View Full Version : Нашите ме побъркват !!
sisinkaa-
09-30-2008, 20:45
Хора незнам в мен ли е проблема или .... нз бее побърквам се вече :-x Така..след 7 месеца ставам на 18г. !!! Нашите все още ме побъркват с тоя вечерен час ... !! Всеки път когато се опитам да поговоря с тях на тая тема се започва някаква караница и всичко опира до успеха в даскало.. :shock: .. айде за миналата год. ако е било заради това ОК защото наистина се поизложих малко обачее сега те първа почваме и неможе да е затваа :x Праят ми проблем че съм закъсняла с някви 5-10мин даже и да се обадя че ще закаснея малко нали щото тва такси за съжаление не летии пак като се прибера има цупене и викане.................Моля ви някои ако знае как да се оправя с това да сподели защото не издържам а и от страни ми изглежда някво супер смешно..имам приятелки на 15-16г. които се прибират когато им скимне и никои нищо не казва..айде аз не искам да се прибирам в някво 5 часа сутрента искам да си излезна като нормалните хора по късно за едно кафе е така през седмицата и да си се прибера ама неее..... :x майка ми мн добре знае че имам сериозен приятел и всеки път като съм с него нарочно и казвам да не се притеснява няква щото сме на границата тука и вс. може да стане апак тя уж знае че не е кои да е в тоя град ии пакк.. преди да почнем даскало всичко беше Ок и сега пак наново караници викане и т.н. ... моля ви дайте ми някво съветче .. :x :( :( :( :( [/b]
Anf3tamin4o
09-30-2008, 21:12
Според мен вечерният час трябва да си го наложи всеки сам индивидуално. В смисъл такъв, че всеки трябва да си намери точното време в което да се прибира и то да е удобно както за него, така и за родителското тяло.Но щом и приятел имаш, не виждам от какво майка ти да се притеснява.
С уважение Кристиян Димитров!!
прибирай се на 1-2 седмици доста по - късно ... ще те накажат за няколко дни и после пак така ... и след около година няма да им прави впечатление ! при мен така стана :D :D
sisinkaa-
09-30-2008, 22:02
Незнам..разбирали сме се когато съм на бар нали взимам си ключ ест. щото неможе да ме чакат до 3 (тва ми е часа за бара...!!) ии после да си се оправям ..немога да разбера кво пречи и през седмицата да е така.. взимам си ключ и да се оправям .. ама нее .. те тря ме чакат аз кам 10-10.30 тря сам си у нас ... :x
LoupGarrou
09-30-2008, 22:13
Еми явно родителите ти са по-старомодни,пък и ти все пак си момиче. Не можеш ли да се ограничиш до 11:00-11:15/30 и да се пребираш преди полунощ и да направиш уговорката,че когато си с компания ще се прибираш след полунощ ?
CocainCocktail
09-30-2008, 22:39
И наще примерно ме чакат винаги било само да изляза ,било на диско трябва да са сигурни...
Сега почнах да търся друга алтернатива вместо всеки ден да излизам по-кафета и тей нататъка почнах да се грижа да кученце още грижи и тей нататък. Сега искам да работя,против са ама няма на къде. Или пък друго да се запиша на нещо хем да ми е интересно хем да е нещо полезно.
Примерно као се върна от 2-ра смяна на даскало аз немога да стоя в нас издивявам,изперквам,и това е много лошо и от страна за парите и от това,че немога и ден да си стоя у нас.
Та много се отклоних...ама ако е решено да става освен по "изнудваческия" начин дуго няма-дръж се по-хладно,нека викат,нека мрънкат се ще свикнат
i az doskoro imah ve4eren 4as .... no vsi4ko si minava s vremeto. Pri men ba6ta mi e dosta strog i ne me puskashe da izlizam mn mn oba4e s priqtelite mi po4nahme da hodim po kry4mi po vili da se sybirame i taka toi svikna 4e ve4e nqma kak da imam ve4eren 4as i nqmam. I az kato teb sym se opitvala da govorq no ne pomogna za tova...leka poleka i pri teb 6te iz4ezne problema ne se pritesnqvai :-) uspeh! :)
Ами ти какво очакваш? Всяка вечер след даскало да седиш до късно ли? Все пак ходиш на училище и за малко да си се провалила миналата година. Все пак те пускат почивните дни до към 3, което ми се вижда нормално за момиче което още ходи на училище. Малко прекаляват с това че те чакат на вратата и ти правят проблем за 5 минути - ОК съгласна съм. Но иначе и аз не бих си пуснала детето всяка вечер навън при положение, че има и домашни да се пишат и уроци да се учат. ;)
Anf3tamin4o
10-01-2008, 09:48
Ами ти какво очакваш? Всяка вечер след даскало да седиш до късно ли? Все пак ходиш на училище и за малко да си се провалила миналата година. Все пак те пускат почивните дни до към 3, което ми се вижда нормално за момиче което още ходи на училище. Малко прекаляват с това че те чакат на вратата и ти правят проблем за 5 минути - ОК съгласна съм. Но иначе и аз не бих си пуснала детето всяка вечер навън при положение, че има и домашни да се пишат и уроци да се учат. ;)
Точно така имат домашни да се пишат в 11 и 12 клас може да им дават да пишат азбуката по няколко пъти.И таблица да учат
Защо не се замисляте какви работите пишете
Точно така имат домашни да се пишат в 11 и 12 клас може да им дават да пишат азбуката по няколко пъти.И таблица да учат
Защо не се замисляте какви работите пишете
Е какво няма ли домашни?Няма ли контролни? Ебати западналото училище е ако няма :D контролни не може да няма. На училище се ходи , за да учиш.
Аз нямах вечерен час на тези години, но нашите ми имаха доверие, имах добри оценки, учих си и си излизах достатъчно но без да прекалявам.
ngee as sam na 15 maina i seda do 11,12 i 4at pat izob6to ne sa obajdam i ne sa prebiram po celi no6ti ni6to ne mi kaat ti na 18 shi stanish sq pak do kolko kaza 4e te puuskat? 10,10:30 :( :razz:
maybelline
10-11-2008, 06:09
Е през уикенда те пускат чак до 3, това не е никак малко. Много ясно, че няма да те пускат така и през седмицата, как иначе ще станеш за училище?! Дори и втора смяна да си, имаш да учиш, не може да станеш в 12, щото си била на бар до 3. И аз съм от тези момичета, които си излизат до 5 сутринта и нищо не им казват, но аз не го рпавя през седмицата ако става в 6 сутринта. През почивните дни, през ваканциите - да, но не докато съм на училище. Винаги съм подкрепяла една съвременна мъдра мисъл - ако не си наложиш сам правила, трябва някой да ти ги наложи. Ако не си достатъчно пораснала да разбереш защо в 3 сутринта не трябва да си на бар, ако на следващия ден си на училище, то родителите трябва да се заемат да ти определят вечерен час. Ти може и на 30 да ставаш, но ако не знаеш как да се грижиш за себе си, трябва някой да го направи вместо теб, а родителите са за това ;)
Opium_Like_Me
10-12-2008, 21:23
Хора незнам в мен ли е проблема или .... нз бее побърквам се вече :-x Така..след 7 месеца ставам на 18г. !!! Нашите все още ме побъркват с тоя вечерен час ... !! Всеки път когато се опитам да поговоря с тях на тая тема се започва някаква караница и всичко опира до успеха в даскало.. :shock: .. айде за миналата год. ако е било заради това ОК защото наистина се поизложих малко обачее сега те първа почваме и неможе да е затваа :x Праят ми проблем че съм закъсняла с някви 5-10мин даже и да се обадя че ще закаснея малко нали щото тва такси за съжаление не летии пак като се прибера има цупене и викане.................Моля ви някои ако знае как да се оправя с това да сподели защото не издържам а и от страни ми изглежда някво супер смешно..имам приятелки на 15-16г. които се прибират когато им скимне и никои нищо не казва..айде аз не искам да се прибирам в някво 5 часа сутрента искам да си излезна като нормалните хора по късно за едно кафе е така през седмицата и да си се прибера ама неее..... :x майка ми мн добре знае че имам сериозен приятел и всеки път като съм с него нарочно и казвам да не се притеснява няква щото сме на границата тука и вс. може да стане апак тя уж знае че не е кои да е в тоя град ии пакк.. преди да почнем даскало всичко беше Ок и сега пак наново караници викане и т.н. ... моля ви дайте ми някво съветче .. :x :( :( :( :( [/b]
И при мен е абсолютно същотоооооо!!!!!!С тази разлика че аз вече сам на 18 години и ми е втрасналооо от тоя вечерен час.Аз живея в малък град и всички се познаваме,но неее майка ми като си каже "в 21:00 да си тук" та направо ми иде да се :smt070 Хем смешно,хем трагично е!!!!!!
HELP ME!!!!!!!!!!PLSSSSSS
Opium_Like_Me
10-12-2008, 21:23
И при мен е абсолютно същотоооооо!!!!!!С тази разлика че аз вече сам на 18 години и ми е втрасналооо от тоя вечерен час.Аз живея в малък град и всички се познаваме,но неее майка ми като си каже "в 21:00 да си тук" та направо ми иде да се :smt070 Хем смешно,хем трагично е!!!!!!
HELP ME!!!!!!!!!!PLSSSSSS
Вече си голяма,можеш да седиш до по късно на вънка.Кажи им го,знай си правата ;)
HatebeeD
10-13-2008, 13:25
Ами аз съм на 14 и нямам вечерен час...Не че тва е много хубаво, ама...Мисля, че вашите те мислят още за малко дете...и ги е страх..., но все пак не разбирам как след като се обаждаш, че ще закъснееш с 5-10мин и ти правят проблем...
Jumbie483
10-13-2008, 22:42
Дори и на 50 да си за родителите ти винаги ще си детето. Може би те обичат прекалено много и не искат нещо да се случи с теб. И като всички родители искат да имаш добри оценки и да си примерна ученичка. Съветвам те да им покажеш, че вече не си малкото момиченце което не можеше да си върже връзките. Покажи им, че вече си голям човек и можеш сама да се грижиш за себе си ;) При мен преди беше същото. Но с течение на времето показах на майка ми, че вече мога и сама... Това стана когато тя ми сервира един ден лист с часовете в които имам частни уроци. И то през събота и неделя :? :? От тогава се стегнах и те явно забелязаха. От тогава също така въобще не ми се бъркат....