PDA

View Full Version : Наистина се нуждая от ГОЛЯМА помощ :S

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 18:11
Значи..то е доста дълго, затова ще се опитам да го разкажа по най-краткия начин .. И плс не спираите да четете щом видите, че е дълго, защото наистина страшно съм объркана :S ... Значи, още в началото на лятото се запознах с едно момче, мн е симпатичен и голям пичага..Тогава аз имах приятел(същият, с който съм и сега) Преди около седмица същото момче с което се запознах ми писа в импулс, от там сега си пишем всеки ден по скайп и мисля, че той показва по някъв начин, че ме харесва..Но не това е въпроса .. Аз имам приятел, на който държа мн..но откакто си пиша с гореспоменатото момче приятелят ми започва да ми писва :S а сме заедно почти 11 мес. .. Също така приятеля ми тази 1 сед. е мн странен, не се държи така, както обикновенно и мн често вече ми е скучничко с него ... А в четвъртъка който идва (02.10) ще се сабираме класа .. той също ми каза, че ще е там с някакъв клас... Вчера имаше РД и ми обеща да ме черпи, като поиска от мен една :* .. Таа казвайте ми какво да правя плссс :S :( #-o :neutral: :roll:

Andreev
09-28-2008, 18:14
KILL YOURSELF!

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 18:17
KILL YOURSELF!

Да инт. решение .... Стига бее сер. искам помощщщщщщ :neutral: :neutral: :neutral:

anichkaaaa
09-28-2008, 18:18
Типичното .. появява се някакъв друг, по - "интересен" и айде вече твоя не ти е интересен ... :?

soul1199
09-28-2008, 18:20
ami ti haresva6 li tova novo mom4e??

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 18:22

Не приятелят ми, а др ли ? Ами до известна степен ...
Ам нз какво да правя ....

_sheherezada_
09-28-2008, 18:23
Изглежда новото момче те е накарало да разбереш че тръпката към приятеля ти е отминала,но само ти знаеш какво да направиш и как би се чувствала щастлива.Ако нямаш вече чувства към приятеля си спри да залъгваш и него и себе си и се разделете.Решението си е само и единствено твое.

Andreev
09-28-2008, 18:26
ей много сте зле... вие като не знаете к'во искате ние ли ше знаем :x

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 18:26
Въпрос : Би ли било добро решение, ако изчакам четвъртъка, за да видя дали има смисъл или не (за "новото" момче) ..ако стане нещо да помисля кой искам .. ако пък не да се опитам да възвърна отношенията си с приятеля ми ???

anichkaaaa
09-28-2008, 18:28
Въпрос : Би ли било добро решение, ако изчакам четвъртъка, за да видя дали има смисъл или не (за "новото" момче) ..ако стане нещо да помисля кой искам .. ако пък не да се опитам да възвърна отношенията си с приятеля ми ???

Не, аз наистина останах без думи .. Абе момиче ти знаеш ли изобщо кво искаш ?! Ейй такива пикли как ме дразняяят :-x Това да не са ти някви нови дънки , да мислиш кой модел да вземеш ?! Да не стане твойта работа : " От два стола, че на земята " ...

soul1199
09-28-2008, 18:28
Въпрос : Би ли било добро решение, ако изчакам четвъртъка, за да видя дали има смисъл или не (за "новото" момче) ..ако стане нещо да помисля кой искам .. ако пък не да се опитам да възвърна отношенията си с приятеля ми ???ami iz4akai nai-dobre da razbere6,kakvo 4yvstva6

DeCuTo0
09-28-2008, 18:31
ти сама си прецени колко държиш на сегашния си приятел ... ние как да преценим дали държиш на сегашния си приятел ... само внимавай да не земеш някакво решение, за което да съжаляваш после

DevilWish
09-28-2008, 18:32
Какво да чака?Щом се колебаеш ясно е ,че чувствата ти към приятелят ти са минала тръпка

MostHated
09-28-2008, 18:33

Не, аз наистина останах без думи .. Абе момиче ти знаеш ли изобщо кво искаш ?! Ейй такива пикли как ме дразняяят :-x Това да не са ти някви нови дънки , да мислиш кой модел да вземеш ?! Да не стане твойта работа : " От два стола, че на земята " ...

Точно това щях да драсна и аз

DeCuTo0
09-28-2008, 18:33

май така ще стане \:D/

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 18:37
|( И най-тъпото е че при някфо колебание или нз си кфо всеки ше те нарече някак си и ше те опреква ... и аз съм човек бе д**ба .. Знам мн добре, че тфа за което се колебая е тъпо и накрая може както казахте "от 2 стола на земята" ам нали за тфа е тая тема тука |( За да знам какво да правя ...

Scarface_
09-28-2008, 18:52
ти не си човек ... ти си жена ! даже и жена не си ...момиче си ...защо си се захванала сериозно със приятеля ти щом дори до избор ще стигаш/// вие незнаете кво искате...искате някой сериозен,добър да ви обича и да ви е верен ...получавате го и кво ...омръзва ви ...после момчетата тва момчетата онова... по темата : мразя изневярата,лъжата и предателството ! и никога не бих направил нито 1 от 3те неща/// бих те съветвал даже и да не си помислиш за споменатото момче...блокирай го просто ...бъди с приятеля ти ...когато се скарате и иска да те остави ,ако това стане някога , не го спирай ! защото той заслужава нещо по-добро.не че те упреквам ,но тогава може да правиш каквото поискаш просто недей да предаваш човека ,който си мисли че има човек до себе си ! ! ! помисли си на теб ако ти се случи... УСПЕХ И ДАНО ПОМИСЛИШ С РАЗУМА СИ ! А НЕ С ......

MayKyTy
09-28-2008, 18:52

Да не съм злобна ама искрено и го пожелавам т'ва щот и мен ме дразни 8-) Така поне ше се освести малко 8)

anichkaaaa
09-28-2008, 18:54

Да не съм злобна ама искрено и го пожелавам т'ва щот и мен ме дразни 8-) Така поне ше се освести малко 8)

Абе и аз си мислех да напиша , че й го пожелавам, ама викам айде да не ставам прекалено зла :oops: :D

MayKyTy
09-28-2008, 19:01

Абе и аз си мислех да напиша , че й го пожелавам, ама викам айде да не ставам прекалено зла :oops: :D
Аз май по-зла не мога да стана тей че... :P А пък сега само да посмее да ми прави изречение как ще я насмета :oops:

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 19:09
А бе тука май няа да намеря помощ и съвети шот май явно някои не са попаднали на подобен проблем ... няа зн .. Ако някой има мнение подобно на anichkaaaa & CBupen`3aeK по-добре да НЕ пишат !!!!!! |(

MayKyTy
09-28-2008, 19:10
А бе тука май няа да намеря помощ и съвети шот май явно някои не са попаднали на подобен проблем ... няа зн .. Ако някой има мнение подобно на anichkaaaa & CBupen`3aeK по-добре да НЕ пишат !!!!!! |(
Да ти е жива и здрава даскалицата по български :-o

.. DeViL mAy CrY ..
09-28-2008, 19:13
Мила,аз също съм имала такива ситуации.При мен това да харесам другото момче а не гаджето ми беше временно.ВИнаги оставах с гаджето си.Премисли го ти знаеш най-добре,но да не се получи да скъсате да тръгнеш с новото момче и да се сетих за бившия.Това в много гадно така че премисли добре какво си решила.Успех :)

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 19:14
Да ти е жива и здрава даскалицата по български :-o

извинявай ама ти за тва ли си ф тая тема ?! да гледаш грешките ?! и не е тфоя работа кое как пиша ок ?!

anichkaaaa
09-28-2008, 19:14

Аве миличка , нали именно за това е форума , да се изказват мнения и да се дават съвети ! Е, аз изказвам мнение , така че ... Хайде спри ме !!!! Мнението ми , че си пикла, която не знае какво иска няма да се промени , каквото и да става !! ТОВА мисля аз , ТОВА казвам , нямам намерение да ти се подмазвам и да изказвам фалшиво съжаление ! Просто мразя ей такива като теб , това е всичко ! Нищо лично , може и да си свястна п*тка, но просто ми бъркаш в нервите много здраво ! Пък и да , тука не е мястото да търсиш съвети от подобен тип, поради простата причина , че никой в този форум не може да ти каже ТИ какво искаш разбираш ли ? Така че оправяй се :)

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 19:17
anichkaaaa като не ти изнася темата и нямаш съвет кфо пишеш тогава ?!
пфф ... да ти кажа само, че не само аз имам подобни колебания ! ...

anichkaaaa
09-28-2008, 19:19

Ама аз не съм казала , че не ми изнася темата :) И напротив имам съвет казах ти да внимаваш какво правиш , за да не стане така с двата стола .. Не можеш да пишеш видяхме, поне се научи да четеш ! :?

MayKyTy
09-28-2008, 19:20
Я недей буча на девойката ... говори ти като на човек ти се държиш като кретен (не че не си де). И ще си правя каквото си искам :-o

Scarface_
09-28-2008, 19:21
прави са да те упрекват...и аз мразя такива момичета...нищо лично не те познавам и не ме интересуваш но ме е жал за момчето ...11 месеца в заблуда ... а ти мрънкаш кой да избереш... (пуке)

SuperBadSuperFresh
09-28-2008, 19:28
11 месеца са.ще съжаляваш.не рискувай дори сега да ти се струва малко скучен и така натактък ше видиш че кажи речи не можеш без него.Можеше да рискуваш ако беше сигурна в чувствата ти към новото момче но очевидно не си така че моя съвет-поговори с приятеля си и забрави новия пич :P

sladur4etyYy
09-28-2008, 19:58
прави са да те упрекват...и аз мразя такива момичета...нищо лично не те познавам и не ме интересуваш но ме е жал за момчето ...11 месеца в заблуда ... а ти мрънкаш кой да избереш... (пуке)

що пък да са 11 месеца заблуда?! просто може връзката им вече да е изчерпана, но тва не значи че в началото не е била истинска..

към авторката.. да, аз мисля 4е е по-добре да изчакаш до тва събиране там и да решеш. но наистина мн добре обмисли какво искаш

Scarface_
09-28-2008, 20:08
женски глупости

sasha_90
09-28-2008, 20:13
Не заслужаваш и двамата!Остани сама,докато се научиш да уважаваш човека,с когото имаш връзка.

sladur4etyYy
09-28-2008, 20:16
женски глупости

колко си съпричастен... :D

Scarface_
09-28-2008, 20:18
кво е тва изчерпана връзка кви са тея глупости ?! тряаа има разнообразие в средата ,раотите които прават и т.н ,но определено ако иам любов няма се получи така... ! ! !

sladur4etyYy
09-28-2008, 20:25
кво е тва изчерпана връзка кви са тея глупости ?! тряаа има разнообразие в средата ,раотите които прават и т.н ,но определено ако иам любов няма се получи така... ! ! !

ами щом толкова време са били заедно едва ли е било без нищо :? а и разделите са нещо нормално, хората се събират и разделят, тва 4е са били еди си колко време заедно не тряа да ги спира да се разделят ако нещата не вървят

zWezdichkaaa
09-28-2008, 20:29
Значи..то е доста дълго, затова ще се опитам да го разкажа по най-краткия начин .. И плс не спираите да четете щом видите, че е дълго, защото наистина страшно съм объркана :S ... Значи, още в началото на лятото се запознах с едно момче, мн е симпатичен и голям пичага..Тогава аз имах приятел(същият, с който съм и сега) Преди около седмица същото момче с което се запознах ми писа в импулс, от там сега си пишем всеки ден по скайп и мисля, че той показва по някъв начин, че ме харесва..Но не това е въпроса .. Аз имам приятел, на който държа мн..но откакто си пиша с гореспоменатото момче приятелят ми започва да ми писва :S а сме заедно почти 11 мес. .. Също така приятеля ми тази 1 сед. е мн странен, не се държи така, както обикновенно и мн често вече ми е скучничко с него ... А в четвъртъка който идва (02.10) ще се сабираме класа .. той също ми каза, че ще е там с някакъв клас... Вчера имаше РД и ми обеща да ме черпи, като поиска от мен една :* .. Таа казвайте ми какво да правя плссс :S :( #-o :neutral: :roll:

по=добре поговори с приятеля си и нека оточни защо така се държи.. колкото до другото момче може да е само увлечение, трябва да си сигурна в чувствата си към него :-o :)

(S) AINT
09-28-2008, 20:53

Не приятелят ми, а др ли ? Ами до известна степен ...
Ам нз какво да правя ....

Остани с приятеля си! Чуждото и той ще ти писне а любовта си остава

{P}{ViK$s$}{P}
09-29-2008, 05:53
ти не си човек ... ти си жена ! даже и жена не си ...момиче си ...защо си се захванала сериозно със приятеля ти щом дори до избор ще стигаш/// вие незнаете кво искате...искате някой сериозен,добър да ви обича и да ви е верен ...получавате го и кво ...омръзва ви ...после момчетата тва момчетата онова... по темата : мразя изневярата,лъжата и предателството ! и никога не бих направил нито 1 от 3те неща/// бих те съветвал даже и да не си помислиш за споменатото момче...блокирай го просто ...бъди с приятеля ти ...когато се скарате и иска да те остави ,яко това стане някога , не го спирай ! защото той заслужава нещо по-добро.не че те упреквам ,но тогава може да правиш каквото поискаш просто недей да предаваш човека ,който си мисли че има човек до себе си ! ! ! помисли си на теб ако ти се случи... УСПЕХ И ДАНО ПОМИСЛИШ С РАЗУМА СИ ! А НЕ С ......
+1 :P :P :P

zoben_pitbul
09-29-2008, 07:15
Ами нормално е да има много негативни мнения-хората обичат стабилността, а, уви, ти не си стабилна. Ясно е, че с приятеля ти имате малко общо, поне го скъсай преди да тръгнеш с другия, защото иначе ще постъпиш много грозно.

smooke
09-29-2008, 07:22
ne si preebvai vruzkata s mom4eto :-x :-x :-x :-x

xXx_ThePrincess_xXx
09-29-2008, 08:27
МЕРСИ ЗА МНЕНИЯТА .. АЗ ВЕЧЕ НАПРАВИХ ИЗБОРА СИ, АКО МОГА ТАКА ДА ГО НАРЕКА .. ТОЕСТ 1 ВИД МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ТЕМАТА Е СТАРА .. ;) НЯМА СМИСЪЛ ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ВЕЧЕ ТУК ;) :)

HONDA
09-29-2008, 09:53
И кой избра?

slun4ice_90
09-29-2008, 10:50
Ако продължаваш да мислиш така ще останеш сама! :? Ходи, гони дивото... :?

HePeAJIeH
09-29-2008, 12:32
Тъпа курва-НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ !

Andreev
09-29-2008, 15:39
Тъпа курва-НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ !
=D> =D> =D> =D>

sScream
09-29-2008, 20:01

Там е работата, че нямаш...като проимаш което няма да е лесно кат та гледам ще видиме дали още мислиш така

Scarface_
09-29-2008, 21:09

Там е работата, че нямаш...като проимаш което няма да е лесно кат та гледам ще видиме дали още мислиш така

за мен ли става въпрос ?

Valhala
09-29-2008, 21:14

Добре казано :lol:

slim__shadygirl
09-29-2008, 21:33
](*,)

russianmafiaboss
10-01-2008, 00:13
типично е..