View Full Version : Мн мазна кожа
thunderline
09-30-2008, 19:56
Мн ми е мазна кожата на лицето
Примерно изкъпем и се измия с Сапун ИМЕХ и след 1 час отиам на даскало и поседа там 1 час и веднага почва да става мазна...
И мн ме дразни...
Мммм.......питай козметик/дерматолог, то си има специалисти. ;)
Harum_Scarum
10-01-2008, 11:42
Една козметичка ми каза че наи-добрия начин да се пребориш с масната кожа е да я изсушаваш с салицилов спирт (или някак си така се казва) сутрин и вечер си почистваи лицето с него,и ще видиш как пада една мъртва кожа и стои едно такоа сиво на памука/тампона.При мен подеиства даже след 1 месец употреба кожата на носа ми стана суха 8-) ..Успех!
bonbonkata011
10-01-2008, 17:48
Вземи си накакво гелче за имиване на кожата =; :wink:
Силицилов спирт .. и аз бях като тебе..ся умирам да се кефя на тоз спирт .. отиди в аптеката и кажи че е за лице и те ще ти дадат 1% :) около 1лв е :P
TheGirlNextDoor
10-02-2008, 17:32
както казаха по-горе..спирт-хем действа,хем не е скъпо :) УСПЕх :)
спирт 1.2/1.5
НЕ мий кожата на лицето в никакъв случеи с ароматизиран сапун!!!-Освен,ако не е специално за лице.Дори бебешките сапуни които преди също бяха подходящи сега НЕ СА!!Опитай със spr=irt.Ако,не 1 посещение при козметик месечно никога не е излишно.
Моята коя също е такъв тип и едно от нещата които ми помагат е спирта.Също 1 месечно козметичката и също когато кожата ми се изсучи прекалено /особенно в областа на носа/ използвам лек хидратиращ крем.
Успех :]
glupacheE
10-04-2008, 06:46
кожата ми е мнооого мазна :booooomb: - дематолог ми е казал да не я мия със сапун.Използвам салицилов спирт (помога и за пъпките) и почиставащи гелчета.
snejana67
10-04-2008, 07:16
искай от аптеката някакво сапунче,кремче :)