Влез

View Full Version : Trade maxi center Pleven

viki_beb4ety
09-28-2008, 16:04
http://www.maxi-tc.com/maxi/bars/ Vijte i pls kajete kakvi magazini imaa pls hubavo li e ako nqkoi e hodil??? :grin:

ElisaDay
09-28-2008, 16:11
Аз ходих вчера (: Нищо особенно не е като цяло комплекса...На последния етаж има едно кафене и един магазин за дрехи.А на др. етажи магазини за дрехи и за телефони, бельо и някакви джунджурийки.А в магазините за дрехи .. нищо интересно!Същите магазини, на същите марки, които са и по центъра ;) Тук-таме някой различен (: Има много магазини за обувки .. т.е. те са два-три, но са доста големи :)

viki_beb4ety
09-28-2008, 16:16
A ima li makovi magazini ili sa nekfi obiknoveni? :-)

gret4ety
10-15-2008, 14:11
Ima muzikalen magazin :grin: , magazini za drehi i obuvki, kafene... abe ob6to vzeto t1po osven qkite suit4eri :P . ima eskalator i v1n6en asansior otv1tre :lol: Nema nikfi kecki MALLA 6TE E PO QK :P 8)

sladur4etyYy
10-15-2008, 14:53
аз ходих вчера, харесах си пуловерче и ботушки. марките на дрехите не са кой знае колко по-ралични от тези по центъра, има само на една марка (забравих коя 8-) ) , на 3-ия етаж май беше магазина й, която мисля няма други магазини в плевен. та аз оттам си харесах няколко нещица ама сега не ми се дават 500 лв. за боклуци :D та сигурно ще си купя само пуловерчето и ботушките (които бтв видях и в един друг магазин за обувки, оня близо до ''цв. спасов'', само че не тенденз, не универсал, а оня на страничната стена, с/у едно фото... както и да е, не ме разбра, ясно ми е...поне опитах :D :D :D )

hrisi666
10-15-2008, 19:07
от там си купих нов часовник преди 4-5 дни много готин и много му се кефя от 2-я етаж :-P :P