View Full Version : Здравословно хранене
Дайте няква такава диета ако знаете :smt022
krisiiiiito
10-01-2008, 16:31
пфф има ужасно много теми и за здравословното хранене и за най-различни диети ... поразрови се малко из форумаа .. потърси в гугъл и след това прави каквото си искаш :o не се научите значии....
и в диетите да ти кажа няма нищо здравословно..умираш си от глад и сваляш няколко кила след месец започваш да се тъпчиш и ги връщаш даже повече от преди
първо -започни да спортуваш нещо или ходи на танци
второ-не яж тестени неща... малко е трудно защото в тия столове и барчета в даскалото не продават нищо друго ноо..трябва да се справиш
трето-пий вода и спри колите и другите газирани неща... от натувалните сокове също се пълнее (имам предвит тези които се продават по магазините..а тези които са 100% натурални и се правят от прясно изцеден сок са си супер ;dд )
не прави грешката като повечето хора - цял ден гладуване и след това се прибират вкъщи и ядат като за последно.. хапвай в умерени количества
това е общо взето .. просто трябва да имаш воля и хъс и всичко се постига
амаа това колко пътии се е повтарялоо
ии друг път ползвай търсачката
аа забравих това - повечето хора се мислят за дебели а нямат никакви излишни килца - ти колко си?? ако се харесваш такава/такъв какъв е проблема?
fre3styl3
10-01-2008, 17:07
Яж често, но по малко. Яж всичко, което ти се яде до 18.00 часа, след това недей да ядеш тестени и мазни храни. И да, пий много вода и най-важното- движи се :)
Тва е от мен, дано съм помогнала.
WithLove
10-01-2008, 17:18
В интернет има ужасно много диети.Пораэрови се и си харесай някаква.
Ама гледай наистина да е эдравословно храненето,а не да е някакъв тотален глад,след който да отслабнеш и после да си въэвърнеш теглото двойно.Често става така.Эахранката също е важна.Порови в нета и ще намериш много неща.
Аэ преди време свалих няколко килца доста бърэо с кисело мляко.Минах само на кисело мляко с овесени ядки.Не съм гладувала,ядях си по 3-4 кофички мляко на ден.И не е нужно да е 0,1%,аэ си вэимах 2-3%.
Има и една книга "Как да отслабнем эавинаги".Но тя е эа хора,които искат да отслабнат драстично.Поэнавам няколко човека,които са отслабнали точно с таэи книга и то доста.
Имо много да но знаете ли кви са ???
Едно бюлонче с едно чайче за обяд едно пиле с бялюн много сол и няква такива неща дето просто няма се фана да права нквяо пиле с 10 подправики и нз си още кво :-x
mishmula
10-02-2008, 11:30
Храни се здравословно е най- елементарното.
Има и една книга "Как да отслабнем эавинаги".Но тя е эа хора,които искат да отслабнат драстично.Поэнавам няколко човека,които са отслабнали точно с таэи книга и то доста.
На Пиер Дюкан :) И аз съм на тази диета, тъй като свалям около 10кг :) На нея се подлагат жени главно с 20-30кг,които има да смъкват :) Но е доста ефективна!