
Зависи си от ситуацията, понякога ми е интересно да знам някои неща за тях, що за хора са били и т.н. Но признавам, че на моменти е и доста дразнещо, в зависимост от това за какво точно става дума. Важно е и на какво ниво е връзката ви. Човекът, когото безумно харесвах ми говори мн дълго за бившата и аз дори му давах съвети как да се оправят с нея, защото виждах колко е наранен без въпросната девойка.
aka6a_vamp
09-28-2008, 14:18
миии когато приятелят ми ми сподели за бив6ите ми ми стана приятно,за6тото се радвам,че мии разказа,важно е за мен..нооо тва трябва да си стане на по-късен етап,а не на първа сре6та мом4е да заговори за бившите си
galina_3
09-28-2008, 14:38
мн ясно,че дразни,но ако ме интересува нещо за бившата му ще го питам,но не и той да ми опява за нея :x #-o
sasha_90
09-28-2008, 15:18
Не ми говори за бившата му!
Vampire Blood
09-28-2008, 15:41
Всичко зависи от това за какво става дума. Смисъл, че понякога ми е много интересно да го питам за бившите му - как са изглеждали, какво са обичали и какво не, какъв стил са били, хобитата им и т.н. и т.н., ама понякога като започне да ми разказва колко готина е била, как носила къси полички и прозиращи тениски и потници, като не носила сутиен О...О или колко добра била в леглото о...О ей тогава много се дразня. ^^"
аз съм момче и мразя да говоря за бившите си приятелки (не че са особено много де) може би щото няма за какво да говоря за тях, мразиме се отдавна и хич не ща и да си спомням 8-)
миналото си е минало, важно е бъдещето! също и мразя да ми говорят за разни бивши момичетата - кво ми пука кой какво правил, нал исега аз съм важния? боли ме х*я за предишните :lol:
MiMcHeToOo
09-28-2008, 16:09
Не съм попадала на момчета, които да говорят за бившите си. Само ако аз ги попитам ;)
дразня се,ама кво да направя :o Той сам започва да ми говори и аз понякога продължавам да питам,мазохистка ли съм нз :-x
kato` limonche
09-28-2008, 16:43
Полседният ми не ми говореше за бившата, ами направо си говореше с нея. То не бяха едни обаждания по телефона от нея на всеки 10 минути, то не бяха излизанията й с нас, щото видиш ли, те били приятели 8). Не съм ревнувала, но се дразнех.
snejana67
09-28-2008, 16:45
:D :D много е дразнещо :D 8-)
partychild
09-28-2008, 17:21
Poznavam se i s trite mu bivshi... i znam vsqka kakvo predstavlqva.. dori s poslednata sam mnogo dobra priqtelka.. pitala sam go kak sa zapochnali vrazkata si..no toi ne obicha da mi govori za tqh ... po to4no ne se e seshtal za tqh :-D nqkoi pat mi stava nepriqtno ..no sam sviknala ve4e :)
Аааааааа!Това направо ме вбесява...Предишното ми гадже постоянно говореше за бифшата си.Казвах му да спре,щото ме дразни,ама той си продължаваше,уж ненарочно.Така и така скъсахме,една от причините беше тази така,че нЕма значение. 8-)
Просто ви съветвам момчета,не говорете на приятелките си за бифши гаджета или въобще за други момичета(освен такива,с които имате роднина връзка),че става страшно... :-D :(
Valkyrie
09-28-2008, 19:54
Когато той говори за бившите си...
аз се заливам от смях.
Не бе, гадно си е. Аз лично не съм търпяла дълго човек, който отделя повече от 3 минути на седмица за това да ми каже нещо за бившата си.
С мъжа ми нямаше как да избегна бившата, щото тя беше кажи-речи в същата компания, в която и ние излизахме, но той ми е разказвал само разни комични случки с нея, никога такива, които са пряко свързани с връзката им, ами разни неща от рода на това как тя редовно изпивала по бутилка водка и заспивала на всякакви невероятни места, и какъв зор виждал той да я занесе после до тях, щото тя е една едра и здрава мома... Интимният живот за него винаги е бил това, което трябва да бъде - интимен, затова не го споделя дори с мен. Така, както и аз не споделям своя.
PeopleAlwaysLeave
09-28-2008, 19:57
Мен лично ме влудява. Мразя да слушам за бившите му, още по-малко да прави някакви сравнения...Аз съм си аз и съм си такава-няма да бъда като никоя от бившите му - или свиква с тая мисъл и ми приема, или си хваща пътят :)
huligankata
09-28-2008, 20:16
На мен лично ми е доста интересно да слушам за миналите гаджета или любови на приятеля ми. Незнам защо просто искам да знам какво е било преди да ме срещне и за това доста често го разпитвам ако стане нещо на въпрос. Той в интерес на истината се дразни понякога, но си казва. Мисля че ако аз го питам няма проблеми да ми каже или ако стане на въпрос, незнам как ще е ако той сам повдигне темата и ми заобяснява.. Може би е по кофти така.
slun4ice_90
09-29-2008, 10:37
:) :D Странното е,че аз пък съм питала първа за това едно момче...Не се издразних,обаче не е подходяща тема за разговор...даже е много скучна... :D Бих казала,че даже е грешка....Когато се срещнеш с непознат човек смис. (първа среща) и да започнете да си лафите за бивши.... :?
HatebeeD
09-29-2008, 15:49
Ако заговори за бившите си значи винагище вижда тях в мен, а няма смисъл да си го причинявам...Просто заговори ли за бивша това за мен е КРАЯ!!!
Зависи колко говори. Препоръчително е да не се увлича.
Аз лично не харесвам хората без такт. Щом аз мога да го имам, значи и другия трябва да може да го има. Обикновено знам кога да си замълча, един средно интелигентен човек също трябва да знае кога да спре дадена тема. Това е един вид уважение към човека с/у теб. Такава тема от "нищо кой знае какво" може да стане нервеща...
Въпрос на уважение е да спреш с подобни потенциално дразнещи теми, за да не го огорчиш по някакъв начин... (събеседника ти)
Няма лошо да споделиш, даже е доста мило, сближаващо и сприятеляващо, но до един момент. След кратко разнищване на въпроса кой-какво-защо може с едно изречение да се приключи цялата тема. Примерно "Ама тя вечe e минало за мен/Защо да си говорим за това" или каквото и да е друго. Не да ми се обяснява надълго и нашироко ква кучка е, или колко як човек е и как й се възхищава, па кво са правили заедно, пък кви тъпи смси му е пращала след раздялата и пр. и пр. Не само че така ще се издразня/изревнувам (ако много харесвам момчето де.. ако не е много няма да му цепя басма, а просто ще го отпиша), ами и ще се замисля дали да си имам работа с него... :?
За мен е чест мъжа да ме има и като приятелка, и се старая да съм такава - харесва ми да ми имат доверие и да не ме възприемат само като обект за мляскане.. Ама дори с приятелите не всичко се споделя, и не до край. 8-) Аз на мойта най-добра приятелка знам кои са й болезнените теми и от елементарно уважение и грижа към нея не й говоря за това.. защот не искам да се чувства зле... както и да е, отплеснах се.
Накратко мисля че на някои теми е по-удачно бързо да им се слага края..
пп. А, и още нещо.. ако на тоя човек съм му потенциално гадже, той не бива да го забравя.. :? Повече съм гадже, отколкото приятелка.. да речем 60/40...
girls_aloud_
09-30-2008, 15:48
Дааа дразни ме МНОГО...Се пак той е с мен а не с тях и мен изобщо не ме интересува какво е било преди с тях :x Глупаво е
Дразня се много. От една страна не се дразня,защото те са ПРЕДИ,а СЕГА съм АЗ,но понякога е дразнещо като те сравняват или оприличават с някоя от тях. Особенно като ти кажат "Ама ти си второто момиче,което ..." ;] Понякога имам чувството,че го гони носталгия чак,но се опитвам да не го приемам толкова навътре ... все пак има момичета,които наистина заслужават да бъдат дадени за пример или да не са забравени :) И все пак миналото си е минало .. важното е настоящето.
Хмм.. в пове4ето слу4аи аз самата разпитвам, защото наистина ми е интересно. Но си признавам, има моменти, когато съм съжалявала, 4е съм питала.
Никак не ми беше приятно като ми веднъж ми разказва за когато правил тройка и кое как било.... Едно такова подробно и детайлно ми описа вси4ко, на коя мацка как пускал ръце, пък после на коя какво правил, пък те двете какво си правили една на друга, пък на него какво му правели, пък колко перфектно било... ама вси4ко, вси4ко....
И хипер доволен, хипер самодоволен, а аз се побърках. Едно, 4е няма да се навия на тройка, второ, 4е го виждам колко му е харесало, трето, 4е си ли4и как му се иска.... Копеле, малък ад ми беше това...
И после отиде да си удари една... :?
sextazy_baby
10-01-2008, 14:49
Ми момчето,с което съм сега никога не е споменавало за бивши
du4eto_9
10-01-2008, 15:39
mi toi ne si pozvolqva da govori zasvoite bivshi po skoro na men mi e po interesno :oops: prosto mu kaji moje bi che ne iskash v momentite kogatoste zaedno toi da ti razpravq za starite mu :smt007 :-) :-)
ами разбира се,че е гадно .. ,но моят приятел спря да говори ... 8)
Jumbie483
10-10-2008, 23:55
той попринцип няма желание да говори, но аз го карам да ми разказва :oops: интересно ми е понеже преди е бил ''bad boy'' и се е подигравал с много момичета, да не говорим на колко е разбивал сърцата :P
интересно ми е и защото така слушайки го какво е правил преди си давам сметка, колко много се е променил и колко ме обича :oops: :-)
slunchiceto0
10-11-2008, 05:27
Ами имала съм приятели които нон стоп са ми говорили за бивши и да ти кажа честно не е особено приятно,твоето момиче да слуша случки с бившата...някак си не е удачно въобще да се подхваща тази тема :)
sh3_1s_7h3_0n3
10-11-2008, 11:28
По-скоро аз питам, отколкото Той сам да ми заговори, иии ми е ставало кофти след това, но понякога просто искам да знам разни неща. Ей така. За себе си.
Но никога не задавам въпроси, чийто отговори не съм готова да чуя... ;)
аз пък много искам да знам всичко за бившите му и потоянно го разпитвам но той не обича да говори много за тях и се дразни като го разпитвам и за тва съм решила да престана :) а иначе много се радвам че не ме сравнява с тях,щот брат му ходи с най-добрата ми фр и 4мата излизаме заедно по принцип и брат му постоянно сравнява приятелката ми с бившите си и на нея и става кофти...а то наистина си е гадно :( :x
pisentseto
10-11-2008, 12:28
Ем на мен не ми пречи осебено стига да не прекалява,защото тогава става леко досадно.
На мен ми е любопитно какво е правил с тях ,някои тяхни случки да слушам. :P
DeSiTo0o
10-11-2008, 14:03
Naskoro edno mom4e koeto be6e hodilo dosta vreme s momi4e ot moq klas me svalq6e. Postoqnno me sravnqva6e s neq za nai malkoto ne6to. Naprimer "ti pone ne si kato neq tq vinagi kazva6e edi-kakvo si a ti si edi-kak-si" i tova mnogo me drazne6e naistina. Nqmam absolutno ni6to protiv neq,tq mi e edna ot svestnite momi4eta v toq klas, no prosto mrazq da me sravnqvat s nqkoi. Zatova mom4eta, kogato se opitvate da svalite nqkoe momi4e ne govorete za biv6ata si v nikakav slu4ai! Ako trugnete i se zadurjite dulgo tova e neizbejno,no vse pak ne e nujno da kazvate kolko ste q obi4ali,kolko hubavo vi e bilo s neq i t.n
Ами определено не ми е приятно да слушам за бивши, но какво да се прави.. поне сегашния ми приятел не говори за тях :)
unfaithful1234
10-12-2008, 10:07
То аз обикновено говора за Симеон (бившия ми) :D А той се хили...ама и той говори за неговата бивша... :D Тогава аз се хила
Веднъж ходех с едно момче,но изобщо не ми пукаше за него и той си мислеше че като почне да ми говори за бившите си ще почна да ревнувам и ще го заобичам(уникално тъп човек) и на мен ми писна да слушам само за това и го зарязах
хах до скоро бях в същото положение
Ами...зависи какво говори за тях...
Ако е нещо лошо...не ми прави впечатление...ама ако ми разправя нещо...къде как са били,вече се дразня
samoubiika
10-12-2008, 11:05
до сега никой не ми е говорил за бившите си...просто е гадно...или като почнат да те сравняват с онази другата...или че с нея е бил повече от колкото с теб само показва,колко я е обичал и не е приятно да разбереш,че си на 2ро място...или 3то или 5то или което и там да е.нали сега е стеб?кфо те интересуват неговите бивши?да се позамисли малко ;д
NaNa_SladuRana
10-12-2008, 12:48
той най-много да е споменал веднъж за някоя бив6а и ми беше интересно,НО аз на няколко пъти споменавам бив6ия и се чуствам гузно (въпреки че и той е питал за него)