View Full Version : След раздялата
grizzy_lady
09-29-2008, 16:30
искам да питам момчетата един въпрос...като момиче ви скъса поради причина, която знаете и след като ви скъса бихте ли й казали грешката си и бихте ли се върнали при нея или ако тя ви иска отново бихте ли тръгнали пак :neutral:
Harum_Scarum
09-29-2008, 16:35
искам да питам момчетата един въпрос...като момиче ви скъса поради причина, която знаете и след като ви скъса бихте ли й казали грешката си и бихте ли се върнали при нея или ако тя ви иска отново бихте ли тръгнали пак :neutral:
Олеле колко объркано я кажи какво е станало по-конкретно и ще се опитам да помогна : )
grizzy_lady
09-29-2008, 16:48
Олеле колко объркано я кажи какво е станало по-конкретно и ще се опитам да помогна : )
еми значи с приятеля ми си изкарвахме невероятно яко като бяхме заедно, но накрая той непрекъснато нямаше време и започнах да се съмнявам и поговорихме си и накрая реших да сложа край, защото не ми харесва да ме разиграват..но вече започвам да си мисля, че може наистина да е нямал време и че може би го е срам да ми каже...и аз понякога му пиша по скайп, даже му казах, че ми липсва, и като го питах дали аз му липсвам той ми отговори "понякога" и се чудя дали това се дължи на прекалено голямото му достойнство или в мен е причината. И за това питам дали повечето момчета биха имали смелоста да си признаят всичко
Амии.Ако имаш нещо към него, кажи му..
Той , ако има ще се съберете..И после другото си идва..
Harum_Scarum
09-29-2008, 17:08
еми значи с приятеля ми си изкарвахме невероятно яко като бяхме заедно, но накрая той непрекъснато нямаше време и започнах да се съмнявам и поговорихме си и накрая реших да сложа край, защото не ми харесва да ме разиграват..но вече започвам да си мисля, че може наистина да е нямал време и че може би го е срам да ми каже...и аз понякога му пиша по скайп, даже му казах, че ми липсва, и като го питах дали аз му липсвам той ми отговори "понякога" и се чудя дали това се дължи на прекалено голямото му достойнство или в мен е причината. И за това питам дали повечето момчета биха имали смелоста да си признаят всичко
Има много причина да е бил зает работа/учене и т.н. Поговорете си и кажи му че искаш да се съберете и го остави да реши дали за напред ще има време за теб и т.н. но маи наистина има нещо общо с неговото достоинство и с това че ти може би дори и да не си признава си го наранила..Поговорете си не в скаип а на живо,излезте на кафе и т.н. Успех! : )
soul1199
09-29-2008, 17:12
moje naistina da e bil zaet,pogovorete,ako go har/obi4a6 se suberete
Не си била права като си скъсала това момче. По-добре ТИ си признай грешката, като добавиш към това че съжаляваш за това, че знаеш че не си права, но просто си се отчаяла от това че не получаваш достатъчно внимание. Трябва да знаешкак да поднесеш извиненята си + исканията си, т.е. нещата коит не си получила и са те огорчили понякакъв начин. Според мен ще те разбере, но говори с уважение, все пак не ти е длъжен с нищо. И не си смекчавай вината.
А отделно по въпроса ти - ако някой ме е скъсал и после пак реши да ме потърси, може би ще се позамисля.. но знае ли човек, зависи от чувствата. Сигурно пак бихме тръгнали ако видя че човека съжалява и ако ме е скъсал от глупост, която после е осъзнал...
sasha_90
09-29-2008, 18:31
А ти искаш ли отново да сте заедно?
Реши дали искаш да си с него и дали ще можеш да пордължиш връзка, в която не получаваш нужното внимание. Ако искаш и можеш, му се обади и излезте да поговорите. Ако той държи на теб, ще преодолее мъжката си гордост и ще приеме да се съберете отново.
Scarface_
09-29-2008, 19:43
1во това не е основателна причина да го късаш ...мен примерно ако ме скъса момиче заради това ще си помисля че харесва друг или нещо от сорта и не иска да е с мен ...но не мисля ,че и имало няква любов при вас така че... и се пак сигурно си го наранила...кво очакваш да ти каже ?! и даже добре ти е казал като е казал "понякога" .може да си поговорите 1во да го питаш кво е правил и т.н и ако наистина е нямал поради няква причина...може да му се извиниш и да го питаш дали иска да се съберете...и за напаред събирай акъл ! обичайте се :) успехи
Да.Определено според мен си пребързала с решението.Понякога живота ни пристиска със своята динамика и се оказваме без никакво време за приятелите и хората които обичаме.Не всеки може да подреди ангажиментите си така че да му стига времето за всичко.На мен това че не му стигало времето ми звучи някак си измислена причина може и да бъркам,но ако любовта ви е истинска то все би намерил време за вас без значение е какво има да върши - работа ли ,учение ли.А относно теб интересно ми е как си приела извиненеие като "не ми стига времето".Имам чувството че и други проблеми сте имали,защото това не е било причината а повода за вашата раздяла.Ами обади му се вижте се в това да говориш с бившия няма нищо срамно и лошо разберете се като хора. Успех :)
Scarface_
09-29-2008, 20:35
да и наката няма време понякога като му пиша нака тука ли си бе накааааа :D щото знае че ша го тормоза пак за нещо ама си ми е братче ... на никой не му стига времето ...
на друго любов после тебе немам добро знаж ,иетз се лаш кат помислим на другеееееееееееееее (мусик) ааауууу
grizzy_lady
09-30-2008, 11:48
Не си била права като си скъсала това момче. По-добре ТИ си признай грешката, като добавиш към това че съжаляваш за това, че знаеш че не си права, но просто си се отчаяла от това че не получаваш достатъчно внимание. Трябва да знаешкак да поднесеш извиненята си + исканията си, т.е. нещата коит не си получила и са те огорчили понякакъв начин. Според мен ще те разбере, но говори с уважение, все пак не ти е длъжен с нищо. И не си смекчавай вината.
А отделно по въпроса ти - ако някой ме е скъсал и после пак реши да ме потърси, може би ще се позамисля.. но знае ли човек, зависи от чувствата. Сигурно пак бихме тръгнали ако видя че човека съжалява и ако ме е скъсал от глупост, която после е осъзнал...
Еми аз наскоро го питах защо според него сме скъсали (това стана когато го бях питала дали му липсвам) и той ми отговори, че сега не искал сериозна връзка и т.н. а преди това ми беше казал, че си мисли, че съм му изневерявала, само защото си бях написала целувка на скайпа (за една приятелка), и му го обясних. Като му пратих хронология, където ми казва как си мисли, че му изневерявам, реакцията му беше "nz :D " ядосах се много от факта, че не ми казва истината... Странното е, че не ми пука за това. Просто дните, когато се виждахме и бяхме заедно бяха най-хубавите в живота ми и искам да си ги върна, но не искам да му го казвам направо. Намекнах му, че все още имам някакви чувства към него и се надявам да е разбрал намека ми и вече се чудя дали да продължавам с тези намеци или просто да рискувам и да му кажа какво мисля, макар и да знам, че е доста вероятно да ме отблъсне...