View Full Version : За възбудата и удоволствието при секс
Imaginary__Love
09-30-2008, 21:40
искам да попитам, когато едно момче пипне между краката на момичето, това възбужда ли го? и да попитам, когато момче и момиче правят секс, на момчето повече ли му доставя удоволствия, отколкото на момичето?
T.7
swords1010 :)
russianmafiaboss
09-30-2008, 23:51
какви са тези глупави въпроси?
ако и 2мата се привличат - възбудата има и без да пипа, но ДА - ако е нормален мъж - ще се възбуди, стига да не е под стресс..
за удоволствието - жените имат 3 пъти по-вече нервни окончания отколкото мъжете в тази област, тъй че сметни сам ;)
обаче, 1 вите пъти - жената трябва да свикне и да се оптимизира за секса - затова 1вите пъти удоволствието не е толкова много.
много информация си поел мъжки :D :D
Rebirthing
10-01-2008, 08:42
Ако има привличане може и като се целунат, момичето да се възбуди.
Индивидуално, но мисля, че на момичето му е по хубаво.
Хайде и аз сега да задам един въпрос: Ти на колко си години :-o ?
B.O.OM..
10-01-2008, 09:31
бла бла бла..
Ако и двамата се харесвате и двамата ще се възбудите достатъчно.Иначе се обезмисля да правиш секс с човек ,когото не ти допада.
OMG... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Наистина не е нужен физически контакт(особено за мъжете 8-) )
Имам една приятелка,кояте ме възбужда и само като я гледам...но уви имал съм случай да ми танцуват в скута и нищо...просто психическа нагласа според мен.... :-o
и-и-и-и да на жените им е по-яко... :o
И-и-и-и да на колко години си и защо питаш???
Bellatrix
10-01-2008, 12:17
Да, повечето мом4ета се възбуждат дори само от гледане пък какво остава за пипане. :P
И да, на нас жените ни е по яко!!! :-P :-P :-P
az ve4e sam potresena.naistina kakvo stana s teq deca be.....
Да, повечето мом4ета се възбуждат дори само от гледане пък какво остава за пипане. :P
И да, на нас жените ни е по яко!!! :-P :-P :-P
пипни некоа циганка с вмирисана шунда да видим дали ще се възбудиш или ще повърнеш
mishaaaaa
10-01-2008, 20:13
Еми нормално е да се възбужда, замисли се, ти като буташ момче по члена, не се ли възбуждаш?
GaNgStAz
10-01-2008, 20:14
:-o
BurningDesire
10-02-2008, 09:08
и да попитам, когато момче и момиче правят секс, на момчето повече ли му доставя удоволствия, отколкото на момичето?
Представи си следното: Сърби те ухото. Почесваш го с пръстче. На кое му става по-хубаво - на пръста или на ухото?
SK0RP10N
10-02-2008, 09:15
Абе ти на колко години си ?
12 ?
13 ?
14 ?
GotTheLife
10-02-2008, 11:10
някой път да друг не
Attila_The_Hun
10-02-2008, 18:09
ако и 2мата се привличат - възбудата има и без да пипа, но ДА - ако е нормален мъж - ще се възбуди, стига да не е под стресс..
за удоволствието - жените имат 3 пъти по-вече нервни окончания отколкото мъжете в тази област, тъй че сметни сам Wink
обаче, 1 вите пъти - жената трябва да свикне и да се оптимизира за секса - затова 1вите пъти удоволствието не е толкова много.
Така - по въпроса. За да отговорите на въпроса кой изпитва повече удоволствие от секса трябва малко неща повече май да знаете. Не сравнявайте нервните окончания. Казват, че жените били имали 10 пъти по-голяма сетивност на половите органи, ама висок процент от тях никога не са изпитвали оргазъм...
Секса не е функция само на половите органи, а на цялото тяло и най-вече на мозъка. ДА! Мозъка е най-големия полов орган! Там се произвеждат всички хормони, предизвикващи усещанията и оргазма. Така, че по-голямо удоволствие изпитва този, който е възбуден по-добре, без значение дали е мъж или жена. Продължителни ласки ще засилят и възбудата при мъжа, лесната и бърза възбуда не би трябвало да удовлетворява любовчиите. :) Секса е по-скоро игра на съзнанието...
SoAfraid
10-02-2008, 18:24
djago, 2-3 dena ne spiram da ti cheta prostotiite, i az bivam da sum prost ama ti ubivash ! :D
swords1010
10-02-2008, 18:39
Когато момче пипне момиче там редно е да изпита сексуална възбуда, но сексуалноста е нещо индивидуално. Колкото до удоволствието. Това също е индивидуално, но можем да говорим за съвсем обратното нещо. Жените имат преблизително 8000 нервни окончания на клитора си - двойно на тези на пениса на мъжа, което означава, че могат да изпитат по-силно удоволствие. :)
sexy_baby_originale
10-02-2008, 19:58
Ако ухото те сърби и се почешеш с пръстче, на кое му е по кеф? На ухото или на пръста? :-D
Прекалено сложни въпроси задаваш. :-o :D
pifiella
10-03-2008, 12:57
:lol:
Прекалено сложни въпроси задаваш. :-o :D
ха така :D
DevilWish
10-03-2008, 17:59
за удоволствието - жените имат 3 пъти по-вече нервни окончания отколкото мъжете в тази област, тъй че сметни сам ;)
Какво мога да добавя =)
literbebe
10-03-2008, 19:41
за удоволствието - жените имат 3 пъти по-вече нервни окончания отколкото мъжете в тази област, тъй че сметни сам Wink
Така - по въпроса. За да отговорите на въпроса кой изпитва повече удоволствие от секса трябва малко неща повече май да знаете. Не сравнявайте нервните окончания. Казват, че жените били имали 10 пъти по-голяма сетивност на половите органи, ама висок процент от тях никога не са изпитвали оргазъм...
Секса не е функция само на половите органи, а на цялото тяло и най-вече на мозъка. ДА! Мозъка е най-големия полов орган! Там се произвеждат всички хормони, предизвикващи усещанията и оргазма. Така, че по-голямо удоволствие изпитва този, който е възбуден по-добре, без значение дали е мъж или жена. Продължителни ласки ще засилят и възбудата при мъжа, лесната и бърза възбуда не би трябвало да удовлетворява любовчиите. :) Секса е по-скоро игра на съзнанието...
мисля,4е след този пост няма какво др да допълним :D