PDA

View Full Version : Horaaaa plss daite suvet!!!

drebosucheto
09-29-2008, 14:41
:oops: Sigurno vseki den 4etete podobni ne6ta,no vse pak 6te vi razkaja tova koeto me terzae i molq koito iska i ima kakvo da kaje da napi6e neka go napravi.

Stava vupros za moeto biv6e gadje.Sus nego bqhme zaedno godina i polovina.Daje jivqhme zaedno.Obi4ahme se mnogo.Az go 4akah 3 meseca,dokato be6e na brigada.Bqh mu vqrna!!!NO sus zajivqvaneto zaedno doidoha i neprekustanite karanici za nai-malkoto ne6to.Nervite mi neizdurjaha i az se pribrah pri na6te.Neizbejno sled tova doide i kraq na vruzkata ni.
NO eto 4e 4 meseca po kusno az si spomnqm za hilqdite prekrasni momenti koito izjivqhme minalata godina po tova vreme i osuznavam 4e vse o6te go obi4am i imam 4uvstva kum nego.Opitah se da se svurja s nego li4no,no uvi bezuspe6no.Togava pomolih edin negov priqtel da pogovori s nego za nas i da mu kaje da mi se obadi za da se izqsnim.
Sled tova otnovo se opitah da se svurja s nego,no otnovo bezuspe6no.
Pisah mu e-mail v koito mu kazvam kakvo 4uvstvam kum nego i mu pratih sms da znae da si proveri po6tata.Vurna mi sms s obe6tanie 4e 6te go pro4ete i 6te mi otgovori,no otgovor taka i ne polu4ih! :? I sega znaem kakvo da pravq?Dali da produlja da se opitvam da se svurja s nego ili da priema istinata,4e vsi4ko e prikliu4ilo i nqma najejda za nas?
Molq pomognete.....

anonimka15
09-29-2008, 14:53
Kakto kazvat horata:ne ucenqvash neshto dokato ne go izgubish...ako ima mqsto kudeto obichate da hodite i dvamata se opitai da go namerish lichno tam,no tezi otnosheniq s razstoqniq ne vinagi sa obeshtavashti...kazvam ot lichen opit!Uspeh :-)

Ev1l
09-29-2008, 15:31
Продължавай да опитваш.Надеждата умира последна!

HatebeeD
09-29-2008, 15:36
Ако бях на теб щях да се откажа...Щом той ти е казал, че ще ти отговори, а не го е направил вече не порявява интерес към теб...По-добре да го оставиш..Ще го преодолееш и ще намериш друг.. :)

Harum_Scarum
09-29-2008, 15:36
Защо не отидеш до тях..Все пак сте живяли заедно едва ли си забравила каде живее..Може би по-някакав начин си го напранила и тои не иска това да се повтори отново..А такива неща от рода "ще кажа на тоя да каже на оня да каже на моя" недеи прави,иди и лично се изяснете за това дали връзката ви може някога да се възтанови..УСПЕХ!

schhhhhhh
09-29-2008, 15:46
Според мен той вече те е преодолял,преодолей го и ти ;) Ако искаш го потърси лично, за да се изясните, но не мисля, че ще се получи нещо м/у вас отново.

sScream
09-29-2008, 15:50
Слушай...значи аз съм съгласен със симпатягите горе да не се отказваш, но...Неправи грешката да бъдеш прекалено рязка. Просто само ще го отблъснеш, ако му кажеш изведнъж като гръм от ясно небе така и така ; ) Нали нестава така. Разбира се то си зависи сега и от човека и от връзката ви, но замислисе върхо мойта мисъл : ) Другото което искам да добавя- то е поне го потърси на телефона не смс-и глупаво е! Неприбързвай...покани го да излезете на кафе/разходка- поговорете си 1-во за нещо приятно и странично поинтересувай се как е...и така...просто по полека :) Н0 недей се отказва и успеХ ;)

drebosucheto
09-29-2008, 16:16
Mnogo blagodarq za vsi4ki izkazali do sega mnenie po moq vupros!
No ima i drugo.Az nqmam predstava dali toi ne si e nameril druga (gadje) (i predstavqte li si ako produljavam da se opitvam da go tursq.. povqrvaite mi mngo puti sum mu zvunqla po telefona,no toi ne mi otgovarq)i ako mi vdigne novata mu priqtelka 6te se po4uvstvam kato glupa4ka.Puk i negoviq priqtel mi be6e kazal,4e sa mu otkradnali tela(predi da polu4a otgovor na sms-a).....posle kato mu kazah,vika aa nz taka 4uh ot brat mu.. I az ve4e suvsem se oburkah.. koi kazva istinata koi luje...

sScream
09-29-2008, 16:45
Mnogo blagodarq za vsi4ki izkazali do sega mnenie po moq vupros!
No ima i drugo.Az nqmam predstava dali toi ne si e nameril druga (gadje) (i predstavqte li si ako produljavam da se opitvam da go tursq.. povqrvaite mi mngo puti sum mu zvunqla po telefona,no toi ne mi otgovarq)i ako mi vdigne novata mu priqtelka 6te se po4uvstvam kato glupa4ka.Puk i negoviq priqtel mi be6e kazal,4e sa mu otkradnali tela(predi da polu4a otgovor na sms-a).....posle kato mu kazah,vika aa nz taka 4uh ot brat mu.. I az ve4e suvsem se oburkah.. koi kazva istinata koi luje...

Добрее...начи аз разбрах, че все пак си установила, че тела си е в него си( или поне картата ;) ) А освен това може да си го е намерил и никой да нелъже (негледай винаги да най-лошия вариант, но както и да е) Та начи му имаш номера и не ти вдига...нормално! Може да е наранен и данеиска да те вижда- не ти вдига, не ти отговаря...може дори вече и чувства да няма даже, но!... Може и да има, но просто да се инати или да си има др приятелка както ти каза и за това да става така...дам. Се пак моя личен съвет е ... ми просто му звънни от др номер ;) Ще види, че си ти, но невярвам да ти затвори туко-така дори и да неиска да те чува. Ще имаш шанс да го поканиш да излете, но небъди рязка питай го как е, как върви поинтересъвай се...като излезете (да се надяваме стискам палци) ще се поинтересуваш има ли си друга и така...Най ама НАЙ-малкия ти проблем е ако ти вдигне там некоя пач ...дремети ще му пратиш мн Поздрави (и от мене ; ) ) и така... няма нито да се притесняваш нито нищо бъди спокойна, мила и идеална! Мн е важно даневпрягаш цялата си енергия в това...защото се пак имай си едно наум...може нищо да неизлезе, но все пак щом искаш опитай дай си шанс дано и тои да ти даде. Май много говоря айде от мене успех отново, а ако не ;) Бъстуни дал господ- при всички случай печелиш!!! ;)