Влез

View Full Version : Харесвам едно момиче,но незнам как да и го кажа?

kendiman
09-29-2008, 11:28
..

mir4eto93
09-29-2008, 11:38
Еми, почни да и правиш намеци, не е хубаво да си прекалено директен, защото можеш да я уплашиш, упитай се да прекарвате повече време заедно и то ще си проличи ако тя си пада по теб и иска нещо повече :) Успехче 8)

slun4ice_90
09-29-2008, 11:43
Започни да й правиш комплименти намеквай й де....то се подразбира...Но в никакъв случай не бъди директен... :wink: :smt018

kendiman
09-29-2008, 11:44
Започни да й правиш комплименти намеквай й де....то се подразбира...Но в никакъв случай не бъди директен... :wink: :smt018
по подробно може ли :)

slun4ice_90
09-29-2008, 11:51
по подробно може ли :) Значи бъди й и приятел интересувай се от нея покажи й,че те интересува.Разпитвай я за проблемите й и нека да знае,че може да разчита на теб.Спечели й доверието.А за комплименти просто й ги прави...Пр,ако има хубава прическа й го кажи..Има много варианти как да направиш комлимент просто се замисли! :) Ако има още нещо питай тук съм.

scoobydors
09-29-2008, 11:52
Така,това момиче е от моя клас,говори ме си често,базикаме и т.н.много я харесвам,но се страхувам да и го кажа защото нз как ще ми отварне и дали ако рискувам няма да се чувствам неловко(все пак ще учим заедно още 4 години) и просто ако и кажа че я харесвам незнам как
Потърси в търсачката малко бе :x пълно с такива теми едно към едно еднакви :x

kendiman
09-29-2008, 11:57
по подробно може ли :) Значи бъди й и приятел интересувай се от нея покажи й,че те интересува.Разпитвай я за проблемите й и нека да знае,че може да разчита на теб.Спечели й доверието.А за комплименти просто й ги прави...Пр,ако има хубава прическа й го кажи..Има много варианти как да направиш комлимент просто се замисли! :) Ако има още нещо питай тук съм.
мммм да има още нещо,чудя се дали да я покана да отидем на кафе само двамата,иначе благодаря ти до тук

slun4ice_90
09-29-2008, 12:00
мммм да има още нещо,чудя се дали да я покана да отидем на кафе само двамата,иначе благодаря ти до тук Покани я,но я попитай тя къде иска да отидете...Може да не обича кафетата....поне аз вече мразя..банално ми стана...Може на кино или на разходка просто. :)

kendiman
09-29-2008, 12:01
много ти благодаря......ако има още препораки от други хора да казват

slun4ice_90
09-29-2008, 12:02
много ти благодаря Няма проблем!Успех! :)

kendiman
09-29-2008, 12:12
ако може и да ми дадете още някви препоръки за тема на разговор

slun4ice_90
09-29-2008, 12:23
ако може и да ми дадете още някви препоръки за тема на разговор Разбери от какво се интересува.Има страшно много теми,за които може да се говори.Ако я заговориш за футбол а тя не го обича и не й е интересно си говорете за музика или нещо друго.Страшно много теми може да намериш за разговор,както казах.Музика,Тв,животни (общи),ако се познавате от по-дълго може и други.

slim__shadygirl
09-29-2008, 12:29
:wink: Покани я да излезете някаде заедно и я целуни в подходящия момент

moonlady
09-29-2008, 12:44
:wink: Покани я да излезете някаде заедно и я целуни в подходящия момент подкрепям :P

NaNa_SladuRana
09-29-2008, 13:15
давай по- смело,никoй няма да разбери скритите ти мисли и купнежи,ако не ги изкажеш/покажеш.няма какво да губиши :)

HONDA
09-29-2008, 13:34
Е няма защо да й казваш. Излезте на кафе, разходете се. Абе покани я на среща и ще разбереш дали и тя има нещо към теб. Ако има направо я целуни, няма защо да правиш лапешки работи ("Аз те харесвам, а ти мен?). Ако пък мислиш, че няма нищо, просто се продължете приятелските отношения.

kendiman
09-29-2008, 13:36
давай по- смело,никoй няма да разбери скритите ти мисли и купнежи,ако не ги изкажеш/покажеш.няма какво да губиши :)
и аз така смятам,но ако я покана на среща,а тя ми откаже,ще ми стане много гадно,незнам после дали ще имаме същитете приятелски отношения както до сега