View Full Version : Поредното влюбено момиче
mim4ety_sara
09-29-2008, 12:21
Здравейте,сигурно има много такива теми в които пише,че като си влюбена трябва да му кажеш,но аз просто съм толкова срамежлива,че... :oops: :oops: Как да отида пред него и да му кажа "Здравей ,много те харесвам'' ,да то да беше по скайп,амаа трябва от някой негов фр. да му го взема,ама те каквито са му приятелитее :? .Аз съм 7 клас,а той е 8..какво да правя :-o
slun4ice_90
09-29-2008, 12:28
Здравейте,сигурно има много такива теми в които пише,че като си влюбена трябва да му кажеш,но аз просто съм толкова срамежлива,че... :oops: :oops: Как да отида пред него и да му кажа "Здравей ,много те харесвам'' ,да то да беше по скайп,амаа трябва от някой негов фр. да му го взема,ама те каквито са му приятелитее :? .Аз съм 7 клас,а той е 8..какво да правя :-o Този срам..мале... :-D Когато го видиш му пойскай скайп,ако си много притеснена се успокояваш и си казваш,че всичко ще е наред.Бъди по-смела. :-) Успех! Знам какво ти е,но трябва да го преодолееш!
Emi gledai po niakakav nachin da se sbliji6 s nego ,niakoia situacia v ,koiato shte mojesh da go zagovorish i taka.Uspeh ,i ne se pritesniavai tolkova mnogo niama smisal :P
mim4ety_sara
09-29-2008, 12:31
Здравейте,сигурно има много такива теми в които пише,че като си влюбена трябва да му кажеш,но аз просто съм толкова срамежлива,че... :oops: :oops: Как да отида пред него и да му кажа "Здравей ,много те харесвам'' ,да то да беше по скайп,амаа трябва от някой негов фр. да му го взема,ама те каквито са му приятелитее :? .Аз съм 7 клас,а той е 8..какво да правя :-o Този срам..мале... :-D Когато го видиш му пойскай скайп,ако си много притеснена се успокояваш и си казваш,че всичко ще е наред.Бъди по-смела. :-) Успех! Знам какво ти е,но трябва да го преодолееш!
aa ama kak az sam mn sramejliva samo deto dneska pone 10 pyti tova stana,zna4i az tykmo se obry6tam da go vidq i toi me gleda,qvno 6toto go vikam po koridora po ime :oops: :oops: :oops:
slim__shadygirl
09-29-2008, 12:32
ОМФГ всичко др ,но не и скайп :(
mim4ety_sara
09-29-2008, 12:33
za6to :D :D
slun4ice_90
09-29-2008, 12:37
aa ama kak az sam mn sramejliva samo deto dneska pone 10 pyti tova stana,zna4i az tykmo se obry6tam da go vidq i toi me gleda,qvno 6toto go vikam po koridora po ime :oops: :oops: :oops: :D Ами след като го викаш не се ли е усетил хах...Знам,че си много срамежлива то и аз съм... :lol: Обаче го преодолявам и вече не съм чак толкова...Ами значи тогава,когато пак го срещнеш в коридора се блъсни в него все едно без да искаш, извини се и така ще се заговорите!За нещо друго не знам ще помисля... :-o
Pliok0019
09-29-2008, 12:38
Земи ми скайпа.
mim4ety_sara
09-29-2008, 12:39
misliiiiiii a za blyskane v minaliq mi lybim me blysnaha :D :D ama az mu kazah po abv,toi ne me razbra posle edin 6anty ot na6iq klas kaza na nego i na fr mu 4e edno momi4e go haresva i celiq mu klas (11klas) i ot 8,9,10 klas doidoha da me vidqd koq sam :razz: :razz: :razz: ujas :oops: ama sega nz ko da pravq s toq skype :-D
mim4ety_sara
09-29-2008, 12:40
Земи ми скайпа.
e kak :D :D :D
Pliok0019
09-29-2008, 12:41
Земи ми скайпа.
Общи познати нямате ли? Някой от класа му?
При мен се получава нещо подобно.Момчето е с 1 година по голям от мене аз съм 8, а той 9.Имам му скайпа, обаче ме е страх да му кажа в очите че го харесвам.Но по различното е че той си има гадже и нещата се оплитат много.Такаче ако това момче което ти си харесваш си няма гадже по добре действай навреме за да не сажаляваш после! УСПЕХ!!!
slun4ice_90
09-29-2008, 12:44
misliiiiiii a za blyskane v minaliq mi lybim me blysnaha :D :D ama az mu kazah po abv,toi ne me razbra posle edin 6anty ot na6iq klas kaza na nego i na fr mu 4e edno momi4e go haresva i celiq mu klas (11klas) i ot 8,9,10 klas doidoha da me vidqd koq sam :razz: :razz: :razz: ujas :oops: ama sega nz ko da pravq s toq skype :-D :lol: ОМГ...Мила,забрави за скайп поне за сега...То там всичко е много лесно,но после ще ти е много по-трудно на живо.... :? Мисля... :D Аз не преставам да мисля...
mim4ety_sara
09-29-2008, 12:45
Земи ми скайпа.
Общи познати нямате ли? Някой от класа му?
am ne iam det poznavat nqkoi ot klasa mu i mislq moq fr da zeme skype my ot negov,no nz dali 6te stane :( 8-)
mim4ety_sara
09-29-2008, 12:46
misliiiiiii a za blyskane v minaliq mi lybim me blysnaha :D :D ama az mu kazah po abv,toi ne me razbra posle edin 6anty ot na6iq klas kaza na nego i na fr mu 4e edno momi4e go haresva i celiq mu klas (11klas) i ot 8,9,10 klas doidoha da me vidqd koq sam :razz: :razz: :razz: ujas :oops: ama sega nz ko da pravq s toq skype :-D :lol: ОМГ...Мила,забрави за скайп поне за сега...То там всичко е много лесно,но после ще ти е много по-трудно на живо.... :? Мисля... :D Аз не преставам да мисля...
aa az kato mu kaja po skype mislq,4e posle nqq me e sram :)
slun4ice_90
09-29-2008, 12:49
aa az kato mu kaja po skype mislq,4e posle nqq me e sram :) Ок. :) Намери му скайпа и от там действай!Обаче да не ти стане навик...И после,ако те покани да излезете теб още да те е срам.. :-o
slim__shadygirl
09-29-2008, 14:59
Щото е супер тъпо да кажеш на някой че го харесваш/обичаш по скайп.Такива работи се казват очи в очи :P
HatebeeD
09-29-2008, 15:25
Една моя приятелка харесваше едно момче и аз му намерих скайпа от сестра ми и и го дадох...Тя реши първо нали да се поопазнаят и после да стреля...но след като тя му каза за чувствата си той и каза, че при него не е така и след като тя го видя беше потънала в земята от срам така, че по-добре в очите...Само си мисли какво ще е ако той сподели чуваствата ти и всичко ще е Ок..А ако не те харесва ще го преживееш :)
mim4ety_sara
09-29-2008, 16:18
sega razbrah dosta za nego zna4i:pu6i treva :D am pe4en e (i sladyk) ,utre 6te mi dadat skype my,noo toi qvno znae 4e go haresvam 6toto... :lol: :lol: :lol: am ii ina4e kak v o4ite da mu kaja ,predstavete si da me obidi ili primerno da ne me haresa,az 6te potana v zemqta ot sram :oops: :oops: :oops: :oops: [/quote]
NaskoKaulitz
09-29-2008, 16:30
ами намери го ако се е регнал в сайт за запознанства и му пиши "аа ама ние не сме ли от едно даскало" и така :D
mim4ety_sara
09-29-2008, 16:31
ax da be ti lud li si :lol: :lol: :lol:
Здравейте,сигурно има много такива теми в които пише,че като си влюбена трябва да му кажеш,но аз просто съм толкова срамежлива,че... :oops: :oops: Как да отида пред него и да му кажа "Здравей ,много те харесвам'' ,да то да беше по скайп,амаа трябва от някой негов фр. да му го взема,ама те каквито са му приятелитее :? .Аз съм 7 клас,а той е 8..какво да правя :-o
МЪЛЧИ СИ
тва е най-голямата тъпня "кажи му че го харесваш"
и той кво?
гаранция че ще почне да те отбягва, или ако не те отбягва то задължително си си стопила шансовете...
когато някой ти каже че те харесва обикновено не го имаш в предвид щото ти е на тепсия и няма никакъв интерес.. хората така са устроени...
прави, квото ще правиш, гледай да му станеш поне добра позната, не се натискай като кучка, овладей емоциите, слушай разума и след повече време му признай чувствата си.. няма смисъл да бързаш.. опознайте се..
hanovete
09-29-2008, 17:37
карай го по-полека и не насилваи нещата
дори и да си хубаво момиче,с добре сложено тяло да доидеш и да ми кажеш здравеи,обичам те нема как да ти откликна на емоцията
-гледаи да го заговориш да излезете на някое кафе с общи приятели нещо такова
may_be_different
09-29-2008, 17:39
zna4i purvo mu vzemi skaipa posle po4ni da uvurta6 kato go pita6 ima6 li si priqtelka,haresva li si nqkoq i ako kaje NE ti si na liniq tva ne e nikaf suvet de ama ti pojelavam USPEH!!!!;)
MoOnLiGhT_ShAdOw
09-29-2008, 17:47
Аз съм 7 клас,а той е 8..какво да правя :-o
Порасни първо, после сама ще се сетиш какво да правиш...
anichkaaaa
09-29-2008, 17:57
Tц .. лапета :-P Какво толкова срамно има да отидеш при него и да му кажеш : " Абе страшно си сладък , адски много ми харесваш" или нещо подобно ... Ако нещо те отреже ( не ти го пожелавам) му казваш просто : " ем .. шанс ;) " врътваш си задника и си заминаваш ! Не е толкова сложно , колкото го мислиш :) успех ;)
mim4ety_sara
09-29-2008, 17:59
Tц .. лапета :-P Какво толкова срамно има да отидеш при него и да му кажеш : " Абе страшно си сладък , адски много ми харесваш" или нещо подобно ... Ако нещо те отреже ( не ти го пожелавам) му казваш просто : " ем .. шанс ;) " врътваш си задника и си заминаваш ! Не е толкова сложно , колкото го мислиш :) успех ;)
ti pravila li si go :D
kat4enceto
09-29-2008, 18:01
абе вки са тея детски историй бе хора!!!Стига с тия пощи стига с тия скайпове!!!!АМАН вече!!
правила го е... ама до сега не е казвала фразата "еми..шанс ;) " :P
anichkaaaa
09-29-2008, 18:02
Еми дам ;) Само че мене не са ме рязали :D
Щото е супер тъпо да кажеш на някой че го харесваш/обичаш по скайп.Такива работи се казват очи в очи :P
точно така!!! =D> Тея неща се казват на живо, очи в очи, докато тя е под теб! :lol:
mim4ety_sara
09-29-2008, 18:05
em predstavete si ako kaje am zaet sam iam gadje mali 8-)
Всички и казвате тя да му каже :-o По принцип не трябва ли момчето да и каже .Все пак е и по-голям.
Просто трябва да му го покажеш,с поглед или нещо друго :)
Whyniser
09-29-2008, 18:14
Отново Cutthroat Bitch 8) . Тя е била ФейййШШъннНка бе маЙннъЪЪ за това ги е сменяла кат носни карпи 8-)
anichkaaaa
09-29-2008, 18:17
Отново Cutthroat Bitch 8) . Тя е била ФейййШШъннНка бе маЙннъЪЪ за това ги е сменяла кат носни карпи 8-)
Ни Съ иБаВъйЙ С кАкЪ СиИ 8-) 8-)
Whyniser
09-29-2008, 18:18
Ни Съ иБаВъйЙ С кАкЪ СиИ 8-) 8-)
Cutthroat Bitch :-P
ми малиии, пак ще кажеш "еми.. шанс", ще се оттеглиш и няма повече да се слагаш за да не си навлечеш гнева на гаджето му, а и да не изглеждаш тъпо в очите му.. не бъди лепка :)
mim4ety_sara
09-30-2008, 11:20
ми малиии, пак ще кажеш "еми.. шанс", ще се оттеглиш и няма повече да се слагаш за да не си навлечеш гнева на гаджето му, а и да не изглеждаш тъпо в очите му.. не бъди лепка :)
dobre iskate li da go vidite :D vijte kvo si e napisal na opisanieto :?
Приказлива красива слива си ти ма нали ма кажи ма Ъъъ......... беги гледай фудболисти кво глеаш мен ?!?!?! i mislq 4e 6te me otrejii :oops: :oops: :oops: :oops:
OpenedSky
09-30-2008, 12:46
Оффф ти пък какво го мислиш ... Наиситина си тревожно срамежлива ... Я отивай и му казвай най-накрая ... Кво очакваш да направиме тука ? Казват ти кво да направиш :? а ти пак ама ама кво ама бе ебаси тъпата ! не си преживявала несподелена любов нали ?
Vampire Blood
09-30-2008, 12:48
Dude, good luck. Аз обаче аko бях на твое място щях да си мълча. То и аз принципно не съм от момичетата, което да си принзава :D Ама все някак тва става. :) Честно казано ти предлагам да си мълчиш. Някак му прави намеци, че го харесваш, ама определено не го следи като луда :-D Ще остане с лошо впечетление за теб. Смисъл, то наистина може да се блъснеш в него по 'погрешка' хРР Ама тва е много стар трик и той ще знае :-o Заговаряй го, може да си лафите като приятели. Той ако те харесва - ще ти каже. Смисъл, че принципно момчетата не са срамежливи колкото момичетата, така че те бързо признават @_@
Съветвам те първо да го опознаеш, щото като гледам май много не се познавате? Заговори го по коридорите на даскало, кажете си имената, рождените дати, мечтите, хобитата, какво мразите и какво обичате и т.н. и т.н. Така след няколко дена му поискай скайпа ЛИЧНО!! Щото иначе ще се пита откъде го имаш :D
Късмет.
mim4ety_sara
09-30-2008, 16:02
Dude, good luck. Аз обаче аko бях на твое място щях да си мълча. То и аз принципно не съм от момичетата, което да си принзава :D Ама все някак тва става. :) Честно казано ти предлагам да си мълчиш. Някак му прави намеци, че го харесваш, ама определено не го следи като луда :-D Ще остане с лошо впечетление за теб. Смисъл, то наистина може да се блъснеш в него по 'погрешка' хРР Ама тва е много стар трик и той ще знае :-o Заговаряй го, може да си лафите като приятели. Той ако те харесва - ще ти каже. Смисъл, че принципно момчетата не са срамежливи колкото момичетата, така че те бързо признават @_@
Съветвам те първо да го опознаеш, щото като гледам май много не се познавате? Заговори го по коридорите на даскало, кажете си имената, рождените дати, мечтите, хобитата, какво мразите и какво обичате и т.н. и т.н. Така след няколко дена му поискай скайпа ЛИЧНО!! Щото иначе ще се пита откъде го имаш :D
Късмет.
Da ne se poznawame
+1 :oops: :-D
Гледай да се сближиш с него и тогава действай! Успех \:D/ \:D/ \:D/
sasha_90
09-30-2008, 16:13
Защото там е тъпо.Не можеш да разбереш всъщност каква ще е реакцията му."Здравей,много те харесвам" също не е за предпочитане.-Може да се оплаши и да избяга.По-добре се сближи с него и тогава,ако ще му казваш,че го харесваш.
mim4ety_sara
09-30-2008, 16:34
Da taka e nai-dobre,no toi ne e ot teq obiknovennite mom4eta ami se e sabral s edni hipar4eta mn vajni,deto samo se zaqjdat i gadnoto e 4e pu6at trevaa :D :D i neznam kak 6te me priemat negovite fr a i samiq toi :)
Никъф скайп , да не го и мислиш.На живо , иначе само ще те е срам още повече , като го свикнеш по скайп...Аз ти казвам по скайп за сега нищо не можеш да направиш.