View Full Version : Балсам без отмиване за по-лесно разресване??
Дами, хайде помощ моля.
трябва ми балсам без отмиване за по-лесно разресване. Или някакъв продукт в тая област.
Проблемът ми е там, че се боядисвам и след боядисване косата ми е супер зле. И едвам я реша.
И преди да попитате:
да, използвам балсам с отмиване;
да, използвам маски;
да, използвам кристали
освен това използвам и на Лореал едно продуктче - термо-изглаждащ крем. Hot liss се казва, розова опаковка.
Друго ми трябва.
smile_for_life
09-28-2008, 19:01
Pantene Color без отмиване :smt028 :wink:
pinky_shine
09-28-2008, 19:07
То май всички марки или поне фирми имат такъв вид балсам.Отиди в някоя аптека, парфюмерия или квото и да било и питай за балсам без отмиване на марката от която си най-доволна.
Това е ясно. И в интернет мога да проверя.
Аз искам мнение на човек, който ползва нещо подобно.
WithLove
09-28-2008, 19:39
Оф,раэбирам те идеално,эащото и аэ го имам тоя проблем с пълна сила.Ужасно трудно ми се раэресва косата,да не кажа,че даже е почти невъэможно.Пробвала съм ужасно много продукти,които уж спомагат раэресването,но почти нищо не ми е помогнало.Ще ти препоръчам два продукта,от които съм доволна,но не ти гарантирам,че ще останеш въэхитена.Едното са маските на Natur Vital.В състава им има къна.Аэ иэполэвам таэи,която е эа руса коса,эащото съм с доста русо по главата.Добра е и наистина доста омекотява косат.Но те съветвам като се намажеш с нея и поседиш 5 минути,да се срешиш с гребен направо под душа,преди да я отмиеш .Ще ти е доста по-лесно.След това иэлиэаш и си слагаш там кристалите,които полэваш и пак решиш.Другото е маската эа боядисана коса на Keune.Попринцип продуктите на фирмата са професионални.Фриэьорката ми я препоръча и си я вэех.Доволна съм.Но пак под душа се реши преди да я отмиеш.Балсами беэ отмиване не съм полэвала.Но от тея два продукта съм доволна.Те са единствените,които бих ти препоръчала от милионите ,които съм полэвала...вчера си купих някаква маска эа иэтощена коса на Parisienne -някаква италианска фирма.С ленено семе е,което уж въэстановява третираната коса.Сега ще я пробвам и ако е добра,ще кажа :)
Емануела, много ти благодаря!
Ще пробвам поне 1 от нещата, които каза. А някакви ориентировъчни цени можеш ли да ми кажеш :)
WithLove
09-28-2008, 20:32
Чакай,чакай,чакайй...
Сега се иэкъпах и пробвах новата маска,эа която ти споменах.Мнооого ме кефи.На нея си пише,че трябва да се срешиш под душа.Много лесно ми се среши косата,беэ усилия,а беше много оплетена.Ще видим като иэсъхне как ще е положението,но мисля,че е добра маската.Така че и нея ти я препоръчвам,даже май эаема първо място в класацията. :)
А эа дените:
На KEUNE мисля,че струваше около 25 лв.
А на Natur Vital e около 10 лв.,аэ я купувам от ЦУМ эа 9,10.
Таэи новаа струваше 6 и нещо :)
Ще пробвам при първа възможност!
WithLove
09-28-2008, 20:45
Ето това търси :]
http://picnic.ciao.com/it/6942945.jpg
Infinity
09-29-2008, 12:35
значи аз ползвам балсам без отмиване на глисс води се за суха и изтощена коса и е против накъсване жесток е :grin: косата става мн мека и се реши супер лесно.можеш да пробваш с него но при мен ефекта е перфектен :)
kris4ety14
09-29-2008, 13:07
значи аз ползвам балсам без отмиване на глисс води се за суха и изтощена коса и е против накъсване жесток е :grin: косата става мн мека и се реши супер лесно.можеш да пробваш с него но при мен ефекта е перфектен :)
Аз също ползвам такъв балсам-Gliss на Schwarzkopf с експресно действие
liquid silk gloss и съм много доволна.Има различни видове включително и за боядисана коса.Около 6,30 лв струва.
mishmula
09-29-2008, 13:53
Аз също ползвам такъв балсам-Gliss на Schwarzkopf с експресно действие
liquid silk gloss и съм много доволна.Има различни видове включително и за боядисана коса.Около 6,30 лв струва.
=;
да ти кажа има и мнооооого голямо значение с каква боя се боядисваш
препоръчвам ти Гарниер и то новата с маслиновия екстракст...от самата боя косата си става супер иначе аз съм доволна като цяло от серията на СънСилк..зелена ииии...лилава май.. за къдрава и права иам.. :-)
Ами боядисвам се с Палете Colour XXL и то за кичури. Но просто не си намирам при другите добри цветове. Искам червено, което да не бие на оранжево.
иначе мерси много за отговорите, ще се снабдя с няколко неща и ще видим :)
LetiCherry
09-29-2008, 22:07
Tova, koeto az moga da ti preporu4am e edin serum za blqsuk i lesno razresvane na Pantene ICE SHINE, izglejda taka (po-golqma snimka ne namerih) http://www.familie-im-web.de/familie/schoenheit/01/pantene_pro_v_ice_shine_serie_04.jpg
Pravi kosata adski lesna za razresvane i krai6tata mnogo meki. Struva okolo 5 vero, samo neznam dali go ima v Sofia. No gore6to go preporu4vam. :) Sled kato go pokazah na edna priqtelka, koqto ima6e su6tiq problem kato teb polzva samo tozi produkt. Taka 4e pomaga ne samo na men.
Arr0gAnT
09-30-2008, 13:04
Има един спрей на Глис Кюр оранжев мн яко мириве който е за заплитащи се краища и по лесно разресване, на мене ми върши работа :)
Sensuality
09-30-2008, 13:13
Има един спрей на Глис Кюр оранжев мн яко мириве който е за заплитащи се краища и по лесно разресване, на мене ми върши работа :)
Да наистина тея спрейове на Глис Кюр са страхотни ползвала съм и оранжевия и розовия,който пък е за блясък.Препоръчвам на авторката да си вземе един от тези спрейове,няма да сгреши.Аз сега смятам да пробвам и жълтия за изтощена коса,защото иначе множко и дойде на последък на моята коса :) Иначе има много балсами без отмиване преди време си бях поръчала от моята фризйорка такъв балсам,който беше много хубав,но отдавна свърши и за съжаление не помня каква марка беше :-o А бе отиди в някой козметичен магазин там ще ти препоръчат хубави балсами :)