View Full Version : Протест срещу училището!
sexy_baby_originale
09-28-2008, 16:07
На всеки сигурно му е писнало да става рано сутрин, за да ходи на училище.На всеки един ученик сигурно му е писнало да висне 7-8 часа в училище.. Наблюдения са установили, че един ученик може да стои средоточен до 4 час. Според вас нормално ли е да стоим толкова много в училище. От 08:00 до 14:00 . Нормално ли е. При това ни натоварват толкова много с домашните и така на татък... Какво ще кажете да се съберем и да протестираме срещу системата, която ни смачква и изтощава непрекъснато!?! С мен ли сте? :D
ДААААААААААААА БУНТТТТТТТТТ :lol: :lol:
amazonkata90
09-28-2008, 16:12
Такъв протест е безсмислен. И освен това, другата опция е да седим на училище примерно от 8 до 11, а след това от 1 до 4. Само че така времето се разпилява много повече...
Oф кви глупости прриказваш.. ми дай да учим по 2 часа на ден, па и през съботата и неделята, и ваканции да нямаме, а защо не и докато станем на 30?
Не знам ти къде учиш, но в моето училище реално погледнатоимам до 7 часа а в цялото време,което прекарвам са включени и междучасия, освен това реалното време в което трябва човек да е съсредоточен наистина когато няма контролно е към 30 минути на час(кат доиде даскала не се почва веднага, нали??)Така че 7 по 30 минути прави 210 минути, делено на 60 е 3 часа и 30 минути-къв ти е проблема тогава???
На всеки сигурно му е писнало да става рано сутрин, за да ходи на училище.На всеки един ученик сигурно му е писнало да висне 7-8 часа в училище.. Наблюдения са установили, че един ученик може да стои средоточен до 4 час. Според вас нормално ли е да стоим толкова много в училище. От 08:00 до 14:00 . Нормално ли е. При това ни натоварват толкова много с домашните и така на татък... Какво ще кажете да се съберем и да протестираме срещу системата, която ни смачква и изтощава непрекъснато!?! С мен ли сте? :D
Абсолютно нормално е, имаме и достатъчно време и за компютър, пиене, любовни мъки и гледане в тавана.
Не. :lol:
MostHated
09-28-2008, 16:45
[b]това са глупусти... никой не учи, никой не седи съсредоточен 7 часа... спим си и тфа е! няма какво да се залъгваме! какъв е проблема?! и да правиш нещо какво спред теб ще постигнеш? ДРИСЛЬО! [/i]
Абе да...гадно е,ама да ти кажа от протест няма смисъл.
24white24
09-28-2008, 18:51
Прекалено много филми гледате, щяла да протестира срещу системата :lol: Аз като казвам на момчетата да не мешат матеряла с разни боклуци, щото ето какви деца излизат после те не ми вярват...
miss_ludataa
09-28-2008, 19:00
Не!!
SK0RP10N
09-28-2008, 19:25
Ами не ми е приятно да кисна в даскало по толкова време - така е.
Но искаме или не, ще го правим до навършване на 16 годишна възраст.
От там нататък момичетата по шивашките цехове и магистралите, момчетата по бостаните и по строежите.
mysterious93
09-28-2008, 21:10
Ами не ми е приятно да кисна в даскало по толкова време - така е.
Но искаме или не, ще го правим до навършване на 16 годишна възраст.
От там нататък момичетата по шивашките цехове и магистралите, момчетата по бостаните и по строежите.
абе така е,но в България ако имаш връзки ,даже и да не си учил няма да работиш по бостаните :-D
Of are stiga ste se obqsnqvali ... i vsi4ki da sa saglasni (a to o4evidno ne sa) tova nqma da stane sistemata e takava i nadali 6te mojem da q promenim ... taka 4e zalqgaite nad u4ebnicite i ne se zanimavaite s gluposti :D
DieselBlood
09-29-2008, 15:12
С ТЕБ СЪМ БРАТЧЕ,НА ВОЙНА.
ЕВАКУАЦИОНЕН ПЛАН:
1 ЛАПЕТА И МОМИЧЕТА
2 ДРУГИТЕ
ТАЗИ ВОЙНА СЕ ВОДИ САМО ОТ МОМЧЕТАТА!
МОМИЧЕТА НИЩО ЛИЧНО
Аз не знам някой до сега да е умрЕл от учене :? Ще протестира :lol: Тцтц... да ти имах проблемите :lol:
Escarina
09-29-2008, 16:01
Ми като не ти харесва не ходи бе. После ще имаш невероятния шанс да работиш в ЧИСТОТА.
tItEufFf
09-29-2008, 16:07
Ама че си прост.. :? Даже не е забавно
VerryBerry
09-29-2008, 16:08
Ми като не ти харесва не ходи бе. После ще имаш невероятния шанс да работиш в ЧИСТОТА.
Ами да,нека си прекъсне обучението,щом не й се стои 8-)