Влез

View Full Version : фондация Кирил и Методий

rebel_kid
09-28-2008, 17:55
Някой има ли идея какво представлява входящият тест за курса за подготовка за TOEFL? И г/д какво ниво на трудност е?

Gownhill
09-28-2008, 22:42
адски относителен въпрос ,за някои е лесен за други не толкова , па за някои труден значи отиди в КМ и се запиши за курсове по Тоефл общо зето ще правите примерни тестове и ще добиеш дадена представа за какво става дума . Иначе за самото тестче ,където ти гледат какво ти е нивото е елементарно дори ако не го направиш кат хората изискай да те запишат на най трудното ниво защото там се работи върху примерните тестове !

rubi
09-28-2008, 23:36
адски относителен въпрос ,за някои е лесен за други не толкова , па за някои труден значи отиди в КМ и се запиши за курсове по Тоефл общо зето ще правите примерни тестове и ще добиеш дадена представа за какво става дума . Иначе за самото тестче ,където ти гледат какво ти е нивото е елементарно дори ако не го направиш кат хората изискай да те запишат на най трудното ниво защото там се работи върху примерните тестове !
тук не съм съгласна винаги е по-лесно за хората да се справят с теста ако са минали през двете нива на подготовка,защото на второто ниво се правят само примерни тестове,а когато отидеш и на първо ниво те подготвят поотделно за всяка част на теста и така ти добиваш представа за времето с което разполагаш много по-добре отколкото веднага да се хвърлиш в решаване на самия тест!

kPuCkA
09-29-2008, 06:57
Аз за тази фондация нищо добро не съм чула, даже напротив.

Loshotia
09-29-2008, 12:54
Мои съученици като отидат там и кажат, че учат в 1АЕГ не им дават тестове, а направо ги вкарват в напредналата група :D

Kisses_P
09-29-2008, 16:08
Аз пък съм чувала добро,ходих на курсове там и съм доволна.Уча в английска гимназия.

Gownhill
09-29-2008, 20:26
тук не съм съгласна винаги е по-лесно за хората да се справят с теста ако са минали през двете нива на подготовка,защото на второто ниво се правят само примерни тестове,а когато отидеш и на първо ниво те подготвят поотделно за всяка част на теста и така ти добиваш представа за времето с което разполагаш много по-добре отколкото веднага да се хвърлиш в решаване на самия тест![/quote]

зависи ако езика й е на високо ниво няма нужда , па и времето тече ако изка да кандитаства за америка трябва до 1 януари да има резултати от тоефела.

rubi
09-30-2008, 00:28
зависи ако езика й е на високо ниво няма нужда , па и времето тече ако изка да кандитаства за америка трябва до 1 януари да има резултати от тоефела.
може да, ама нали се сещаш че за Америка трябва и САТ-че 8)

Mariikaa
11-15-2008, 09:16
Ehoooo az sum nova tyk i bih iskala da razbera malko pove4e za Fondaciata Kiril i Metodii????? :-D Moje li da mi kaje nikoi za kyrsovete TOEFL i da mi preporuchate prepodavatel ;))) :-o

rubi
11-15-2008, 18:23
Ehoooo az sum nova tyk i bih iskala da razbera malko pove4e za Fondaciata Kiril i Metodii????? :-D Moje li da mi kaje nikoi za kyrsovete TOEFL i da mi preporuchate prepodavatel ;))) :-o
ами като ти дадат тест те определят кое ниво си....после си избираш група...и според това коя група си ти определят кой е преподавателя.....
иначе инфо има в сайта им....
http://www.cmfnd.org/

Elenceto
11-30-2008, 17:32
Здравейте,
Предстои ми подготовка за Toefl и освен това ще ми трябва максимален брой точки.
Въпросът ми е колко ефективна е подготовката в "Кирил и Методий"? Притеснява ме факта, че групите са от доста хора и не съм сигурна дали се постигат максимални резултати. Колебая се м/у тях и "Модулор". Ако някой ги е чувал, ще очаквам мнения.
Моля всеки, който има конкретен опит от курсовете за Toefl да напише отзиви...
Благодаря :)