Влез

View Full Version : Още една тъпичка тема ...

amadeuskb
09-29-2008, 10:05
Здравейте!
Значи иам малко рпоблемче.Така в един клас съм с едно мимиче от 2 год.Миналата години за малко да тръгнеме ,но аз се правих на ударен и не стана.Сега пак почнахем си пише по скайп,флирт и аз директно я попитах "Кога ще ходиме на кафе" тя каза "когато кажеш само да оздравея защото съм болна".Неска аз отивам в дасклото и си сядам на чина обаче момичето се правя ,че не го познавам.Смиисъл такъв като влза в час веднага почвам с момичетата да лафя и никога с момичетата.Дало това ми е грешката.Иначе в скайпа сичко е точно лафиме си песнички си пращаме целъвки ала-бала.Та проблема е като влза в клас нищо не и казвам даже не я поглеждам.Дайте идеи кфо да и казвам нещо.Знам ,че е тъпа темата ,но да има за писане нещо ...

sladur4etyYy
09-29-2008, 10:13
започни със ''здрасти'' :D

slun4ice_90
09-29-2008, 10:16
Здравейте!
Значи иам малко рпоблемче.Така в един клас съм с едно мимиче от 2 год.Миналата години за малко да тръгнеме ,но аз се правих на ударен и не стана.Сега пак почнахем си пише по скайп,флирт и аз директно я попитах "Кога ще ходиме на кафе" тя каза "когато кажеш само да оздравея защото съм болна".Неска аз отивам в дасклото и си сядам на чина обаче момичето се правя ,че не го познавам.Смиисъл такъв като влза в час веднага почвам с момичетата да лафя и никога с момичетата.Дало това ми е грешката.Иначе в скайпа сичко е точно лафиме си песнички си пращаме целъвки ала-бала.Та проблема е като влза в клас нищо не и казвам даже не я поглеждам.Дайте идеи кфо да и казвам нещо.Знам ,че е тъпа темата ,но да има за писане нещо ... Ами,човек излезте заедно някъде не е задължително да я каниш на баналното кафе...Може на разходка..Заговори я за нещо,което знаеш,че я интересува.Бъди мил.А това за даскалото,може просто да не е била в настроение!Пък и щом се правиш на ударен така става.."Желязото се кове,докато е горещо!"... :?

HONDA
09-29-2008, 10:19
На първо време по-често псоещавай часа по бълг. ез. Ти грам не можеш да пишеш!
Поздравявай я, заговаряй я. Все ще се намери какво да й кажеш.

Harum_Scarum
09-29-2008, 10:46

+1 :D :shock: Заговори я на тема която е вълнува.. Прояви малко изобретателност : )

koalka
09-29-2008, 10:49
Тъпо е да се правиш на ударен и един вид да тежкарееш, защото ще стане като предния път, не се ли учиш от грешките?
Пак нищо няма да стане, ако се държиш така.Бъди внимателен, покажи, че я харесваш, поне водете някакъв разговор, защото всичко ще си остане в скайп.А в скайп е тъпо да се държиш така, а после - нищо.Ще помисли, че не ти стиска.

sasha_90
09-29-2008, 10:49
Първо се научи да пишеш по грамотно.Като имаш интерес към момичето й обръщай по-голямо внимание.

Ev1l
09-29-2008, 11:06
Разбери какво харесва..Къде ходи.И гледай да се засичате по-често.Заговаряй я, и ако и тя си пада по теб..Другото си идва :)

scoobydors
09-29-2008, 11:14

+1 :D :shock: Заговори я на тема която е вълнува.. Прояви малко изобретателност : )

Pliok0019
09-29-2008, 11:46
Ако е добра по български я покани у дома, да ти попредаде малко частни уроци..

amadeuskb
09-29-2008, 12:10
Стига с тоя български :D
Бързах да го напиша ,защото трябваше да ходя да пия бира и за това :D
Ем като отида в даскло ,ако я заговоря веднага женските от няшия клас зашочват да говорорат и некфи лафчета да пускат.И някакси тъпо.Ако сме на саме ще е по-добре ...

HONDA
09-29-2008, 13:41
Стига с тоя български :D
Бързах да го напиша ,защото трябваше да ходя да пия бира и за това :D
Ем като отида в даскло ,ако я заговоря веднага женските от няшия клас зашочват да говорорат и некфи лафчета да пускат.И някакси тъпо.Ако сме на саме ще е по-добре ...
Кой клас си, че момичетата още се кикотят, когато някое момче заговори друга мома?! :shock: 6-ти?!
Да не ти пука от тези им приказки!

Whyniser
09-29-2008, 14:15

Еми ей тука се крия цаката.Да си изобретателен :oops: 8-)