Влез

View Full Version : Притеснявам се

Source
09-29-2008, 19:23
На приятелката ми и закаснява 1 седмица вече,в нея не съм свършвал,но повечето пъти сме го правили без презерватив....праи си наскоро тест,смисъл един от първите дни на закаснението и нищо не показа,а август,средата някъде пи хапче против забременяване,тия по 30лв ... и тогава и доиде пък бързо.....дали е от хапчето ?! :-o

djago
09-29-2008, 19:24
спока, мунката й скоро че текне

DevilWish
09-29-2008, 19:25
Не вярвам да е от хапчето ,но не бързайте с паниките и заключенията =)
Може да й закъснява по много различни причини = стрес ,времето ,хормони и тн =) и между другото колкото повече се притеснява сега ,толкова повече ще й закъснява ;) Най-добре да не мисли толкова много за това.
Ако й закъснее още 4-5 дни направете още един тест ;)
Успех ,стискам палци нищо да няма =)

MissBitch
09-29-2008, 19:40
Може да й закъснява по много различни причини = стрес ,времето ,хормони и тн =) и между другото колкото повече се притеснява сега ,толкова повече ще й закъснява ;) Най-добре да не мисли толкова много за това.

:smt023 8-[

Source
09-29-2008, 19:50
Хм а възможно ли да е от екстази (смисъл наркотимни вещества) ... взехме с нея на Тиесто едно хапче и след една седмица на некво DNB парти още едно,не сме некви наркомани,ама тия партита не бяха за испускане,възможно ли е от тоя екс

djago
09-29-2008, 19:53
шшш аман от комунални вече бе...

Rebirthing
09-29-2008, 20:06
Хахах, честито бебе наркоманче :grin: :lol:

Source
09-29-2008, 20:10
Оффф защо ли пиша в тоя форум.Се някой ше те сдуха като се притесняваш или ше изръси простотия ..... нямам думи

djago
09-29-2008, 20:11
у комуната че ти е по-спекано и че се чувстваш пълен боклук

siiska
09-29-2008, 20:12
спока, мунката й скоро че текне
:grin: :grin: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :D :D :grin: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol:

Source
09-29-2008, 20:15

2 пъти сме взели,прави разлика между наркоман и това да ти стане кеф за даден момент .... та обяснете ми как действат наркотичните вещества на организма и,от това възможно ли е да и закаснява.

И който няма мнение по темата да не пише моля ви :)

djago
09-29-2008, 20:21

2 пъти сме взели,прави разлика между наркоман и това да ти стане кеф за даден момент .... та обяснете ми как действат наркотичните вещества на организма и,от това възможно ли е да и закаснява.

И който няма мнение по темата да не пише моля ви :)

ти не можеш от 1вия път да станеш дърт наркоманец... както казват арабите - едно нещо ако се случи 1 път не се знае дали ще се случи 2ри път.. ама ако се случи 2ри път - ще се случи и 3ти път....

ще има и 3ти път.. после 4ти.. и така докато замалееш....

Source
09-29-2008, 20:22
Оф просто попитах,дайте по темата !

djago
09-29-2008, 20:41
тръгнал си по лош път, чадо мое.. искам да спася душата ти, затова пиша... 1 по-малко в комуната пак е постижение

DeepWithin
09-30-2008, 15:44
Хахах, честито бебе наркоманче :grin: :lol:

+1 :D :D :D :D

sevenhill
09-30-2008, 19:31
А така ся кой ще става татко и ще черпи :D базик щом не си сваршил в нея няма за кво да се притесняваш ;)

Source
10-04-2008, 11:23
Вече почти 2 седмици и закаснява,но вчера си прави тест и нищо не показа ?! Явно е от хапчето ,или....?!

kanaxai
10-04-2008, 17:02
Про хаусара пак се убади с мнението си на опитен в тези темИ!

korabokroshenec
10-04-2008, 19:46
от ескапела и се е поразбъркал цикъла не е от бонбоните..ама не зимайте такива глупости.. партито беше яко Dj Hype разцепи! пушете канабис :Д

CuteBaby
10-04-2008, 22:34
+1
Но според мен е много вероятно това да е от хапчето-миналата година ми се наложи да пия такова хапче и ми обърка доста цикъла за следващите 3 месеца...и все пак ако не и дойде до няколко дни нека си направи пак тест

Bombshell
10-04-2008, 22:41
+1
Но според мен е много вероятно това да е от хапчето-миналата година ми се наложи да пия такова хапче и ми обърка доста цикъла за следващите 3 месеца...и все пак ако не и дойде до няколко дни нека си направи пак тест
Тутуууууууууууууууууу 8-)

BePoHuKa
10-05-2008, 06:12
Споко :) аз мисля ,че сичко е ок..всичко оказва влияние :) напрайте още 1 тест и ако и той е отрицателен съвсем няма какво да се притеснявате ;)

Source
10-05-2008, 08:23
Оня ден си направи тест и беше отрицателен,а и вчера ми се обади и ми каза че и е дошло,явно вече няма за какво да се притеснявам,нали ?! :(

BePoHuKa
10-05-2008, 17:21
Дам:)Можеш да си спокоен ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

Harum_Scarum
10-05-2008, 17:50
Оня ден си направи тест и беше отрицателен,а и вчера ми се обади и ми каза че и е дошло,явно вече няма за какво да се притеснявам,нали ?! :(
Разбира се,че няма : )