PDA

View Full Version : Свършва ПРЕКАЛЕНО бързо ..

kvosekiorish
09-29-2008, 22:19
Мойто момче свършва много бързо..да кажем скоро правим секс,той ми беше първия,аз на него също .. не че има значение де :D Обаче,даже без орална любов,няма и 2 минути и е свършил :? иначе след това обикновено го правим по още един път и си издържа сравнително дълго,30-40-50 мин понякога,но първия път много бързо .. в мен ли е проблема ,нормално ли е.. ? :? А най кофти е ,че мен вече втория път по някое време почва да ме боли защото попринцип съм доста тясна а на него му е голям .. и много кофти общо взето :?

Lodge
09-29-2008, 22:31
Мойто момче свършва много бързо..да кажем скоро правим секс,той ми беше първия,аз на него също .. не че има значение де :D Обаче,даже без орална любов,няма и 2 минути и е свършил :? иначе след това обикновено го правим по още един път и си издържа сравнително дълго,30-40-50 мин понякога,но първия път много бързо .. в мен ли е проблема ,нормално ли е.. ? :? А най кофти е ,че мен вече втория път по някое време почва да ме боли защото попринцип съм доста тясна а на него му е голям .. и много кофти общо взето :?

mi normalno e za na4inae6t,ni6to vajnoto e 4e prezarejda i kapi na novo :) s vremeto 6te s eopravi mislia :?

scoobydors
09-29-2008, 22:42
Напълно, напълно нормално е това :) Първия път като го правите си е в реда на нещата да свършва бързо ;) след това енджой :D

sevenhill
09-29-2008, 23:00
И аз бях преди така но с времето се свиква :P

Gownhill
09-29-2008, 23:08
нещо ми обягва проблема тука :-o

Schnitzer
09-29-2008, 23:10
И аз бях така,той добре че не свършва още преди да си се съблякла. :D

B3B0K
09-30-2008, 08:44
normalno e pri parviq rund.vajno e 2ri da ima. a za tvoq problem prosto vinagi tree da bade6 mn vlajna
uspeh

SK0RP10N
09-30-2008, 10:21
Нормално

mishaaaaa
09-30-2008, 15:07
Не стига, че го правите 2 пъти, ами пък и с претенции :)
Радвай се, сигурно доста го възбуждаш, пък и ако е в пубертет е нормално ....

jghgh
09-30-2008, 19:15
Бързото свършване има ли нещо общо с възбудата? Наистина питам...

И на мен първия ми приятел бързо свърши след акта, ама после кеф че издържаше хубаво време, така че може би е за късмет първия път да свършва бързо... 8-)

Е, не че имам много опит с моите 2 пъти, ама да си кажа.. а и да питам де?

brusa
09-30-2008, 19:28
ne e zaradi teb

sevenhill
09-30-2008, 20:21

ако ти си тоя от снимката не се съмнявам че си голям ебач...

Хах не съм казал че съм голям ебач ама поне чукам така че смейте се колко искате

5StaR
10-01-2008, 01:44

Хах не съм казал че съм голям ебач ама поне чукам така че смейте се колко искате

Еми така де, аз нищо не съм казал.. Прекланям се пред твоята плейбойска личност. Аз казах, че си страхотен, а ти реши че те иронизирам защо ли ?

CTAMAT
10-01-2008, 08:50
Нормално е.

B3B0K
10-01-2008, 09:17

Еми така де, аз нищо не съм казал.. Прекланям се пред твоята плейбойска личност. Аз казах, че си страхотен, а ти реши че те иронизирам защо ли ?
vie pa mi izglejdate ednakvi ... (ako i ti si toq ot snimkata de )

B3B0K
10-01-2008, 09:20
Бързото свършване има ли нещо общо с възбудата? Наистина питам...

И на мен първия ми приятел бързо свърши след акта, ама после кеф че издържаше хубаво време, така че може би е за късмет първия път да свършва бързо... 8-)

Е, не че имам много опит с моите 2 пъти, ама да си кажа.. а и да питам де?
am za barzoto svr6vane i vazbudata .. se si milq 4e ima ma ne sam sig.i da i spored me e za kasmet 4e parviq pat svar6vat barzo 6tot togava malko ili mn si vzimat tqhnoto i posle mogat da ti otdelqt cqlot si vnimanie
no vse si milq 4e tva se lsu4va koga se pravi ne 4ak tolkova redoven sex