View Full Version : 10 признака,че си влюбен (за момчета)
I_Cum_U_Run
09-29-2008, 20:38
1.Осъзнаваш,че не минава и ден без да мислиш за нея.
2.Когато си говориш с приятели,винаги започваш тема свързана с нея.
3.Нямаш нищо против само да се гушкате,даже и без да правите секс.
4.В един момент си даваш сметка,че всички около теб са страшно бездушни,скучни,повърхност ни и т.н. и търсиш само нейната компания.
5.Склонен си да дадеш седмичните си спестявания,само за да я зарадваш с подарък.
6.На моменти го избиваш на параноя и си представяш как ти изневерява с някой друг и това те плаши повече от колкото си мислил.
7.Разбираш смисъла на израза "Бих дал живота си за някой"
8.Споделяш и тайни от личния си живот,за които не знаят и най-близките ти приятели.
9.Понякога си представяш как бихте изглеждали като семейство.
10.Би пожертвал ежеседмичното напиване с приятели,само за да излезете някаде на разходка двамата. (Не важи за заклетите алкохолици)
Надявам се да ви е било интересно :) Повярвайте ми,ако сте изпълнили посочените условия,100% сте се влюбили лудо във въпросното момиче :mrgreen:
Много жалко, че съм такава песимистка, ама не мисля че някое момче отговаря на някоя от точките.. просто е прекалено хубаво за да е истина :lol:
А тва пък 'ептен..
Тва момичетата си го представяме..
swift321
09-29-2008, 20:54
има някои верни,но са малко :D
DulceGatito
09-29-2008, 21:08
има някои верни,но са малко :D
:-D :-D :-D
scoobydors
09-29-2008, 21:31
Много жалко, че съм такава песимистка, ама не мисля че някое момче отговаря на някоя от точките.. просто е прекалено хубаво за да е истина :lol:
А тва пък 'ептен..
Някои да.... ама тва за семейството :lol: :lol:
Lysander
09-29-2008, 21:37
Това винаги го правя. 8-)
Scarface_
09-29-2008, 21:38
еее що пък при мен не отговарям на точка 2 . а не на точка 9. ,,, айляк си е кво - жената ,да те чака вечерта 2 момченца да ти щъкат по килима :д чакам го с нетърпение ! ! ! :-D :) 8) :oops:
hoobastank
09-29-2008, 21:40
Emi otgovarqm na vyprosnite kriterii no mislq che e ot znacheenie da otbeleje che v moq slu4ai e nespodelena liubov zatowa smqtam che ne se broi :-# :-#
TheGirlNextDoor
09-29-2008, 21:44
..аз мисля,че преди години имаше едни 'момичешки' книги Уич или нещо такова....та във въпростине книги имаше подобни неща... :-o
Само две не отговарят , защото е несподелена оО лол
Schnitzer
09-29-2008, 22:33
При мен 9 от 10 действат. :( Лощо,лощо...
I_Cum_U_Run
09-29-2008, 23:00
Да спомена само,че 9 се отнася за наистина големите романтици :Д (Към които се числя и аз,мисля)
10.Би пожертвал ежеседмичното напиване с приятели,само за да излезете някаде на разходка двамата. (Не важи за заклетите алкохолици)
.
другите са смешни, ама тва ме размаза... НИКОГА не се отказвайте от алкохола деца! Той е по-добрият приятел на човек
slun4ice_90
09-29-2008, 23:39
еее що пък при мен не отговарям на точка 2 . а не на точка 9. ,,, айляк си е кво - жената ,да те чака вечерта 2 момченца да ти щъкат по килима :д чакам го с нетърпение ! ! ! :-D :) 8) :oops: Яко звучи точка 9 наистина,че чак да си помечтаеш.... :grin: :-P
{P}{ViK$s$}{P}
09-30-2008, 05:09
А тва пък 'ептен..
6to be moq vs tova go e pravil i mi go e i kazval :P e ponq se radvam 4e naistina e vluben v men :grin: ne 4e se samnqvah i predi de :D
HardlyAwakened
09-30-2008, 05:39
А тва пък 'ептен..
патка...по-добре не мисли тогава :-o
всичко важи при мен освен точка 10 щото не пия :-D
при мен 6-7 отговарят ;)
ама 2ра точка....трябва да си някой психопат ....да мислиш само за нея...тъпо е ;) или пък 9та точка... за семейството..голям мечтател трябва да си ;)
MoOnLiGhT_ShAdOw
09-30-2008, 07:34
Почти всички действаха при приятеля ми (с изключение на това да мисли всички други за бездушни и може би онова за семейството - не ми изглежда вероятно). Жалко, че имахме доста бурна връзка и макар че се обичаме, се разделихме. :?
vankata_kz1991
09-30-2008, 07:41
8/10 действат при мен :-D :P
dimitar_ak
09-30-2008, 08:32
Всичките са в сила, но при връзка по-дълга от 2 години.
4.В един момент си даваш сметка,че всички около теб са страшно бездушни,скучни,повърхност ни и т.н. и търсиш само нейната компания.
5.Склонен си да дадеш седмичните си спестявания,само за да я зарадваш с подарък.
6.На моменти го избиваш на параноя и си представяш как ти изневерява с някой друг и това те плаши повече от колкото си мислил.
8.Споделяш и тайни от личния си живот,за които не знаят и най-близките ти приятели.
Надявам се да ви е било интересно :) Повярвайте ми,ако сте изпълнили посочените условия,100% сте се влюбили лудо във въпросното момиче :mrgreen:
10 от 10 човече :oops: :shock:
EarthShaker
09-30-2008, 09:53
туй е пълния абсурд :lol:
верно е, аз и на 10-те условия отговарям 100%
а за тва, е абсолютно верно и даже не съм мислил някога че ще ми е по приятно просто да си се прегръщаме отколкото да правим секс!?!
DiaboloS
09-30-2008, 11:39
8/10 действат при мен :-D :P
Подобно! :-D
е що само за момчета да е..
fernando_f1
09-30-2008, 12:55
edno 8/10 bih napravil 8) :)
TheUnforgiven666
09-30-2008, 13:07
Нещо не ми се вярва, че някое момче би могло да се чувства по този начин. Особено това за семейството...Да мислиш за семейство още от сега?
v3rSaNd37
09-30-2008, 13:20
boje tva za semeistvoto cepi mraka! :lol:
gPa3HuTeJl
09-30-2008, 13:50
Само 5-то не важи ! 8-)
moonlady
09-30-2008, 14:33
за "3" излъгахте :D :D
А тва пък 'ептен..
патка...по-добре не мисли тогава :-o
Абе ей, грозен.. Какъв се че да ми викаш "патка"? Много отвореност нещо.. в тия форуми... как не xD По едно мнение и вече пусна някво злобно обръщение... Смешна работа...
И погледни малко мненията след твоето... "бахти простотията", "точно тва за семейството не..." и всякакви подобни. Явно че не греша, или поне не изцяло. Преобладаващите мнения сякаш не са много одобрителни по 9та точка, да не говорим че има и други.. как да е, всякакви хора има, просто на мен не ми се вярва : ) Да не се повтарям - прекалено хубаво е да е истина xD Ама знам ли.. може..
Баси и смешния, обаче ще обижда. Добре, добре. :-o
MiMcHeToOo
09-30-2008, 17:44
Дрън, дрън. Т'ва повече за момиче мисля, че важи :?
ImmortalForever
09-30-2008, 18:22
Хахаха смех! :razz: Този параграф е за путката мъж, не за истинския мъж..извинетеее :razz: :razz: :lol:
пич ти да не си гей под прикритие .... ц-ц-ц-ц-ц
ако има дори 1 човек който да изпитва подобно нещо хмм ... ша му се смея да края на живота му БЛахаХАЛХАЛАХЛАХЛАХАХЛХЛХ АЛХАХЛЛХАЛХАЛХАЛХА
:lol: :lol:
верно е, аз и на 10-те условия отговарям 100%
а за тва, е абсолютно верно и даже не съм мислил някога че ще ми е по приятно просто да си се прегръщаме отколкото да правим секс!?!
о да забравих :
БлахаХАХАхааххахаХААХАХХА ахахХАхаахахАХАХАХАХХААХХ ААХАХхаахахахахАХАХахАХАХ АХахахАХахахХААХаХахаХАХА хааххахаХААХАХХАахахХАхаа хахАХАХАХАХХААХХААХАХхаах ахахахАХАХахАХАХАХахахАХа хахХААХаХахаХАХАхааххахаХ ААХАХХАахахХАхаахахАХАХАХ АХХААХХААХАХхаахахахахАХА ХахАХАХАХахахАХахахХААХаХ ахаХАХАхааххахаХААХАХХАах ахХАхаахахАХАХАХАХХААХХАА ХАХхаахахахахАХАХахАХАХАХ ахахАХахахХААХаХахаХАХАха аххахаХААХАХХАахахХАхааха хАХАХАХАХХААХХААХАХхаахах ахахАХАХахАХАХАХахахАХаха хХААХаХахаХАХАхааххахаХАА ХАХХАахахХАхаахахАХАХАХАХ ХААХХААХАХхаахахахахАХАХа хАХАХАХахахАХахахХААХаХах аХАХАхааххахаХААХАХХАахах ХАхаахахАХАХАХАХХААХХААХА ХхаахахахахАХАХахАХАХАХах ахАХахахХААХаХахаХАХАхаах хахаХААХАХХАахахХАхаахахА ХАХАХАХХААХХААХАХхаахахах ахАХАХахАХАХАХахахАХахахХ ААХаХ
gPa3HuTeJl
09-30-2008, 20:22
Ти серем у устенцата миризливи.... много ли ти е забавно ?
EarthShaker
10-01-2008, 05:42
буум, млъкни бе боклук. Ебаси простото парче.
еее що пък при мен не отговарям на точка 2 . а не на точка 9. ,,, айляк си е кво - жената ,да те чака вечерта 2 момченца да ти щъкат по килима :д чакам го с нетърпение ! ! ! :-D :) 8) :oops:
Много готино :-D
du4eto_9
10-01-2008, 13:39
az pak si mislq 4e tva e vazmojno i 4e ima takiva mom4eta makar 4e ve4e sa osnali dosta malko :P :oops: :-o 8)
буум, млъкни бе боклук. Ебаси простото парче.
Eлате да ме храните на живо :]
да видим кви сте отрепки в тоя форум ... сиг спичате от 100 метра пфф ..
ама ако има желаещи ЛС :]
mmm_sweet
10-01-2008, 17:50
:grin: :grin: :grin: :grin: ole mn iskam takova mom4e!!!Vupreki 4e donqkude znam,4e nqq nqkoi,koito da se otkaje ot "napivaneto s priqteli",za da izleze s men :D ili puk da si predstavq 4e sme semeistvo... no pak mn mi se iska gadjeto mi da e takova :grin: :grin: :grin:
Ъ .. стига грубости ;Д Всеки има чувства от време на време към индивид от противоположния пол, при различните хора се проявяват различно :] Неее можеш да кажеш че всичките признаци са универсални :)
.
другите са смешни, ама тва ме размаза... НИКОГА не се отказвайте от алкохола деца! Той е по-добрият приятел на човек
Курволяка е до време. Пиенето - до гроб!
Lacey_66
10-01-2008, 20:16
А тва пък 'ептен..
+1 :razz: :razz: :razz: и аз мисля така .... наистина е прекалено хубаво за да е истина :D :D :D
джобните ми,живота ми,напиването :shock: за едното гушкане?