Влез

View Full Version : И тя и аз го хар

nelito_131
09-29-2008, 14:18
имам ужасен проблем с една от най-добрите ми приятелки харесваме едно и също момче.Днеска тя ми каза че го хар(тя незнае че аз го хар) и се чудя дали да и кажа че и аз го харесвам или да си замълча и какво да прая дали да я нараня ку тръгна с него или да се откажа от него заради приятелството ни.ПЛС хелп 8-[ 8-[

dimitar_ak
09-29-2008, 14:20
имам ужасен проблем с една от най-добрите ми приятелки харесваме едно и също момче.Днеска тя ми каза че го хар(тя незнае че аз го хар) и се чудя дали да и кажа че и аз го харесвам или да си замълча и какво да прая дали да я нараня ку тръгна с него или да се откажа от него заради приятелството ни.ПЛС хелп 8-[ 8-[

Ами ако тя тръгне с него?

nelito_131
09-29-2008, 14:24
е да и това може да стане но все пак дали да се откажа от него заради нашето приятелство

HONDA
09-29-2008, 14:38
е да и това може да стане но все пак дали да се откажа от него заради нашето приятелство
ДА. А може да се откажете и 2те ако е някое увлечение

hild
09-29-2008, 14:41
Трябваше още на момента да й кажеш, че и ти го харесваш.

ThePowerOfLove
09-29-2008, 14:45
Ако сега й кажеш ще прозвучи все едно,за да й е гадно и не го харесваш наистина... не знам

Иначе може би трябва и двете да се откажете, ако държите на приятелството си...

bafka
09-29-2008, 14:52
Преди година имах същия проблем. И аз и мойта приятелка харесвахме едно и също момче. Поговорихме и решихме да се откажем от него, защото на света има много момчета, но съвсем малко възможности за приятелство, такаче помисли си и поговорете... УСПЕХ !!! ;)

_InSaNe_
09-29-2008, 15:03
ем аз ти предлагам да не се отказваш... всмисъл окей.. най-добри приятелки сте... и по-добре й кажи.. щото вие може да го харесвате и ти да се откажеш от него за да може тя да тръгне с него.. ама представи си че се окаже че той харесва теб... то тогава той няма да тръгне с приятелката ти и не мисля че има правото да ти се разсърди.. защото ще е глупаво ;)

HatebeeD
09-29-2008, 15:16
Според мен трябва да и споделиш,че и ти го харесваш,но в никакъв случай едно момче не трябва да ви скара..А щом става на въпрос за най-добрата ти приятелка...ще е най-добре и двете да се откажете от него :)

s3xy
09-29-2008, 15:22
най-добре й кажи че и ти мн го харесваш и т.н. и поговори с нея дали предпочита да се откажете от него заради приятелството ви, ако каже че въпреки всичко го иска, тръгни с него първа :D личен опит

Ev1l
09-29-2008, 15:28
ем аз ти предлагам да не се отказваш... всмисъл окей.. най-добри приятелки сте... и по-добре й кажи.. щото вие може да го харесвате и ти да се откажеш от него за да може тя да тръгне с него.. ама представи си че се окаже че той харесва теб... то тогава той няма да тръгне с приятелката ти и не мисля че има правото да ти се разсърди.. защото ще е глупаво ;)

+1

Harum_Scarum
09-29-2008, 15:29
Първо се научи да пишеш!!! "Ку" тръгниш с него и тя ти е истинска и добра приятелка не би трябвало да има нищо против.. Глупаво и детинско е момче да ви скара..На света няма толкова важен и интересен индивид (според мен де) които може да скара едни добри приятелки..Тъи че трябва това да го споделиш с нея а не с нас.. АИДЕ УСПЕХ!! :)

gu6itobe
09-29-2008, 18:45
nikoga ne se doverqvai na tai nare4enite "dobri priqtelki" rano ili k1sno ti zabivat noj v garba tragni s nego i da ne ti puka za neq :x

gu6itobe
09-29-2008, 18:46
nikoga ne se doverqvai na tai nare4enite "dobri priqtelki" rano ili k1sno ti zabivat noj v garba tragni s nego i da ne ti puka za neq :x

InnchetO
09-29-2008, 19:21
0х кат0 г0 кажете тва "хар" напрао ми буркате в нервите .. :-x думата е "харесвам" и няма да е зле да започнете да я използвате ! :x кви са тея "хар","сер","мн","бб" и прочие .. селяния :-x

ПТ. Откажете се и 2те - 1 приятелство е по-важно от някакво глупаво увлечение което скоро ще забравите.

{P}{ViK$s$}{P}
09-30-2008, 15:57
na toq svqt nqma dobri fr taka 4e ne se otkazvai ot mom4eto zaradi momi4e koeto sled vreme 6te osaznae6 4e vs tova koeto si pravila za neq e bilo bezsmisleno :? za tva zimai go tva mom4e i gotovo ti vinagi trqbva da si na parvo mqsto a 4ak togava da misli6 za drugite :) :) :)

sasha_90
09-30-2008, 16:17
Ако държиш на приятелството си с нея-да!