Влез

View Full Version : Четчица за обем ... необходима ми е :D ...

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 22:44
Значи искам да попитам дали някой знае каква четчица да си взема за топиране, защото вчера бях на фризьор, но забравих да попитам фризьорката ... тя ме топира обаче стана мн по - добре отколко аз сама се топирам.. имам впредвид, че на следващия ден косата ми се сплита от топирането когато се топирам сама .. а от фризьорката изобщо не се ступва .. плс кажете ако знаете каква четчица да си търся... :-P
(sry ако имам някъде грешки :-D )

xXx_ThePrincess_xXx
09-28-2008, 22:48
...
Аа и ако не е проблем ако намерите или имате някакви картинки на прически да сложите ... да препоръчатте някоя прическа .. нещо което и сама мога да направя :P (косата ми е дълга малко под гърдите :) )

Madn3s5
09-29-2008, 04:59
Мисля,че освен четка ще са ти нужни и фризьорските 'препарати' с които те е мазала :)

Wrathchild
09-29-2008, 06:40
За топиране става и онези, ситните гребенчета, едни такива мънички са. Обаче не знам дали още ги продават, аз имах такъв преди около 7-8 години.

ELiTyYy
09-29-2008, 07:36
аз се топирам с гребенче за въшки ... хаха :)
Добра работа ми върши/.... : )

BlueCat
09-29-2008, 08:03
Мисля, че тези най-дребните гребенчета ще свършат работа :)

MiSs_Na_BiSs
09-29-2008, 08:27
Мисля, че тези най-дребните гребенчета ще свършат работа :)
+ 1 :) :) :) :) :)

xXx_ThePrincess_xXx
09-29-2008, 08:31
Еми и аз имам такъв обаче на др ден косата ми един вид се ступва и понеже ми казаха че има такива гребенчета дето "зъбчетата" са влакнисти и на ситно наредени се чудя дали се продават такива ..

jghgh
09-29-2008, 09:10
най-добре питай фризьорката си

ioancheto
09-29-2008, 09:11
има си специални гребенчета за топиране в магазините за козметика попринцин се продават,като идеш питаш и ти казват,не е толкова трудно.. И се казват "гребени" , не "четчици" ;)

BurningDesire
09-30-2008, 13:21
Тия малките ситни гребенчета въобще никва работа не вършат. На фризьорките нещата за тупиране са наистина четки, специално моята фризьорка ползва нещо като телена четка, подобна на тия, с които се чешат/чистят кравите и разните му там добитъци, ама е по-малко. Не се смейте, наистина така изглежда! И върши страхотна работа, много добре изглежда косата, такъв ефект с гребенчето въобще не се получава.

Sensuality
09-30-2008, 13:25
има си специални гребенчета за топиране в магазините за козметика попринцин се продават,като идеш питаш и ти казват,не е толкова трудно.. И се казват "гребени" , не "четчици" ;)

+1 :) И все пак неможеш да постигнеш ефекта както при фризйора,не е само до гребена,но и до самото умение да се тупираш :)

ioancheto
09-30-2008, 14:01

+1 :) И все пак неможеш да постигнеш ефекта както при фризйора,не е само до гребена,но и до самото умение да се тупираш :)

да,съгласна съм :)

yozito
09-30-2008, 15:30
Аз имам едно гребенче за топиране-мн ситно ама е едно такова...нз как да обясня...все едно ся няколко гребенчета на едно...нз дали ме разбрахте.
А тези четки дето говорите зъбчетата са като от тел както някой каза по-горе.Като се поразходиш малко в козметичните магазини няма как да не намериш.;)