Влез

View Full Version : Има ли смисъл?

Magi4eska_Kiss
09-28-2008, 08:34
Мивалото лято аз и най-добрия ми приятел, с който не се бяхме виждали отдавна-тръгнахме. :oops: (той беше станал много секси :oops: )... Такаа, всичко беше 6, ама като свърши ваканцията-всеки си отиде в своят град и своето даскало, но все още ходехме. Тогава му казах-дай ако искаш да скъсаме, защото ще ни е много гадно далеч един от друг. Той вика-няма смисъл, целуна ме нежно и ме пита:Все още ли искаш да скъсаме(все едно ме подкупва, но беше възбуждащо). АЗ му казах-Не,не искам да късаме. После си писахме по скайп отначало, после той изобщо не ми пишеше и аз го заподозрях в изневяра.... писах му СМС, че скъсахме, а той "ИЗВЕДНЪЖ" се появи на скайп от 2 седмици :-x и ми каза-"Кажи сега какво?". Излъгах го, че имам друг и той ми каза същото, даже ми прати снимка. Блокирах го. После го отблокирах и му се извиних, той ми каза, че това на снимката, всъщност е неговата братовчедка :shock: , и все още ме обича... :-) . Но за сега не иска да сме заедно, аз постъпих хладнокръвно и му каза:"Ми аз не съм споменала за такова нещо".
Другото лято като си отидем на село и двамата, той ми каза, че може би пак ще се съберем.
Аз много плаках, с него бях преживяла най-красивите си мигове... :( Въпроса ми е: Другото лято да си продължим ли връзката?(при положение, че явно и двамата се обичаме)
Благодаря на тези, които прочетоха темата ми! :)

HONDA
09-28-2008, 08:40
Дали те обича след като ти праща снимки на някакви девойки и се опитва да те ядоса? Нали се сещаш, че до другото лято има тоооолкова много време. Може да срещне някоя, пък може и ти да си харесаш някой друг ;) . Замисли се дали има смисъл след края на другото лято (ако пак сте заедно) да се получи същото нещо и отново много да плачеш...

Suncho
09-28-2008, 08:40
Щом си щастлива с този човек защо да не си изкараш още едно хубаво лято :)

sextazy_baby
09-28-2008, 09:15
Щом си щастлива с този човек защо да не си изкараш още едно хубаво лято :)

и да се разпориш от секс 8)
Най-вече ;)

mynichka
09-28-2008, 09:23
чакай откъде си сигурна , че другото лято пак и двамата ще си отидете на село..има толкова време.. :D може би той ще си намери друга ..пък и колко да те обича .?!

BaiToq
09-28-2008, 09:28
Ще се надяваш да ти пръсне...
вода в очите другото лято 8-)

Magi4eska_Kiss
09-28-2008, 10:07
Ще се надяваш да ти пръсне...
вода в очите другото лято 8-)
:lol:

sexa_na_kompleksa
09-28-2008, 10:18
Не го мисли толкова. Според мен е глупаво да сте заедно само през лятото. А пък явно не можете да поддържате връзка от разстояние... Опитай се да си намериш друг, пък като стане лято и си отидеш на село, ще му мислиш. :)

Magi4eska_Kiss
09-28-2008, 10:23
Не го мисли толкова. Според мен е глупаво да сте заедно само през лятото. А пък явно не можете да поддържате връзка от разстояние... Опитай се да си намериш друг, пък като стане лято и си отидеш на село, ще му мислиш. :)
Мерси.

dobity
09-28-2008, 10:56
тръгнете много ясно щом се обичате аз съм зад тебе! :wink: :wink: :wink: :wink:

Emery
09-28-2008, 14:45
не ти прочетах цялата тема, ама отговорът ми е не

sasha_90
09-28-2008, 15:13
Ако се обичахте,нямаше да сте заедно само за лятото.По-добре си намери друг.

Vampire Blood
09-28-2008, 15:18
Хех, мога да ви пожелая само късмет :)
Само може ли да те питам какво е имало на снимката? Смисъл дали са се целували, прегърнали или нещо друго?Или е била само 'братовчедката'. Честно казано малко не ми се вярва да е така, или просто се е вбесил че си си намерила друг, т.е. се е вързал на думите ти... и така е решил да те накара да ревнуваш. :? Честно казано не знам. хР

Harum_Scarum
09-28-2008, 15:20
Мивалото лято аз и най-добрия ми приятел, с който не се бяхме виждали отдавна-тръгнахме. :oops: (той беше станал много секси :oops: )... Такаа, всичко беше 6, ама като свърши ваканцията-всеки си отиде в своят град и своето даскало, но все още ходехме. Тогава му казах-дай ако искаш да скъсаме, защото ще ни е много гадно далеч един от друг. Той вика-няма смисъл, целуна ме нежно и ме пита:Все още ли искаш да скъсаме(все едно ме подкупва, но беше възбуждащо). АЗ му казах-Не,не искам да късаме. После си писахме по скайп отначало, после той изобщо не ми пишеше и аз го заподозрях в изневяра.... писах му СМС, че скъсахме, а той "ИЗВЕДНЪЖ" се появи на скайп от 2 седмици :-x и ми каза-"Кажи сега какво?". Излъгах го, че имам друг и той ми каза същото, даже ми прати снимка. Блокирах го. После го отблокирах и му се извиних, той ми каза, че това на снимката, всъщност е неговата братовчедка :shock: , и все още ме обича... :-) . Но за сега не иска да сме заедно, аз постъпих хладнокръвно и му каза:"Ми аз не съм споменала за такова нещо".
Другото лято като си отидем на село и двамата, той ми каза, че може би пак ще се съберем.
Аз много плаках, с него бях преживяла най-красивите си мигове... :( Въпроса ми е: Другото лято да си продължим ли връзката?(при положение, че явно и двамата се обичаме)
Благодаря на тези, които прочетоха темата ми! :)
1-во според мен за връзкати ви няма никаква преспектива .. Просто недеи ходи на село... Няма да го видиш и всичко ще бъде ОК.. И 2-ро колко мислиш че му пука за теб след като ти е прашал снимки на няква си там само за да те нарани.. Незнам ти решаваш..Успех!

soul1199
09-28-2008, 15:47
of do drugoto lqto,moje ve4e da ne se obi4ate,da si nameri6 nqkoi dryg i toi su6o,prosto nqma smisal,kato doide drygoto lqto,ako o6e se obi4ate,budi s nego,no ot sega ne si davai mn nadejdi

MartyParty
09-28-2008, 15:53
А ние откъде да знаем дали до другото лято няма да си харесаш някой друг. :? Зависи и от двамата според мен.До тогава може да станат много неща и поне аз не мога да ти отговоря на този въпрос.

MiMcHeToOo
09-28-2008, 15:53
Глупава работа... Да сте заедно само лятото, тва е тъпо :?