View Full Version : Шампоан
Здравейте :)
Предложете ми шампоан за коса, от който сте останали доволни. Знам, че всеки шампоан влия различно на всяка коса ... но все пак да не купувам на сляпо.
Косата ми е средно дълга и не си правя никаква прическа. Като я измия, през същия ден стои идеално, на другия - сравнително добре, но на третия ден трябва пак да се изкъпя ... прекалено разхвърляна е. От доста време ползвам Clear като сменям различните им видове, тъй като иначе косата ми привиква и не седи добре. Та целта ми е да сменя въобще марката шампоан и да видя дали резултатът няма да е по-добър ... ;)
Благодаря ви предварително за отговорите :)
Nadelina
09-28-2008, 11:49
Az haresvam shampoanite na Elseve, sega go ima s cink.
Sensuality
09-28-2008, 11:51
Тео ботаникъл рулз 8) 8-)
scoobydors
09-28-2008, 12:03
Ми аз от много време (може би година две) си ползвам само Head&Shoulders и съм страшно доволна :oops:
krisiiiiito
09-28-2008, 12:04
Ми аз от много време (може би година две) си ползвам само Head&Shoulders и съм страшно доволна :oops:
8)
И аз съм сравнително доволна от Elseve,но моят е с витамини някакъв.
Сменям го от време на време с Herbal Essences и косата ми си стои добре.
mynichka
09-28-2008, 12:05
и аз :grin:
miloto_girl_4e
09-28-2008, 12:05
Аз ползвам на Еlseve и съм супер доволна :) :)
Има и по-евтини ... напълно излишни са тия аромати в тоя :D
... в една подобна тема също много препоръчваха Elseve. Най-добре напишете и конкретната серия/вид, който ползвате. А това, че е с цинк какво ще рече - че подхранва повече косъма ли ? :)
ПП: На Head&Shoulders съм пробвал два вида ... не ми влияят добре на косата. Даже и пърхота си остава :\
scoobydors
09-28-2008, 12:10
ПП: На Head&Shoulders съм пробвал два вида ... не ми влияят добре на косата. Даже и пърхота си остава :\
Ми на всеки различно ;) лично на мен ми действа и нямам проблеми вече никакви :grin: ОБОЖАВАМ СИ КОСАТА :grin:
MostHated
09-28-2008, 12:26
Nivea за исправяне
bonbon4e1
09-28-2008, 12:29
emi az saam mn dovolna ot shauma (nz dali to4no taka se pi6e de :D ) pozvam go ot 1-2 god i sam mn dovolna probvala sam toq zleniq s kivi ,rozoviq za podhranvane i sega v mom sam s kafeviq deto e za grija i vyztanovqvane (ot nego sam nai dovolna)s kokos e mn qko miri6e :D
LeVski_fen
09-28-2008, 12:33
emi az saam mn dovolna ot shauma (nz dali to4no taka se pi6e de :D ) pozvam go ot 1-2 god i sam mn dovolna probvala sam toq zleniq s kivi ,rozoviq za podhranvane i sega v mom sam s kafeviq deto e za grija i vyztanovqvane (ot nego sam nai dovolna)s kokos e mn qko miri6e :D
+1
Schauma определено :-|
Obsession
09-28-2008, 12:41
+1
Schauma определено :-|
Дааа, мирише страхотно и ми действа страхотно на косата. Така, де, действаШЕ, май привикнах към него и ще го сменям. Замислям се за Елсев, много хора го препоръчват 8)
pinky_shine
09-28-2008, 12:54
Казваш, че е разхвърляна - отиди на фризьор да ти пооправи прическата, а иначе Елсев с цинк :smt007
Казваш, че е разхвърляна - отиди на фризьор да ти пооправи прическата, а иначе Елсев с цинк :smt007
Често ходя на фризьор, но не е от самата прическа ... просто косата седи нещо средно между смачкана/разрошена ... и по никакъв начин не може да се оформи :)
Ще прегледам по-късно всички отговори и ще преценя какво да си купя ( към Elseve и Shauma май клони избора засега ). :)
Infinity
09-28-2008, 13:22
аз съм със много къдрава коса и използвам clear оформя ми я перфектно clear-ice cool :grin:
Inaaaaaaaa
09-28-2008, 13:33
бегай бе,тва е колко да не ти е мръсна косата :D
Sensuality
09-28-2008, 13:42
тфа,че на твоята коса не се отразява добре не значи,че и при мен е така
snejana67
09-28-2008, 13:50
:grin: :grin: ползвам от една година само пантен
Аз ползвам на Еlseve и съм супер доволна :) :)
ии аз така ..розовия и оранжевия 8)
LovEsIckk
09-28-2008, 14:24
Az haresvam shampoanite na Elseve, sega go ima s cink.
+ :)
pinky_shine
09-28-2008, 15:14
:D
LadyCarameL
09-28-2008, 15:19
Wash&Go определено. :) Пробвала съм и съм останала доволна от:Пантен,Билка,Дева.
donkihot
09-28-2008, 15:27
шаума...кафявия...
и аз шаума тоя с кивито :wink: има няква съставка дето омекотява водата и после косата ми е мн яка и ми държи повече от омазняване ;) другите шампоани изкъпа се и на другия ден пак трябва :? а и тоя мерише супер яко :P
и аз шаума тоя с кивито :wink: има няква съставка дето омекотява водата и после косата ми е мн яка и ми държи повече от омазняване ;) другите шампоани изкъпа се и на другия ден пак трябва :? а и тоя мерише супер яко :P
сори пуснах съобщението 2 пъти :oops:
zvezdichkaaa
09-30-2008, 10:55
Моята коса е мазна и Шаумата ми я съсипа много.Иначе Хед анд Шоудърс не е лош и много харесвам на Ейвън тези,който ползвам в момента.Правят косата ми много хубава и освен това с балсама после косата ми мирише трайно.
BurningDesire
09-30-2008, 13:03
Мойта работа със шампоаните е сложна. Не съм доволна от Head&Shoulders, нито от Schauma, нито от Elseve, и други съм пробвала и не ми харесват, сега няма да изброявам. Много добре бях с шампоаните на Oriflame, но сега след като си боядисах косата ползвам Garnier Fructis Color Resist и мисля, че съм много добре с него.